![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() re: UP
Red Skull niweluje działanie AoL'a. Mówiąc prościej kiedy masz Red Skulla AoL nie zadziała, wypadnie razem z pozostałym ekwipunkiem oraz plecakiem. Ktoś powiedział, że od pewnego momentu każda postać nosi AoL. Knighci tak, ale dla przykładu, często widać Hlvl Paladynów latających w K-set bo po co im dobre eq. Albo Hlvl Sorcowie/Druidzi również nie noszą AoL gdyż mogą mieć na Sobie poprostu Blue Robe itp... Ale z drugiej strony na hunty solo dla zniwelowania obrażeń lepiej jest nałożyć tego e-plate itp... wtedy AoL jest niezbędny. Na serwerach e-pvp (Inferna i Dolera) nie ma AoL'a, tam każda Hlvl postać nosi Platinum Amulet xD. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: z daleka
Stan: Na emeryturze
Imię: Turilot Hedis
Profesja: Paladin
Gildia: All Stars
Świat: Pythera
Poziom: 60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() up@:masz racje pallowie powinni miec jakąs jeszcze kieszonke
ja osobiscie jeszcze nie mam zadnego z tych amuletów,ale teraz kupywac będe aol bo wole dostawac wiekjsze hity (jestem pall wiec żadko mam konfrotacje) ale jak dedne to nic nawet 1 skill mi nie spadnie. ![]() Pytnie : jak zrobić np: usmieszek rycerza albo palla ? |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Venore
![]() |
![]() Cytuj:
![]() EDIT: usmieszek rycerza? albo pala? omg!!1 off TOPIC ![]() Ostatnio edytowany przez Farix Zais - 13-07-2005 o 23:18. |
|
![]() |