|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Co do filmiku to żenada.... "Ekipa zepsutego jeepa" co?... n/c
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Palik - 08-07-2005 o 12:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Ja do wszystkich co krytykuja:
jesli jestescie tacy wielcy i tylko krytykowac potraficie to przypomnijcie sobie jakie byly wasze poczatki z tibia. Ja tu mowie patrzac na siebie - (Tsi-Tsungga) - i wcale sie tego nie wstydze gdyz ten wypad byl moim 1 wypadem w te okolice jak rowniez to moj najwyzszy lvl jak do tej pory i 1 palek jakim gram... ![]() ![]() ![]() A poza tym to tylko gra a nie prawdziwe zycie wiec nie podniecajcie sie tak bardzo i nie obrazajcie innych... |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Nic Poza tym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Wałbrzych Rulezzz ;]
Imię: Sokol from Bongo
Gildia: Masters Of Death
Świat: Calmera
Poziom: 35
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Organizacji "0" i jeszcze pozwoliliscie dednac kumpolowi --.--''
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
|
![]() to tylko gra -_-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() Wszystkie komentarze sa dosc podobne , ale ich autorami sa ludzie ktorzy widac sie zabardzo nie znaja na grze i tylko krytykuja wyczyny gorsze od filmikow takich graczy jak Cachero lub Eternal Oblivion. Zapewne w tibi jestescie 11 lvlowymi uh makerami siedzacymi na mc i ogladajacymi filmiki i krytykujacymi rzeczy ktorych sami nie doswiadczyliscie (tak jak tu hero hunt ) Wymadrzacie sie bez sensu , jak jestescie tacy super to sami zrobcie jakis filmik ( o ile wiekszasc z was wie jak to sie robi Oo ) i przestancie wyzywac ludzi ktorym cos sie udalo .
Ich organizacja nie byla ich winą . Ngdy wczesniej nie zwiedzali edron wiec nic dziwnego ze wygladalo to chaotycznie , co nie oznacza ze filmik byl nudny . |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() ci 2 panowie do góry bardzo mądrze i swietnie to powiedzieli : D
raz Hero walnął mi włąsnie za 185 i monki za 50 zostąło m i16 hp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: High Guard
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Nie udało by sie bo od hero możesz dostać hita za 200+ a jak nie widziałeś to bloker dostał hita za 185(liczba punktów życia 8 lvla) i za ponad 185... Więc nie dał by rady... Ja dostałem od Hero za 199 jak brałem na klate 2 monki i 1 Hero. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() Ej ziomalka ty tam gowno robilas tylko bylas ostatnia i blokowalas swoja ekipe taka glosna jestes a nic nie robisz Omg film do dupy takie skile i sie boi do beholdera podejsc albo do wild wariora
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() gdybyś pomyslał to Razo prowadził a ja miałem tylko uhy na hero a wyzywać mozesz kumpli z podwórka zrób lepszy lub sam bloknij to pogadamy masz zapewne 11 lvl albo cos w tym stylu bosche nie boej się krytyki bo wiem co zle robiłem ale gdybys zauwazyl uciekalismy przed ds'ami ogladaj uwaznie a nie -_- brak mi słów
Ostatnio edytowany przez Menel - 09-07-2005 o 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Boże co za wiara....sama elita...niedość, że nie wiedzieliście biedacy gdzie jest hero cave(HAHAHAAH xDDDDDDDDDD) to na dodatek nie wiedzieliście jak dojsć + jak się blokuje single spawn hero z monkami....beznadzieja, kompletny brak zgrania nie dziwię się że padł ten 40+ EK ale gz farciarskiego bloknięcia.
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Na twoim miejscu bym sie nie wymadrzal . Jak nie zauwazyles tego to to powiem . Film byl zrobiony na guardii , jeden z nowych swiatow , autor zapewne niedawno stworzyl postac i nic dziwnego ze ma kiepskie skille bo na nowych serwach sie nie skilluje na poczatku tylko bije lvl . PS: pomysl 3 razy zanim cos napiszesz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Beveksakas
Zgadzam się z tobą na temat skilli ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() to jest non pvp a na 11 lvl miałem 60 tylko zachiało mi się expić to zrobiłem 20 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiem a do tego to non pvp,mam zamiar blokować behemotha na 30 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Maly Poeta
Świat: THORIA
Poziom: 70
Skille: 9/9
Poziom mag.: 6
|
![]() ej ziomki sorry ze robie z siebie debila ale jak sie otwiera zdjecie z rapidshare bo nigdy nie wchdzoilem???
POMOCY 34 Elite 71/70 5 mlvl (prawie 6) "nawet najokrutniejsza bestia ma w obie odrobine litoci ja tej litosci nie mam wiec nie jestem bestia" |
![]() |
![]() |