|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Znależli sie specjaliści, nie pociskajcie tak bo jeszcze sie zniechęci a ja lubie takie historyjki z ucinaniem łbów BUHAHAHAHAHA. A ta kreew z miecza świetlnego, to jednak skiepściłeś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za mało rozwinięta fabuła 2/5
Ale wykonanie 5/5
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() OMG <zyga> next fake o SW plx no more. Ktory to juz pan co robi SW faki? 7 czy 8? A więc tak:
Te emotki takie se. Fake troche rozmazane Eeee fabuła plx? I skąd wiesz ze wtedy byli tacy Jedi o takich imionach? "Przeciez kazdy mroczny lord powinien miec swego ucznia..." Nie kazdy. Czy Vader miał ucznia? Nie -.- Czy Darth Malak miał ucznia? Nie -.- Czy Darth Sion miał ucznia? Nie -.- Więc z tym sie niezgodze Dziwna sceneria. I to chyba tylko tyle na razie zobaczy sie pozniej. 5/10
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @UP
A czy Vader byl mrocznym uczniem NIE Czy Darth Malak mial uczennice TAK A Bastylia ![]()
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Sky
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Up
Uczennnicą Malaka nie była Bastila tylko taki inny facet. Ten z Endar spire(Chyba tak ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nie wiem jak u Ciebie sie fabula potoczyla, ale pozniej to Bastylia byla jego uczennica i ona uzywala Bitwejnej medytacjii przeciw flocie republiki, ale udalo mi sie ja przeciagnac hehehe.
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Jak dla mnie możesz robić dalej, ale rób w png ok!!??!!
![]()
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Niestety... Nie wyszło ci... Napisy źle umieszczone, fabuła w całości oklepana, nie nie podoba mi się....Za krótkie... A z tymi emotami to kiedyś miałem podobny pomysł, już pisałem temat, ale nie umieściłem
![]() Ocena fake wykonanie - 6\10 pomysł - 3\10 (Znoooowu SW :E) |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spoko!
![]() Podobają mi się takie Fake ![]() ________________________________ nick: Ratristo Del'Mort voc: Sorc ![]() lvl: 11 (blisko 12) ![]() mlvl: 10 ![]() Best solo: Cyclops ![]() Best Team: none ![]() skills: 16\18 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
Lokacja: Łodz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
![]() |
![]() [quote=
![]() ![]() BAN PLX?<10 znaków>
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2004
![]() |
![]() Co do bastillito Prawda ze byla uczennicom Malaka. a jak niby !!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Dawno, dawno temu...
![]() Niedlugo pozniej, budzimy sie na pokladzie Endar Spire, jako jeden z zolnierzy Republiki. No nic, sluzba nie drozba, idziemy lupac tych Sithow ![]() *Revan -> kobieta, lub mezczyzna, zalezy od tego kim gramy w KoToRa. **Okret -> okrety-wojenny, statki-np. pasazerskie ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Uczen ucznia? Tego nawet u Jedi niema ;D Nie zapominal ze Vader sam byl uczniem ![]() A o Sionie to nawet nie slyszalem ![]() Ostatnio edytowany przez DrChomikvader - 13-07-2005 o 18:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
|
![]() Zajefajne.Rób więcej plxplxplx.A te miecze.Jak je zrobiłeś?
Rozkręć to tylko bo narazie fabuła 6/10 wykonanie 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Żory
|
![]() Wykonanie 1/10
Pomysl 2/10 Niepodoba mi sie to jak dlamnie
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2004
![]() |
![]() Bastila to uczennnica Malaka czy nie bo u mnie byla!!!!!!!!!
PS.chyba |
![]() |
![]() |