|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakieś takie nudne i bez sensu.Po co one wogółe walczyły?Brak fabuły.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() @Irma:
Fajne dane masz... Nick:Irma z Fortery : D Lokacja: Pandoria <w podpisie>Świat:Isara Intrygujące... @topic: Wez zrob lepszy fake i wtedy daj go na forum a nie dajesz jakies bez fabułowe,brzydkie fake story -.- ....
FRAGMOVIE Ostatnio edytowany przez Dj Fara0n - 13-07-2005 o 11:04. Powód: spacja |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
zasmieca jakimis gownami forum ![]() Stworzyciele forum powinni dawno juz to wywalic....................... Srednia: 2/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Topic Szczerze mowiac to amatorska robota i nie dobrnelem do konca bo oczy mi zaczely bolec. Pamietaj trening czyni mistrza. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Żychlin
![]() |
![]() Denne..:/ nie rob wiecej fakow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Po Co Ona ZaŚmieca Forum Takim CzymŚ!?
FabuŁa: 1/10(100?) Wykonanie: 2/10 OgÓlnie: 1/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Potem poszłam na świat pandoria 3. Po pandori poszłam na Isarę Proste
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Qrwa nieczepiajcie sie jej widziałem 100 fake'ów o wile gorszych i takich commentów niemialy
100\100 ;p
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siostra usuneła mi te obrazki o wyglądzie domku Marii, musiałam ja "przeprowadzić"
![]() Odcinek zrobie pod koniec Lipca z powodu wyjazdu. Komentujcie nowey domek marii dzisiaj dam jeszcze piwnicę.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Irma z Fortery :D - 13-07-2005 o 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() lol....Myślalem że nauczylaś wklejać napisy,ale no cóż to ciągle dla ciebie zbyt trudne....
ale przynajmniej lepsze od reszty twoich story... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() 3 odcinek
**************************************** MAria siedziała se na kanapie i grała w "zabij pokemonka" gdy nagle zadzwonil telefon. -HAlo? -Tele to baza i odłożył słuchawkę Maria wiedziała o co chodzi . KIedys pracowała na wybijaniu Demonów ale baza sie rozpadła. ![]() (sorka że w tym zdjęciu są na dole ludziki , robiłam ten fake na podstawie itemów w "Pomoc dla nowych fake'owców) Teleportowała sie do bazy . 12:53 Lol : Witajcie z powrotem przez te 6 lat was nie widziałem! 12:54 Oufits : po co nas wezwałeś czekałem na wiadomość 12:55 Maria : A ja grałam w pokemonki! 12:56 Anna : A ja prasowałam bielizne ! 12:56 PACC: A ja siedziałem na klopie! 12:57 Lol : Mam dla was misje , trzeba zabić Demony i farony grożące miastu Harmonia , jesteście h-lvlami przez ten czas nabiliście se leveleo jakies 100 12:58 Anna: a oco łazi... O niezłe Itemy! ![]() Teleportowano ich. Szli 150 metrów gdy im oczom ukazały się cyce. ![]() Zabili je idą dalej 160 metrów i widzą gs'y ![]() Po zabiciu ich ich oczom ukazała się świątynia... C.D.N
![]() |
#34 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: TIBIA
Stan: Tutor
Imię: TIBIA TIBIA
Profesja: Knight
Gildia: TIBIA TIBIA
Świat: TIBIA TIBIA
Poziom: TIB
Skille: TIBIA T
Poziom mag.: TI
|
![]() Wiesz oglądnołem 1 część i już miałem Cię zbesztać, ale zobaczyłem dalsze części... Wiesz ze względu na twój wiek radze ci dać sobie spokuj z fakeami narazie... sprubuj tak może za 2-3 lata? (o ile bedziesz grac w tibie)
~~pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2004
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() jaka taka poprawa jest ale dalej nie jest dobrze - wiesz daj sobie siana albo jeden rysunek rób cały dzień...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
![]() |
![]() bleee.....ohydne fake,po co robisz kolejne części?
normalnie żęńska odmiana MasterFejkowca(tylko że gorsza) Wykonanie:-10/10 fabula:0/10 Razem:-5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co masz do MasterFejkowca??
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Blagam.... nie rob juz wiecej... moglas chociaz to obciac -.- fejk jest paskudny bleh nie podobal i nie podoba mi sie.
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja sie nigdy nie poddaje
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Porobisz "troche" fake'ów, przeczytasz komentarze i błędy, i w końcu będziesz robiła lepsze, albo nawet dobre, fake'i... to kwestia czasu i doświadczenia.. tyle mam do powiedzenia
![]() |
![]() |
![]() |