|
Notki |
Lista chętnych do przystąpienia do Gildii Tu proszę składać podania do Gildii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Menera
Nick:Tfuj soxiu Lvl: 15 mlvl: 3 Profesja: Knight Skille: 50/47 Status konta: facc (przy wyzszym lvl bedzie pacc) Staż gry: Troche (z 1 rok) Aktywność: 2-3h Coś o postaci: Ciagle sie rozwija ^^ Coś o sobie: gralem chyba juz na 10 servach i kazdym podobijalem do 20 lvl ale na menerze mi sie podoba ^^ |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Tu, i tam...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spidi Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 11
Skille: 17/19
Poziom mag.: 0!
|
![]() Niski lvl bo to moja 4 postać, ale co tam, i tak się zgłaszam:
Nick: Pallek of Thais Lvl: 10 Profesja: Paladyn Skille: 35/31 (i rośnie!) Świat(też ważne): Aldora Status konta: facc Staż gry: ok. 2 lata Aktywność: przeciętnie 5 godz. Coś o postaci: Postać nigdy nie kradła, nie wyzywała nikogo bez powodu, poprostu looz Coś o sobie: Jestem optymistą, zawsze znajde sposób na wszystko ![]() Informacje dodatkowe: Mam głupi nick, no bo miałem mieszkać w Thais, ale po dłuższym graniu zdecydowałem się na Ab'Dendriel, chciałbym mieć protectora 30~
Mówcie mi: SKARABEK I pamiętajcie... Skarabeusz się zmienia! Ostatnio edytowany przez Skarabeusz Pustyni - 18-12-2006 o 19:59. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Martwa owca
Profesja: Sorcerer
Gildia: Helish Squad
Świat: Askara
Poziom: 28
Skille: X/22
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Nick: (jak ktoś jest mną zainteresowany to podam)
Lvl: 17 Profesja: Sorcerer Skille: mlvl 12+ Status konta: facc Staż gry: 2 tygodnie Aktywność ![]() Coś o postaci:Moja postać hmm... ma ładny ubiór ... Ma dużo znajomości ... jej lvl cały czas rośnie Coś o sobie: często słucham murzyńskiego rapu , gram w tibie ![]() Informacje dodatkowe: gg 7021321 |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Nick: Sorecer Xsardas ( wiem wiem sorcerer powinno byc)
Lvl: 22 a zaraz 23 Profesja: sorc Skile: coz najwazniejszy dla sorka mlv. Mam 21. Status konta: coz paca nie mam m.in. ze gram z czystej przyjemnosci Aktywnosc: heh w tygu to roznie bywa ale od piatku do niedzieli to od rana az dedne przed kompem ![]() Acha nie zauwazylem Starz gry; coz skakalem z serwa na serwa od jakis 8 miechow Cos o postaci: niemilosiernie mnie w*****a ale jeszcze lv i z gfb sie pobawie ![]() Cos o sobie (po 1: myslisz ze wszyscy napisza tu prawde? po 2: masz czas zeby to czytac? i po 3: skoro juz musze to jestem wielbicielem rpg (w szczegolnosci Gothica) muzyki rockowej i alternatywnej(dlugo by tlumaczyc) i mam 4 kumpli ktozy graja w tibie wiec sie nie nudze i on-line i na zywo ![]() Informacje dodatkowe: hmmm to moze powiem ze napisalem akurat do ciebie gdyz spodobala mi sie twoja dokladnosc i to ze chcesz wiedziec jak najwiecej o nowych czlonkach. Mam tez nadzieje ze to iz naleze do gildi nie bedzie sie wiazalo tylko z napisam nad moja glowa po nacisnieciu shifta, ale z jakas aktywnascia. Np wspolne hunty questy itp. Nie spiesz sie z odp bo mam jeszcze kawalek zycia przed soba ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() SILVERA Nick: CaspiLvl: 18 Profesja: Paladin Skille: 55/41/7 Status konta: facc Staż gry: ponad pol roku ( na innym nicku ) Aktywność: 3-4 Coś o postaci: uzbrojenie średnie ale zbieram kasę na lepsza Coś o sobie: lubię sport dobra muze itp Informacje dodatkowe: Bardzo prosze o przyjecie do polskiej gildi Ostatnio edytowany przez caspi - 05-05-2007 o 18:05. |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Nick: Lady Dark Angeel
Lvl: 23 Profesja:Knight Skille: 50/38 ![]() Status konta: zwykły ![]() Staż gry: około 2 lata Aktywność: 3-4 Coś o postaci: uzbrojenie takie sobie, kasy średnio Coś o sobie: Kocham zwierzęta i siatkę ![]() Informacje dodatkowe: Przyjmijscie mnie plx ![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Nick: Mefrazjon
Lvl: 15 Profesja: Sorcerer Skille: mlvl : 11 sporo kasy i wiele runek ![]() Status konta: facc Staż gry: Ponad 2 lata Aktywność: 5h Coś o postaci: Postać posiada wielu przyjaciół m.in 50 lvl'e + .. Nie jest huncona ani nic w tym stylu.. świat : Dolera Coś o sobie: Ulubiona muzyka : Techno, Zainteresowania : Informatyka ! Informacje dodatkowe: Przypominam że jest to świat Dolera ![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2007
Imię: Gomez Therion
Profesja: Knight
Gildia: Team Konoha
Świat: ARCANIA
Poziom: 32
Skille: 62/61
Poziom mag.: 4
|
![]() Moje dane to:
Nick: Robhar Therion. Profesja: Mag ![]() LVL: 19 LVL MAGICZNY: 15 Konto: Facc Świat:Arcania Starz: 3 tygodnie Aktywność: 5-6h coś o mojej postaci hmm.. moja postac maga specializjuje sie narazie w dziedzine magi i to chyba tyle z ważniejszych informacji najważniejsze wipisalem wyrzej ![]() Jeżeli chodzi o mnie to lubie grać w gry komputerowe najbardziej oczywiście TIBIA ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Nick:Max Garon
lvl:17 Profesja:Mag ![]() Poziom Magiczny:11 Świat:Eternia Status Konta:FACC Staż gry:No zaczołem gdieś 2 miesiące tmu Aktywnośc ![]() Coś o postaci:No ubrana cool ![]() Coś o sobie:A co ja mam tu niby napisać? ![]() ![]() Informacje dodatkowe ![]() BŁAGAM PRZYJMIJCIE MNIE GDZIEŚ!!!!!!!!PROSZE PLEASE BŁAGAM Ostatnio edytowany przez ZwyklyMax - 28-04-2007 o 16:03. |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
|
![]() Nick: Sasza Fit
Lvl: 22 Mlvl: 24 Profesja: Druid Skile: 15/21 Status konta: FACC Staż gry: 2 lata Aktywność: 4h Coś o postaci: Mam dużo przyjaciół. Coś o sobie: Lubie piłkę możną i tenis stołowy słucham ogólnie POPu. GG:8536159 |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
|
![]() Nick: Sasza Fit
Lvl: 22 Mlvl: 24 Profesja: Druid Skile: 15/21 Status konta: FACC Staż gry: 1 rok Aktywność: 4h Coś o postaci: Mam dużo przyjaciół. Coś o sobie: Lubie piłkę możną i tenis stołowy siatkówkę i piłkę ręczną słucham ogólnie POPu. GG:8536159 |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Nick: Bissan Clomber
Lvl: 15 Profesja: Mag (Sorcerer) Skille: mlv:9 Status konta: Facc Staż gry: okolo roku Aktywność: 3h Coś o postaci: Dobra postac...hę...ma dobry ekwipunek Coś o sobie: Interesuje sie informatyka,lubie sluchac muzyki... Ostatnio edytowany przez Przemk - 23-05-2007 o 20:39. |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Nick: Mack During
Lvl: 23 Profesja: sorcerer Skille: tarcza 20/mlvl 23 Status konta: facc Staż gry: 2-3 lata Aktywność: 3-5 |