|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Boże... Kolejne coś w stylu "wynieście z dala od domostw i spalcie"
A taka piosenka Karramby - Musimy być mocni. Cała jest o papieżu, Janie Pawle II i to jest Hip-hop. NIE KAŻDY HIP-HOP JEST WULGARNY I NAMAWIAJĄCY DO ĆPANIA ITEPE! Porównajcie sobie takie Hemp Gru z Mezo czy JedenOsiemL Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
o,O Narokman jestem :| Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Hieyan - 07-07-2005 o 18:44. |
||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() • Moja córka ma chłopaka który jest tzw. "skejtem". Co robić?
Jak pisaliśmy wcześniej, tzw. "skejc"i to odłam hip-hopowców palących haszysz. Należy zadbać o to, ażeby państwa córka nie została narkomanką. Najlepszych rozwiązaniem jest zawiadomienie komisariatu policji o popełnieniu przestępstwa. • Moja córka/syn przebywa w towarzystwie tzw. dilerów. Co robić? Należy zatelefonować na policję i zgłosić ten fakt. Jeżeli chcemy aby nasze dziecko było bezpieczne, należy wszystkich hip hopowców umieścić w zakładach karnych - dopiero wtedy ujżymy kres tzw. "narkomanii". Wtedy już nikt nie będzie deprawował naszych pociech. • Moja córka/syn kolekcjonuje dziwne rurki na półce, co robić? Te dziwne rurki to tzw. "Lufki" (narkomani palą z nich tzw. "amfę" lub "trawkę"). Należy natychmiast wysłać swoją pociechę na badania krwii, należy również zatelefonować na policję i zgłosić fakt, że w pańskiej dzielnicy dochodzi do rozprowadzania narkotyków przez tzw. "dilerów". ad. 1 Tja i powiedzieć: "Panie komisarzu! Ten człowiek to przestępca! Na pewno! TAK!!" "Skąd pani wie?!" "WYGLĄDA MI NA TO!!!" Lolz. ad. 2 Wychłostać, polać miodem i wpuścić do ula, wchodzić do MediaMarktu i łamać wszystkie płyty i kasety hip-hopowe, przejąć władzę w Polsce i wprowadzić nowy ustrój Antyhiphopowizm. Zmienić konstytucję na: Każdy człowiek jest równy (chyba że jest hip-hopowcem)... (...) ad. 3 Zadzownić, wyjść na idiotę, ponieważ te rurki są zwykłymi rurkami. Potem patrz ad. 2, z tą różnicą, że ustrój będzie się nazywał Antyrurkowizm. Każdego hydraulika i sprzedawcę części uznać za potencjalnego przestępcę. Zakazać sprzedaży słomek. Zmienić konstytucję. ROTFL! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO
|
![]() "Narkomani najczęściej ubierają się w luźne rzeczy."
WOW według tego czegoś jestem narkomanem ^- Ja kurcze nie rozumiem to że człowiek nosi bluzę z kapturem ma naszywkę na plecaku z "listkiem" i słucha Hip-hopu to już jara trafke??? boże niedługo wyprowadzanie psa na dwór będzie oznaczało to że się jara trawkę powiem tak ONE BIG NO COMENT Popieram Hiey porównajcie sobie np Peje i DKA niekażdy raper reprezentuje poziom małpy (tak jak pan Peja) "sluchanie hip hopu grozi narkomanią oraz uzależnieniem od tzw. "trawki" - twardego narkotyku. " hmmm to trawka nie jest narkotykiem?? "Należy zatelefonować na policję i zgłosić ten fakt. Jeżeli chcemy aby nasze dziecko było bezpieczne, należy wszystkich hip hopowców umieścić w zakładach karnych - dopiero wtedy ujżymy kres tzw. "narkomanii". Wtedy już nikt nie będzie deprawował naszych pociech." <Spada z krzesła> auu <podnosi się>nie moim zdaniem powini zamknąć kolesia co to pisał w zakładzie dla obłąkanych...Nalepiej zamknąć wszystkich w więzieniu o zaostrzonym rygorze wtedy wszyscy będą bespieczni ![]()
Coś się konczy coś zaczyna............ (avatar zrobiony przez Randlemen THE BEST ARTIS OF TIBIA.PL) Ostatnio edytowany przez slonik - 07-07-2005 o 18:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
• Moje dziecko wybiera się na tzw. "Przystanek Wocstok". Co robić? Należy kategorycznie zabronić wyjazdu. Miejsce zwane potocznie "Wocstokiem" jest siedliskiem zła oraz miejscem w którym gwałci się prawa młodych, gwałci się jego moralność oraz deprawuje. Ponad to na "Wocstoku" działa kilka satanistycznych sekt takich jak szczególnie niebezpieczna "Hare Krishna". Potem ludzie głosują na Giertychów i innych oszołomów jak takie bzdury czytają...
![]() Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku" ![]() Ostatnio edytowany przez Krzesław - 07-07-2005 o 18:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() "Jak rozpoznać typ muzyki metalowej/rockowej?
- Jeżeli w ścianie dźwieku wydobywającej sie z magnetofonu nie można dosłyszeć się słów wokalisty , a słuchając jej np. podczas odkurzania dużego pokoju, dostaje Pani/Pan halucynacji, należy natychmiastowo odłączyć magnetofon od zasilania. Właśnie muzyka metalowa oraz rockowa powoduje takowe zaburzenia świadomości - to jest najłatwiejszy sposób rozpoznania." OMG 0.0 0.0 0.0 Puszcze sobie coś z metalu i znajde się na Hawajach JESZCZE NIGDY SIĘ TAK NIE UŚMIAŁĘM !!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
2.przeciez to jest znak pokoju!<moge sie mylic(znowu)> Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tutaj podalem najglupsze przyklady w tym artykule i artykule o metalu. Modki nie usuwajcie tematu bo mozna sie posmiac ![]() @edit@BONUS : W komentazach to znalazlem Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Str4t0s - 07-07-2005 o 20:31. |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Hehe, dzięki za ten topic, rozluźniłem się pierwszy raz od kilku dni, przeżywam taki rozłam, to na pewno przez Kazika i resztę ekipy, która dba o to żebym załatwił w końcu laskę na czarny ołtarz, koledzy (oops; "tzw. "szataniści"", muahaha) już od tygodnia narzekają, co jest w tym najśmieszniejsze? Czytając ten tekst o metalowcach słucham NIRVANY! Mrok, eful! Opętano mnie, mamo, ja słucham Nirvany (pomijając fakt, że Nirvana to nie metal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Nic tylko kupa smiechu.
BTW: I tak to wszystko to narzedzie diabla...
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
płyn ten otacza rdzeń kręgowy.. ale on się nie zmienia! OWN3D
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Up : aha.Dzieki za informacje.
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Ludzie opamiętajcie się, zaraz nie trzeba będzie wchodzić na tą stronę, żeby ją przeczytać! Całą zacytujecie! Proponuje zamknąć temat, by do tego nie dopuścić^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() dam glowe uciac ze to nie bylo robione na powaznie...
tak czy inaczej, zabawne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Drugi koniec świata
![]() |
![]() To naprawdę zaskakujące jak bardzo ostatnio głupota rozpleniła się po ludzkich umysłach. nieprawdopodobne że ktoś pisze takie bzdety. najlepsze jest to, że oni na pewno są święcie przekonani, że mają rację i całkowite poparcie wszystkich rodziców. Słodkie.
![]() |
#34 |
Fallen Angel
|
![]() Nie wydaje mi sie zeby narkotyki byly szczegolne akurat dla ziomali(bryyyy, okropne slowo). Jest to raczej wspolne dla wielu subkultur mlodziezowych na przestrzeni ostatnich 30 lat, zaczynajac od hipisow, punkow, metalow na hip-hopowcach konczac. To osoby takie jak Jenis Joplin(nie wiem czy dobrze imie pisze) czy Kora duzo przed hip-hopowcami jawnia palily trawe.
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Stan: Niegrający
Imię: Repos
Świat: Pacera
Poziom: 38
Skille: 72\71
Poziom mag.: 5
|
![]() >>> Istotną rzeczą jako wyróżnia hip-hopowców jest to, że używają swojego slangu - często niezrozumiałego dla nomalnych ludzi (policja podejżewa, że hiphopowcy używają go, ażeby zatuszować fakt, że rozmawiają o narkotykach). To właśnie przy użyciu związków frezeologicznych hip hopowcy zamawiają narkotyki u dilerów, jeśli twoja córka/syn przez telefon mówi: "idziemy kiminić palenie", "chodźmy się zbakać" - to oznacza, że właśnie umawia się na dawkę amfetaminy. <<<
Trzeba byc downem, zeby slyszec od kogos zwroty typu "kminic paleni" i "bakac" nie skojażyc tego z narkotykami, a tak pzry okazji to amfetaminy sie nie pali. Teks ten napisala osoba zielona jak trawa o której pisze, podejzewam, ze jakas studentka psychologii pisala prace magisterska "Hip-hop i narkotyki sa be" i streszcenie dala na probe do neta. EDIT: Po przeczytaniu do konca stwierdzilem, ze to chyba jakies glupi żart/prowaokacja bo to chyba nie mozliwe, zeby ktos byl az tak glupi Ostatnio edytowany przez Repos - 07-07-2005 o 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Normalnie dla mamy dalem przeczytac obydwie strony i ona pękała ze śmiechu ! Buahahahaha
![]() OMG , mam czarne spodnie a do tego brazowa koszulke i czarne buty -Groza- Mamo czemu Agnieszka nie moze sie ze mna spotykac ? ![]() Nie , będe sie ubierał na czarno bo to fajny kolor ! mamoo niee to moja bluza .... Juz sobie wyobrazam zeby wszystko co tu bylo napisane bylo prawda. W szkole mialbym 300 dilerow narkotykami. A w sali od WOS'u odbywaly by sie czarne msze ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
![]() |
![]() Hahaha no nie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
"Raptowne Realia Reagee ma Freestyla" - Reagee często współpracuje z hip-hopem . To jest żałosne i bynajmniej śmieszne słucham hip-hopu od paru lat i jakos jeszcze trawki nie zapaliłem ani nie wciągałem więc o co chodzi ? "Nosze Luźne portki bo w tych ciasnych mi okropnie nie do twarzy" - to nie musi znaczeć że haszysz biore nie? to co Scorcerer podał to też żałosne tak jakby oskarzac wielką ilość ludzi o cos co nie zrobili @up: No mi tez poprawili ^^ ale i tak uwazam ze napewno poważni ludzie tej strony
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska Ostatnio edytowany przez Vekegi - 07-07-2005 o 21:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Ojojoj. Rozumiem, że kochany twórca tematu właśnie wkroczył w ponurą rzeczywistośśśććć. Tak naprawdę jest, takich spotykam na moim osiedlu codziennie. Słuchają hip -hopu to nie znaczy. Jak od dzieciństwa mały jest wychowywany w okrucieństwie, to wiadomo co z takiego wyrośnie. A HH jest dla niego ucieleśnieniem, więc we wpływie tekstów niektórych wykonawców dzieciątko zaczyna być złe!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Świat: Berylia
![]() |
![]() Tak żeście się tym podjarali, że przekroczyliscie transfer i nie moge tego koledze pokazać
![]()