|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Elbląg
|
![]() Cytuj:
Lmao. Po to sie gra, zeby nie bylo latwo ale ciekawie, knightem jest naprawde super <lol> stale siedzisz na tych samych potworach i nic nie robisz, ale wspanialy trening. a jaki cel ma knight? zrobic ten smieszny 4 mlvl i kupowac uhy od druidow... Zakladam sie ze nie zrobilbys zadnego maga powyzej 30 lvla, trzeba umiec grac jesli chce sie juz cos pokazac a nie wypisywac *******y na forum. Vis~. 70 elder druid. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja drutem "dożyłem" do 17 levelu.Fajnie byłó,nie ma na co narzekać.Bp UH-ów robiłem tylko jak potrzebowałem kasy,chociaż byłem Uhmakerem kolegi.Dostałem hacka
![]()
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() Jak drutem wybijesz sie na wieszy level to juz za***iscie latwo. Mozesz sumonowac co chcesz. masz wiecej many bardzie przydaje se mana shield. Na 30 lev jak masz pacc to sumonujesz 2 DS i na necro. Heh Tera tylko czekac az sie Ne'roox(122 elder druid) wpisze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() Stary...Gra druidem jest fajna.Otóż druid jest bardziej ofensywnym magiem co sprawia ze zabicie go jest bardzo trudne..Nikt Ci nie broni robic explo/hmm/gfb zamiast Uh's
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elder Dru to jest maszynka do robienia kasy wręcz
![]() NA dłuższą mete jednak, to druid średniak ;/
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() Człowieku co do uhów...to kto ci broni robic inne runy...Co do celu druida to nie zawsze musi miec 11 level poniewaz jest duzo druidów H levelow..Co do zdania Druidów na łaske Sorców to nie prawda zawsze mozesz zrobic Sd makera...A Sorcowie tez są w pewnym sęsie zdani na laske Druida bo Uhy są bardzo potrzebne lecz także mozna zrobic Uh's makera = )
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem Drut jest najnudniejszy.. stoi pod depo i pisze Adura vita czy cos w tym rodzaju.
a knight moze sie wybrac kiedy zechce i an co zechce no gtracac uhy ktore druty robia.Sam mam druta i wkurza mnie stanie i czekanie na mane =/
![]() |
#31 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() @ up:
to idz w tym czasie zabijac np raty
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Erixin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Army of Immortals
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 67/66
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
omg -.- mi chodzi o to ze np zamiast stania pod depo to sobie chodzi na soldki i looty zbiara i ma kupe kasy ^^
![]() |
![]() |
#34 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() a sorc nie ?
nikt normalny nie stoi pod depo robiac runy tylko idzie cos w tym czasie stukac -.-V
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() @up
hehe sa tacy, co maja farmy uh-makerow ;s Ale to sie zmieni po update, uhy stana sie drozsze imho jesli beda te sp dodane. @topic Na logiczne rozumowanie 2bp uhow robi sie krocej niz 1 bp sdkow, i to niewszystko 2bp uhow ida za 5k tak przynajmniej chodza przewaznie a bp sdkow? za 4-4,5k kupisz, zyskujesz czas i pieniadze na tym. IMHO!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wladek Slawek
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 101
Skille: xx/30
Poziom mag.: 69
|
![]() Jak mówisz ,że życie Druida jets monotonne
ALe jak nabijesz ten magiczny dobry. Jetses kimś,ludzie cie zaczna szanować. Druid z początku nudny,ale pozniej zaczyna sie jazda ![]()
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Sir lumpi
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() drut fajna postac knight tez sorc tez a pall tez fajny tylko czeba umiec grac
![]() a i mowiac tak naprawdee to ma racje nie wiem czy to modek czy administrator to next temat "ktora prof lepsza"
![]() |
#39 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lubieplacki
Profesja: Druid
Świat: Lucera
Poziom: 25
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() spytam tutaj bo moj topic co do UHow zostal zamknięty ( http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=67510 ) i mam pytanie: W temacie w ktorym podalem linka koledzy doradzali mi zeby nabic 24 lvl bo inaczej UHa nie wypale, ale jak mam 11 lvl i 11 mlvl to moge robic UHy?? Bo ja je chce sprzedawac a nie uzywac. Aha i jeszcze ktory musze miec mlvl i lvl zeby robić HMM i GFB ?? I czy moge robic tez inne runki jak np. LMM?? A jeśli tak to podajcie do nich mlvl i lvl. Bede wdzięczny. Z gorki thx
![]() EDIT: Jeszcze jedno: skąd moge zalatwic/wziasc Crystal Mace ?? Ostatnio edytowany przez Kapistar - 02-03-2006 o 16:47. |
![]() |
![]() |