![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Golden sword to chyba tylko ozdoba, poniewaz nieda sie walczyc bronia wykuta ze zlota.
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spiney
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() Ten "jakiś inny sword" ma moim zdaniem za grubą klingę w porównanią do rączki. Ogólnie twoje grafiky są dobre.
Ostatnio edytowany przez Maciosek - 12-07-2005 o 14:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Tower of Geddon
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ----------Edit----------------- system0: qrde brat sie nie wylogowal. To tak naprawdę mój post ![]() Ostatnio edytowany przez Matthai - 13-07-2005 o 13:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() moze podobienstwo jest ale czy to odrazu znaczy ze musiala sie wzrorowac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() avatar ladny, topor wyglada jak ostrze topora na sztylecie, drewniana tarcza wypasiona
reszta mi sie srednio podoba |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() ale coś mi nie pasuje.. ten hełm
![]() :edit- zmieniłem rozmiar w paincie.. wyszło coś podobnego. Ostatnio edytowany przez limenu - 16-07-2005 o 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
tzn. plagiat? -.- czy dla was kazda ladna praca albo wyrozniajaca sie sposrod innych musi byc plagiatem? a tak wogole to udowodnij a nie pier*** ze cos ci tam nie pasuje, bo ta jest za ladna i wogole -.- znalazla sie konkurentka to popadamy w panike ? /edit: przy okazji pozdrawiam ciote ktora boi sie kilku przeklenstw i leci z placzem do moderatorow ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez SadeXoVe - 16-07-2005 o 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Ja? Ja tylko pisze co widze, to, że to jest plagiat TY I TYLKO TY napisałeś więc spadaj... wyraziłem swoje spostrzeżenia i tyle, ocenie pozostawiam innym. Znam się na pixelarcie i widze różnice w cieniowaniu i rozblaskach, być może była pomoc, albo wzorowanie się, ale o plagiacie
NIC-NIE-NAPISAŁEM!... Jesteś żałosny, używasz komicznych argumentów... kiedyś było na forum opcja "ignoruj użytkownika" dalej jest? PRzydała by się... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() SadeXoVe weź się uspokój, tak to sobie raczej tutaj sympatii nie nabijesz. Po kiego grzyba się od razu wyzywać? Pewnie nie potrafisz normalnie porozmawiać, jak inteligentny człowiek. Limenu po prostu zauważył bardzo wielkie podobieństwo, że ta tarcza, po odpowiednim zmniejszeniu wygląda identycznie jak dzieło pokazanae przez Deli. To jeszcze nie jest oskarżenie, tylko powolne wytoczenie argumentu, być może zrobiła to raz, więcej nie powtórzy, gdyż zauważy, że tutaj nic się nie uchowa. Ale żeby od razu wyzywać innych forumowiczów? Jest ku temu potrzeba? Raczej nie trzeba załączać agresora przy każdej rozmowie. Powiedz spokojnie co masz do powiedzenia, a nie rób z siebie idioty.
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak jest opcja z lista wrogow (?) czy cos takiego jak chcesz mozesz mnie tam sobie wpisac
![]() @linek gowno mnie obchodzi czy wyrobie sobie sympatie na tym forum bo i tak mam to gdzies ![]() i nie zasmiecajmy juz topicu deli |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Szczerze mówiąc nie obchodzi mnie, czy ci na tym zależy, czy nie, ale spróbuj coś ludziom przekazać, aby zaakceptowali twoje zdanie będąc przez nich nielubianym. Uwierz, raczej łatwo ci nie będzie.
Ah, jeszcze coś. Jeśli masz zamiar tak dalej ciągnąć, to do twojej sygnatury będzie mozna niedługo dopisać "zbanowany - tak".
![]() Ostatnio edytowany przez Linek - 17-07-2005 o 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
![]() |
![]() omg ja dawno temu w diablo gralem wiec nei pamietam ale jezeli ta tarcza powiekszona to tarcza deli to ona jest identyczna tyle ze pomniejsozna.... ale i tak calkiem calkiem prace chociazz jak bym gral to nie chcial bym ich na rl tibia(nie gram)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() a widac moja sygnature? dziwne u mnie nie
![]() co do bana... no jezeli lizuski beda lataly do modkow (bo on przeklina!! mama powiedziala ze mi neta odlaczy!! zbanujcie go plx!!) to bana bede mial ![]() ![]() EOT /deli wiecej graf daj |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: #2600
Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
Poziom: 43
Poziom mag.: 49
|
![]() LOL KOLEJNY PLAGIAT!!
![]() ![]() A TY SADE COS TAM ZAMKNIJ MORDE BO BRONIAC PLAGIATOROW SAM ZDRADZASZ CECHY PLAGIATORA, NI CHYBA ZE CI CHODZI O LIZANIE DUPY DELI |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Dela, bardzo fajne itemy robisz, podoba mi sie wyeksponowanie muskulatury na dark armorze
![]()
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
|
![]() Golden swrd rox
![]() a tamten drugi przypomona mi laserowy ale i tak bardzo dobry ![]() Szkoda ze nieumiem robic avatara tak jak ty ![]() Ostatnio edytowany przez Plaski knight - 23-07-2005 o 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Chyba jednak wzorujesz się na innych pracach aż za mocno! Sade wcale nie umilasz życia tylko swojim zachowaniem i słownictwem dajesz dużo do mówienia... A helmet rzeczywiście jest za dobry od reszty...
@Radek: Nie ma szans dostania się do MTA bo nie robi grafik 2 miesiące. Przynajmniej nie daje na forum 2 miesiące... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() system0
nikomu nie musze lizac dupy bo deli to moja znajoma -.0 majin deli nie daje juz grafik bo stwierdzila ze skoro maja wszyscy drzec jape o to "a ona to plagiatorka!!! ban !!!" to przestala dawac i ona ma w dupie czy moze do artist czy nie. dziekuje. |
![]() |
![]() |