Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-07-2005, 18:02   #21
Hieyan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 05 2005

Stan: Usunięty
Domyślny

Boże... Kolejne coś w stylu "wynieście z dala od domostw i spalcie"
A taka piosenka Karramby - Musimy być mocni. Cała jest o papieżu, Janie Pawle II i to jest Hip-hop. NIE KAŻDY HIP-HOP JEST WULGARNY I NAMAWIAJĄCY DO ĆPANIA ITEPE!
Porównajcie sobie takie Hemp Gru z Mezo czy JedenOsiemL

Cytuj:
długotrwałe słuchanie hip-hopu przyczynia się do zaburzeń nadnerczy (tzw. "beaty" powodują rozkurczanie się mięśni gładkich brzucha)
o,O
Cytuj:
Narkomani najczęściej ubierają się w luźne rzeczy.
o,O Normalnie nakroman jestem!

Cytuj:
Osoby będące narkomanami często noszą poprzyszywane do kurtek/spodni/plecaków różne emblematy
Częściej dla szpanu...

Cytuj:
Jak pisaliśmy wcześniej, tzw. "skejci" to odłam hip-hopowców palących haszysz.
Taa...? A ja myślałem, że to ci, którzy jeżdrzą na deskorolce, rolkach itepe
o,O Narokman jestem :|

Cytuj:
moja córka/syn słucha hip-hopu, co robić?
Należy zabrać córce/synowi magnetofon/walkam oraz inne urządzenia służące do słuchania muzyki. Należy także zabrać wszystkie kasety oraz płyty - sluchanie hip hopu grozi narkomanią oraz uzależnieniem od tzw. "trawki" - twardego narkotyku.
BOŻE!!! <spada z krzesła> <podnosi się> NIE, TO JEST PRZESADA!!!

Cytuj:
Należy kategorycznie zabronić swojemu dziecku spotykania się z ludźmi ubranymi na czarno (są to tzw. "szataniści").
A księża, zakkonice???

Ostatnio edytowany przez Hieyan - 07-07-2005 o 18:44.
Hieyan jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-07-2005, 18:19   #22
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

• Moja córka ma chłopaka który jest tzw. "skejtem". Co robić?
Jak pisaliśmy wcześniej, tzw. "skejc"i to odłam hip-hopowców palących haszysz. Należy zadbać o to, ażeby państwa córka nie została narkomanką. Najlepszych rozwiązaniem jest zawiadomienie komisariatu policji o popełnieniu przestępstwa.

• Moja córka/syn przebywa w towarzystwie tzw. dilerów. Co robić?
Należy zatelefonować na policję i zgłosić ten fakt. Jeżeli chcemy aby nasze dziecko było bezpieczne, należy wszystkich hip hopowców umieścić w zakładach karnych - dopiero wtedy ujżymy kres tzw. "narkomanii". Wtedy już nikt nie będzie deprawował naszych pociech.

• Moja córka/syn kolekcjonuje dziwne rurki na półce, co robić?
Te dziwne rurki to tzw. "Lufki" (narkomani palą z nich tzw. "amfę" lub "trawkę"). Należy natychmiast wysłać swoją pociechę na badania krwii, należy również zatelefonować na policję i zgłosić fakt, że w pańskiej dzielnicy dochodzi do rozprowadzania narkotyków przez tzw. "dilerów".

ad. 1
Tja i powiedzieć:
"Panie komisarzu! Ten człowiek to przestępca! Na pewno! TAK!!"
"Skąd pani wie?!"
"WYGLĄDA MI NA TO!!!"

Lolz.

ad. 2
Wychłostać, polać miodem i wpuścić do ula, wchodzić do MediaMarktu i łamać wszystkie płyty i kasety hip-hopowe, przejąć władzę w Polsce i wprowadzić nowy ustrój Antyhiphopowizm. Zmienić konstytucję na:

Każdy człowiek jest równy (chyba że jest hip-hopowcem)... (...)

ad. 3
Zadzownić, wyjść na idiotę, ponieważ te rurki są zwykłymi rurkami. Potem patrz ad. 2, z tą różnicą, że ustrój będzie się nazywał Antyrurkowizm. Każdego hydraulika i sprzedawcę części uznać za potencjalnego przestępcę. Zakazać sprzedaży słomek. Zmienić konstytucję.

ROTFL!
Shanhaevel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2005, 18:28   #23
slonik
Użytkownik Forum

slonik's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO

Domyślny

"Narkomani najczęściej ubierają się w luźne rzeczy."

WOW według tego czegoś jestem narkomanem ^-

Ja kurcze nie rozumiem to że człowiek nosi bluzę z kapturem ma naszywkę na
plecaku z "listkiem" i słucha Hip-hopu to już jara trafke??? boże niedługo wyprowadzanie psa na dwór będzie oznaczało to że się jara trawkę powiem tak
ONE BIG NO COMENT

Popieram Hiey porównajcie sobie np Peje i DKA niekażdy raper reprezentuje poziom małpy (tak jak pan Peja)

"sluchanie hip hopu grozi narkomanią oraz uzależnieniem od tzw. "trawki" - twardego narkotyku. "

hmmm to trawka nie jest narkotykiem??

"Należy zatelefonować na policję i zgłosić ten fakt. Jeżeli chcemy aby nasze dziecko było bezpieczne, należy wszystkich hip hopowców umieścić w zakładach karnych - dopiero wtedy ujżymy kres tzw. "narkomanii". Wtedy już nikt nie będzie deprawował naszych pociech."

<Spada z krzesła> auu <podnosi się>nie moim zdaniem powini zamknąć kolesia co to pisał w zakładzie dla obłąkanych...Nalepiej zamknąć wszystkich w więzieniu o zaostrzonym rygorze wtedy wszyscy będą bespieczni

Ostatnio edytowany przez slonik - 07-07-2005 o 18:32.
slonik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2005, 18:30   #24
Krzesław
Użytkownik Forum

Krzesław's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Krzesław ma numer GG 5937171
Domyślny

Cytuj:
widzimy młodzież noszącą na koszulkach liście MIRAHUANY jak również liście innych narkotyków...
R+M 66,6

• Moje dziecko wybiera się na tzw. "Przystanek Wocstok". Co robić?
Należy kategorycznie zabronić wyjazdu. Miejsce zwane potocznie "Wocstokiem" jest siedliskiem zła oraz miejscem w którym gwałci się prawa młodych, gwałci się jego moralność oraz deprawuje. Ponad to na "Wocstoku" działa kilka satanistycznych sekt takich jak szczególnie niebezpieczna "Hare Krishna".

Potem ludzie głosują na Giertychów i innych oszołomów jak takie bzdury czytają...

Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku"

Ostatnio edytowany przez Krzesław - 07-07-2005 o 18:34.
Krzesław jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2005, 18:32   #25
wofanath
Guest

Domyślny

"Jak rozpoznać typ muzyki metalowej/rockowej?
- Jeżeli w ścianie dźwieku wydobywającej sie z magnetofonu nie można dosłyszeć się słów wokalisty , a słuchając jej np. podczas odkurzania dużego pokoju, dostaje Pani/Pan halucynacji, należy natychmiastowo odłączyć magnetofon od zasilania. Właśnie muzyka metalowa oraz rockowa powoduje takowe zaburzenia świadomości - to jest najłatwiejszy sposób rozpoznania."

OMG 0.0 0.0 0.0
Puszcze sobie coś z metalu i znajde się na Hawajach

JESZCZE NIGDY SIĘ TAK NIE UŚMIAŁĘM !!!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2005, 19:52   #26
Str4t0s
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1

Profesja: Elite Knight
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ten glupi artykol
należy wszystkich hip hopowców umieścić w zakładach karnych - dopiero wtedy ujżymy kres tzw. "narkomanii"
0wned!!!!1111oneoneunounojedenjedenjedenascie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez glupi artykul o metalu
Niskie basowe tony, połączone z niskimi odgłosami wywołanymi przez perkusję powodują szereg zmian w korze mózgowej oraz płynie rdzeniowo-kręgowym
o ile sie nie myle to rdzien kregowy wysyla impulsy elektryczne poruszajace nami a nie jakis plyn chociaz moge sie mylic.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez to co na gorze
• Ponadto badania cenionych amerykańskich naukowców J. Bagginsa i M. Burtona niezbicie udowodniły, że muzyka metalowa powoduje:
1) UTRATĘ KONTROLI ŚWIADOMOŚCI, REFLEKSU, ZDOLNOŚCI KONCENTRACJI
2) ZNACZNE ZMNIEJSZENIE INTELIGENCJI I WOLNEJ WOLI
3) ULEGANIE HALUCYNACJOM I OMANOM SŁUCHOWYM
4) OPĘTANIE PRZEZ SZATANA
5) WYCIEŃCZENIE I OTĘPIENIE ORGANIZMU
6) DEWIACJE NA TLE SEKSUALNYM: zoofilię, nekrofilię, transwestytyzm, frotteryzm
7) UNIKANIE ŚWIATŁA SŁONECZNEGO - badania nad tym zagadnieniem ciągle trwają
8) NIEMOŻNOŚĆ ZASYPIANIA NOCĄ - prawdopodbnie we wecześniej opęntanym człowieku rodzi się demon, wampir tudzież inna zjawa rządna krwii oraz blasku księżyca
9) STOPNIOWE WYNISZCZANIE UKŁADÓW, LIMFATYCZNEGO ORAZ DOKREWNEGO.
to rzadzi.O kurde!Mam swojego demona!Bede go karmil!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -||-
• System of a Down - zespół posiada dwie nazwy, drugą z nich jest SOAD.
LOL przeciez soad to skrot of system of a down!
Cytuj:
• Wilki - nazwa zespołu nawiązuje do baśniowych wilkołaków - satanistycznych bestii.
Lol...autor tego tematu to bezmozgowiec.Przeciez nazwa wilki wywodzi sie od...zgadnijcie czego .TAK!TAK!OD WILKOW.

Cytuj:
Kolejnym ważnym elementem jest zachowanie się tzw. metalowców. Niekiedy można spostrzedz, że tzw. metalowcy kryją się przed światłem słonecznym, nie jest to jeszcze naukowo potwierdzone gdyż trwają badania nad wpływem promieni słonecznych na metalowców. Ekspertyzę badań poznamy zapewne w niedalekiej przyszłości. Mówiąc o zachowaniu metalowców należy wziąć pod uwagę, fakt iż metalowcy w miejscach publicznych zachowują się dziwnie, gestykulują dłońmi (najprawdopodobniej jest to wpływ wysokich tonów gitar solowych, których psychodeliczny pisk powoduje wyniszczenie układu limfatycznego oraz dokrewnego). Gest który to wykonują tzw. metalowcy wygląda następująco:

1.Metalowcy kryja sie przed sloncem bo moze ich razic w oczy.
2.przeciez to jest znak pokoju!<moge sie mylic(znowu)>
Cytuj:
• Jeszcze jedną istotną rzeczą jest to, iż tzw. metalowcy najczęściej łączą się w tzw. "tajemne grupy", a zatem często można spotkać nie jednego, lecz kilku metalowców razem! Należy wtedy być szczególnie ostrożnym, gdyż najprawdopodobniej grupa jest odużona nakrotykami i zmierza na tzw. "czarną mszę."
OMG.Przeciez oni moga se gadac o roznych rzeczach albo byc przyjaciolmi albo jednym zespolem!!!
Cytuj:
• Moja córka/syn mimo, że nie jest tzw. "metalowcem" przebywa w towarzystwie osób ubranych na czarno.
Należy kategorycznie zabronić swojemu dziecku spotykania się z ludźmi ubranymi na czarno (są to tzw. "szataniści"). W przypadku gdy państwa dziecko jest kobietą, może się to zakończyć wykorzystaniem Państwa córki na tzw. "czarnej mszy". (szataniści gwałcą i składaj w ofierze szatanowi właśnie kobiety).
LOL.Jak sie ubiore w czarna koszulke to jestem satanista!AAAAAA!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -||
]• Moj córka/syn słucha najcięższej odmiany rocka - heavy metalu. Co robić?
- Jedynym wyjściem jest wyżucenie wszystkich płyt zespołów, których liste podaliśmy powyżej. Najpewniej jest jednak je spalić, wtedy mamy stu procentową pewność, że płyt nie da się już odzyskać.
Jak slucham hejwi metalu to jestem satanista?AAAA!!!
Tutaj podalem najglupsze przyklady w tym artykule i artykule o metalu.
Modki nie usuwajcie tematu bo mozna sie posmiac
@edit@BONUS : W komentazach to znalazlem
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Genowefa
Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus
Jestem wdzieczna autorom tej strony za wytlumaczenie kim sa tzw. metalowcy. Moja wnuczka od jakiegos czasu zaczela ubierac sie na czarno i sluchac zespolu "Trubadurzy" ktory jest zesoplem satanistycznym jak mozna sie z tej strony dowiedziec. Policja i rodzice zostali powiadomieni. Znacie panstwo moze jakis osrodek wychowawczy dla tzw. metalowcow w okolicach Czestochowy?
Z gory Bog zaplac
Genowefa Jaskobinska
()wnzoring the 0wning articule!
...Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.

Ostatnio edytowany przez Str4t0s - 07-07-2005 o 20:31.
Str4t0s jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2005, 20:01   #27
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Hehe, dzięki za ten topic, rozluźniłem się pierwszy raz od kilku dni, przeżywam taki rozłam, to na pewno przez Kazika i resztę ekipy, która dba o to żebym załatwił w końcu laskę na czarny ołtarz, koledzy (oops; "tzw. "szataniści"", muahaha) już od tygodnia narzekają, co jest w tym najśmieszniejsze? Czytając ten tekst o metalowcach słucham NIRVANY! Mrok, eful! Opętano mnie, mamo, ja słucham Nirvany (pomijając fakt, że Nirvana to nie metal ), muszę iść do... moment, właśnie nie mogę się opanować og machania rękoma, ależ piosenka... poezja... i wiecie co? Ja słucham też hh, ziomki, normalnie na ostatniej bibie (dla tych co nie skumają powiadam wam, melanż) leciała joł PFK! Dopiero potem uświadomiłem sobie, że to mi się tylko śniło, mroczny vampajer whajtał sie do mojego ciała i mi różne zmory nasuwa, tak czy inaczej, powinienem chyba jarać zioło! Ojej... lubię też punk, a wszyscy wiemy, że prawdziwi punkowcy preferują tylko JABOLE! Zaraz, gdzie moja lufka?... Muahahha, ale mi odbija, pierwsze objawy słuchania disco-hiphopolo, chcę wyjść i nie wracać, ale musiałem coś napisać, ten tekst dał mi taką dawkę energii, że dzisiaj chyba z chłopakami odprawimi conajmniej 1 czarną mszę. Jakby nie patrzyć twórcy tych tekstów to regularni idioci, widać, że im sie w życiu nie układa, zawsze zostaje im piseneczka z Odlotowych Agentek. Mógłbym nie pisać tego beznadziejnego posta, ale z koro ręka zaczęła mi nerwowo drgać to już koniec (Kazik "Na żywo", gorąco polecam!). A może to nie koniec? To koniec... "Wyślij Odpowiedź". Życzcie mi powrotu do zdrowia ;p.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2005, 20:16   #28
kidler
Użytkownik Forum

kidler's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2004

Świat: Aurea
Domyślny

Nic tylko kupa smiechu.

BTW: I tak to wszystko to narzedzie diabla...
stary 07-07-2005, 20:16   #29
Sokochłap
Użytkownik Forum

Sokochłap's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa

Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
Sokochłap ma numer GG 3342901
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Str4t0s
0wned!!!!1111oneoneunounojedenjedenjedenascie
o ile sie nie myle to rdzien kregowy wysyla impulsy elektryczne poruszajace nami a nie jakis plyn chociaz moge sie mylic.

płyn ten otacza rdzeń kręgowy.. ale on się nie zmienia! OWN3D

Sokochłap jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2005, 20:18   #30
Str4t0s
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1

Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
Król

Up : aha.Dzieki za informacje.
...Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.
Str4t0s jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2005, 20:36   #31
Hieyan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 05 2005

Stan: Usunięty
Domyślny

Ludzie opamiętajcie się, zaraz nie trzeba będzie wchodzić na tą stronę, żeby ją przeczytać! Całą zacytujecie! Proponuje zamknąć temat, by do tego nie dopuścić^^
Hieyan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2005, 20:45   #32
Gromnjir
Zbanowany

Gromnjir's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
Domyślny

dam glowe uciac ze to nie bylo robione na powaznie...
tak czy inaczej, zabawne.
Gromnjir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2005, 20:49   #33
Armmagedoniarz
Użytkownik Forum

Armmagedoniarz's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Drugi koniec świata

Armmagedoniarz ma numer GG 2909571
Domyślny niezwykłe

To naprawdę zaskakujące jak bardzo ostatnio głupota rozpleniła się po ludzkich umysłach. nieprawdopodobne że ktoś pisze takie bzdety. najlepsze jest to, że oni na pewno są święcie przekonani, że mają rację i całkowite poparcie wszystkich rodziców. Słodkie.

Massakryczny Olowek<9-10lvl < Knight<Thais<Antica
Armmagedoniarz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2005, 21:27   #34
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Imię: Va'esse
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Nie wydaje mi sie zeby narkotyki byly szczegolne akurat dla ziomali(bryyyy, okropne slowo). Jest to raczej wspolne dla wielu subkultur mlodziezowych na przestrzeni ostatnich 30 lat, zaczynajac od hipisow, punkow, metalow na hip-hopowcach konczac. To osoby takie jak Jenis Joplin(nie wiem czy dobrze imie pisze) czy Kora duzo przed hip-hopowcami jawnia palily trawe.

Gangrel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2005, 21:39   #35
Repos
Użytkownik Forum

Repos's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2005

Stan: Niegrający
Imię: Repos
Świat: Pacera
Poziom: 38
Skille: 72\71
Poziom mag.: 5
Domyślny

>>> Istotną rzeczą jako wyróżnia hip-hopowców jest to, że używają swojego slangu - często niezrozumiałego dla nomalnych ludzi (policja podejżewa, że hiphopowcy używają go, ażeby zatuszować fakt, że rozmawiają o narkotykach). To właśnie przy użyciu związków frezeologicznych hip hopowcy zamawiają narkotyki u dilerów, jeśli twoja córka/syn przez telefon mówi: "idziemy kiminić palenie", "chodźmy się zbakać" - to oznacza, że właśnie umawia się na dawkę amfetaminy. <<<

Trzeba byc downem, zeby slyszec od kogos zwroty typu "kminic paleni" i "bakac"
nie skojażyc tego z narkotykami, a tak pzry okazji to amfetaminy sie nie pali.

Teks ten napisala osoba zielona jak trawa o której pisze, podejzewam, ze jakas studentka psychologii pisala prace magisterska "Hip-hop i narkotyki sa be" i streszcenie dala na probe do neta.

EDIT: Po przeczytaniu do konca stwierdzilem, ze to chyba jakies glupi żart/prowaokacja bo to chyba nie mozliwe, zeby ktos byl az tak glupi

Ostatnio edytowany przez Repos - 07-07-2005 o 21:43.
Repos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2005, 21:48   #36
Freaqs
Użytkownik Forum

Freaqs's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dezerteer
Gildia: Sky
Świat: Inferna
Poziom: 99
Freaqs ma numer GG 3216016
Domyślny

Normalnie dla mamy dalem przeczytac obydwie strony i ona pękała ze śmiechu ! Buahahahaha

OMG , mam czarne spodnie a do tego brazowa koszulke i czarne buty -Groza-

Mamo czemu Agnieszka nie moze sie ze mna spotykac ?
Nie , będe sie ubierał na czarno bo to fajny kolor ! mamoo niee to moja bluza ....
Juz sobie wyobrazam zeby wszystko co tu bylo napisane bylo prawda.
W szkole mialbym 300 dilerow narkotykami.

A w sali od WOS'u odbywaly by sie czarne msze !
Freaqs jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2005, 21:50   #37
Kebes
Użytkownik Forum

Kebes's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Kebes ma numer GG 3527154
Domyślny

Hahaha no nie Poprawili mi humor na koniec dnia Będę to kiedyś czytał dzieciom na dobranoc Dodam do "Ulubionych"
stary 07-07-2005, 21:52   #38
Vekegi
Użytkownik Forum

Vekegi's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."

Stan: Niegrający
Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
Jak można postawić znacze Rastafari obok hip hopu?Rastafari suchają reege;/to obraza zarówno ich jak i hip hopowców,dalej mieszane skejt z hip hopowcem(skejt to koleś co jeździ na desce-.-)oczywiście gówno prawda wg mnie i brednie.ale fajnie na poważnie zrobiona stronka
ps.nie życze żadnemu hip hopowcowi żeby jego matka bądź ojciec nawiedzeni* odwiedzili tą stronę
*nawiedzeni-wierzą w byle co -.-
o0 znalazłem smaczki " Moja córka ma chłopaka który jest tzw. "skejtem". Co robić?
Jak pisaliśmy wcześniej, tzw. "skejc"i to odłam hip-hopowców palących haszysz. Należy zadbać o to, ażeby państwa córka nie została narkomanką. Najlepszych rozwiązaniem jest zawiadomienie komisariatu policji o popełnieniu przestępstwa.

"bycie skejtem jest przestępstwem !strzeżcie się

"Raptowne Realia Reagee ma Freestyla" - Reagee często współpracuje z hip-hopem .

To jest żałosne i bynajmniej śmieszne słucham hip-hopu od paru lat i jakos jeszcze trawki nie zapaliłem ani nie wciągałem więc o co chodzi ? "Nosze Luźne portki bo w tych ciasnych mi okropnie nie do twarzy" - to nie musi znaczeć że haszysz biore nie? to co Scorcerer podał to też żałosne tak jakby oskarzac wielką ilość ludzi o cos co nie zrobili

@up: No mi tez poprawili ^^ ale i tak uwazam ze napewno poważni ludzie tej strony
One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach
Zamiast powstać w krytykach czynów,
kreuje co dnia lepszych skurwysynów
Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005
Realia Made in Polska

Ostatnio edytowany przez Vekegi - 07-07-2005 o 21:54.
Vekegi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2005, 22:07   #39
Kuryca
Użytkownik Forum

Kuryca's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Pandoria
Kuryca ma numer GG 6659298
Domyślny

Ojojoj. Rozumiem, że kochany twórca tematu właśnie wkroczył w ponurą rzeczywistośśśććć. Tak naprawdę jest, takich spotykam na moim osiedlu codziennie. Słuchają hip -hopu to nie znaczy. Jak od dzieciństwa mały jest wychowywany w okrucieństwie, to wiadomo co z takiego wyrośnie. A HH jest dla niego ucieleśnieniem, więc we wpływie tekstów niektórych wykonawców dzieciątko zaczyna być złe!! (sorki, dzisiaj prawie bym złamał rekę i piszę dziwne posty )
stary 07-07-2005, 22:11   #40
Krzesław
Użytkownik Forum

Krzesław's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba

Świat: Berylia
Krzesław ma numer GG 5937171
Problem Eno

Tak żeście się tym podjarali, że przekroczyliscie transfer i nie moge tego koledze pokazać

Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku"
Krzesław jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania