|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: "Młyn", sektor A na stadionie na Oleskiej w Opolu :D
|
![]() Wkońcu!
Po paru k wydanych na mana fluidy, po prau dniach wkońcu nadszedł ten czas : ![]() Teraz się dopiero zaczną hunty ![]()
Co jest błazny? Czy wystarcza wam wyobraźni? Czy mózg razem z potem zostawiliście w łaźni? No pokażcie tych odważnych, co swój honor liczą w baksach, Za pieniądze podatników obijają dupsko w taksach. Jego, kurwa mać, senacka obietnica bez pokrycia. Nie pierdol mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia. O.S.T.R. - ABC I ain't happy, I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Żory
|
![]() Muglbys wyciac ze grasz na TBI
![]()
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
|
![]() Nice ssy.
Słuchajcie powiedzcie Mi jak sie umieszcza avatar w necie i jak sie umieszcza własny temat ze zdjęciami, będe wdzięczny<ogromnie wdzięczny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trzeba trochę temat odświerzyć...
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() No co jest? Komentować!
Najnowszy adv: ![]()
Co jest błazny? Czy wystarcza wam wyobraźni? Czy mózg razem z potem zostawiliście w łaźni? No pokażcie tych odważnych, co swój honor liczą w baksach, Za pieniądze podatników obijają dupsko w taksach. Jego, kurwa mać, senacka obietnica bez pokrycia. Nie pierdol mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia. O.S.T.R. - ABC I ain't happy, I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój pokój w gh, dziele go zdwoma kumplami:
![]()
![]() |
![]() |