|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Ełk
![]() |
![]() Siemka. Wiesz co robisz 1 noobowska sprawe:
1.Trening ze strzalami A tak pozatym to wszyscy co wyzej sie wpisali maja racje z tym zebys popracowal nad skillami i dopiero dawal zdjecia a nie jakies glupoty dajesz i jescze zaawsze podpisujesz noobowskie skille itp. Cya Ostatnio edytowany przez Esio - 12-07-2005 o 21:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2005
|
![]() Dobra, widz że nikt nie pamięta jak miał 1 postać w tibii, niech ktoś zkasuje albo zamknie temat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Biegun północny?
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Kris,nie łam się graj dalej..każdy kiedyś miał swoją pierwszą postać.Dam Ci rade...najlepiej zrób nową postać na jakims nowszym świecie już bedziesz wiedzial co i jak.I poszukaj sobie jakiegoś poradnika dla palka i wszytko będzie dobrze.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Zrob postac na solerze a masz pomoc odemnie zagwarantowana (p-set za free an poczatek) A jak jakis pk podskoczy to sie qrw.. nei pozbiera
![]() Zawsze pomagam początkuajcym juz na ty mz 50 stracilem ![]() Tak wiec chodz na solere i podaj mi jak bedziesz jzu na niej swoj nick ![]() napisz 8811231 moje gg napisdz pogadamy. |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() co to za zdiecia stary schowaj sie mi by bylo wstud takie fotki dawac na forum cieci je..ny jak chcesz se takie fotki na forum dawac to nie na tej stronce jak juz to idz na www.tibia.br odpowiednio nobiarska stronka dla ciebie teraz nie mam czaSU PISAC WIECEJ NA TWOJ TEMAT CIEciu ide grac
POZDRO ARBAS |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Wrocław :>
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 21
Skille: --/--
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
A jakoś twoich ssów niewidziałem ? Może masz 8 lvl i się podniecasz że wyszedłeś na maina ? Co ? No odpowiedz idioto . Wyjdz ... @Kris Zrób lepsze i skille i daj inne ssy o narazie to nawet nawet ale są troche denne . Sorry że krytykuje ale musze . Ostatnio edytowany przez Maciek100 - 13-07-2005 o 20:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Tarnów
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Rozumiem krytyke tych zdjęć ale chłopak zaczyna jak każdy zamiast krytykować zdjęcia dajmy mu wskazówki. Polecam ci wziąśc spery, tarcze i iść trenować. Jak zrobisz 70 dista idź coś przyexpic do 30 lvla
![]() ![]() |
![]() |
![]() |