|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Druidunio
Profesja: Knight
Gildia: Legendary Souls
Świat: Galana
Poziom: 42
Skille: 68/66
Poziom mag.: 5
|
![]() Cluby...
Jak ktoś wyżej powiedział pomiędzy SS i BS jest różnica 18 def i 10 oz. 10 oz. - 8 runek 18 def na skillu < 20 dużej różnicy nie zrobi... i cluby są TAŃSZE...
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2004
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() Cluby - gram juz od ponad roku i preferuje cluby gdyz są tanie, dobre i latwiej zdobyc.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Ludzie wy nie myślicie..? --/-- Po 1.Ktos napisal ze druid ma mniej capy od sorca HAHA ! Niechce mi sie tego szukac
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
|
![]() A ja mam Knicht Axe i Knicht Armor i mi nie przeskadza cap na 23 lev....
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Malpa@ - 28-07-2005 o 23:42. |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() ja proponuje cluby sa tanie i lekkie
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Swordy sa o wiele droższe. lepiej ta kase wykorzystac na kupienie kilku bp blankow albo bp sd
|
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Domek Świentego Mikołaja
|
![]() Najlepiej isc w clube bo sorcem trudno expic z powodu malych skilli
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() Ludzie jasne że Cluby! z 2 powodów:
1: Są lekkie 2: Mniej kosztują.. Masz założmy 20 lev i pacc..Kupujesz W-hammera co ma 85 oz. 2 ręczna.Idzesz na Darashie na rooty w między czasie robisz sobie runki i wyciągasz lootbagi Walisz ze sworda. Masz 20 level I co kupujesz Bs-a który kosztuje 5x więcej niz W-hammer i ma mniej ataku tylko ze jedno ręczna..I te rooty nie będą tak padały łatwiutko..Co zrobisz?Kupisz Gs-a? Który jest bardzo drogi a jego cap wynosi niesamowitą liczbe 180 oz. Masz wyzszy level...Walisz z Clubów kupujesz Ss(Skull Staff) który ma wage 17 oz.+zalozmy Demon shield waga 26 oz. Wychodzi 43 capa za te 2 itemki . Bs waży 29 oz. + 26 oz. wychodzi 65 cap..Więc różnica jest 22 capa..A 22 capa dla sorca się liczy |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Te 22 oz. capa się bardzlo liczy >.> możesz je wykorzystać na wzięcie plecaka z 3 runami w srodku...
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Tarnów
|
![]() Powinieneś walczyć mieczem ponieważ sorcerer durzo zarabia produkując runy. Miecze to najdroszsze bronie ale zato mają durzo ataku i obrony w przeciwienistwie do maszug, które mają średni atak obuchowy i mało obrony za to są najtańsze.
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Świat: Selena
Poziom: 18
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @up
Nie opłaca się walić swordami,bo za tego bs'a można kupić pare bp sd/gfb albo hmm ![]() @topic Ja zawsze jak wybieram druta albo sorca to wale clubami,bo i tak później broń możesz wyrzucić (exp tylko z runami)
#32 |
Guest
|
![]() Reasumując, dla sorca/druida nieważny jest tylko mlev bo przecież na głupiego orca warriora czy minosa niebędzie hyba tracił hmm .A co do pytania o broń to polecam Bright sworda(36/30) a nie jak proponiją inni Skull Staff'a (36/12 <tylko).Chociaż nie zapominajmy o tym że gdzieś istnieje Silver Mace,Gold Mace i Thunder Hammer a głupio by było gdybyśy mieli takiego rara a walczyli np swordem ale to już twoja decyzja.
|
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Swordy bez wątpienia
Slaphider Sorcerer ![]() Level:1 ![]() Magic Level:0 The best monster:rat ![]() The best monster team:cave rat ![]() ![]() ![]() World:Saphira ![]() The best hit of magic:0 ![]() The best hit of weapons:7 ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: .:unkn0wn:. [err666] SoaD Rulez! \,,\, (^^) ,/,,/
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Axe'y lyb cluby... grałe swordami... są drogie i wcale nie najlepsze :/
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() Ja gram sorcami dłuższy czas i dla mnie najlepszy jest club... co ważne jest lekki, a sorc ma upośledzony cap... Można więcej żarcia wziąć na hunt
![]() poza tym axe, ze względu na obronę a sword odpada bo za ciężkie i za drogie jak na sorca (początkującego oczywiście ;P ) |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: LW
![]() |
![]() polecam sword bo to mma durzy DEF a to dla maga w uzbrojeniu najwarzniejsz jest...
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 01:44. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() ja gram sorcem, i zaczynalem od skull staffa, ale teraz mam bright sworda który ciężki nie jest, a defa ma 18 wiecej niz skull staff. A na roty mam warhammera;]
|
![]() |