|
|||||||
| Notki |
| Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
no wlasnie, ja na przyklad mam tak: mam tbi wlaczone ale wierzcie mi lub nie TYLKO po to aby jak ktos sie pojawi na ekranie to da mi dzwiek z glosnikow i jestem przy kompie, runy robie sam i sam lowie rybki. i czy to tez jest zabronione? w sumie tak ale jesli ktos ma wlaczona czysta tibie i co 22 minuty podchodzi do kompa zeby SDka zrobic to to tez jest karane? alez oczywiscie bo jak kogos przy kompie nie ma to gm od razu banuje i nie patrzy na to ze ktos jest na samej tibi bez zadnych ***stw
![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Masturbacja
|
To mozna byc 22 minuty zalogowany i nic nie robic? Myslalem, ze po 16 wyrzuca.
![]()
|
|
#24 | |||
|
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
Cytuj:
Wyraznie widac, ze nie wiesz co to znaczy "farmowac" cos w jakiejs grze MMORPG przewaznie. Otoz chodzilo mi o nielegalne stada druidow na MC+macro/bot, ktore stoja i robia runy podczas gdy wlasciciel kompa spi albo expi. I to jest jak najbardziej nielegalne. Co do nicka GMa: Kazdy Game Master ma po formulce "GM XXX" dodane "on YYY", gdzie XXX jest nickiem GMa, a YYY nazwa swiata, czyli w praktyce wychodzi, np. GM Tavaren on Antica Dlatego nastepnym razem, zanim cos napiszesz na forum, a tymbardziej zanim bedziesz chcial kogos skrytykowac doedukuj sie. Cytuj:
Cytuj:
Jak widzisz sprawdzenie kazdej osoby zajmuje sporo czasu, aczkolwiek jest to przewaznie max 10 minut (100 many na UHa ), jesli gracz zrobi jakeigos runa, a nie odpowie na powitanie Game Mastera to dostanie bana, tak samo jesli bedzie lowic, albo robic cokolwiek innego, ale nie odpowie Game Masterowi dostanie bana.Tak wiec sprawdzenie kazdego jednego druida zajmuje troche czasu... Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 15-07-2005 o 01:28. |
|||
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: <Carlin,darasia>
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dramara
Profesja: Knight
Gildia: Ekipa Herganona :D
Świat: Harmonia
Poziom: 20
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
Clipki sie staraja a ja ich podziwiam chociaz powinni zdradzic kiedy bedzie upaded prawda?
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Madif
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Achromatize
Świat: Guardia
Poziom: 78
Skille: 87 Dist
Poziom mag.: 18
|
mam nadzieje ze poprawi to prace gm'ów , apropos czy dziala wam tibia.com ?
http://photobucket.com/albums/b362/madif Ostatnio edytowany przez Neveos - 15-07-2005 o 09:01. |
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: BiaŁysToK ._.
Stan: Niegrający
Imię: Maxi skywarien
Profesja: Sorcerer
Gildia: n0ne
Świat: n0ne
Poziom: 35
Skille: >.<
Poziom mag.: 52
|
Bardzo sie ciesze z tego i mam namysli ze wszystko sie poprawi zeby wiecej bylo gm online i mozna bylo pogadac z nimi pare minutek
![]()
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
|
Czizyz, fuck! Ludzie, oni sa 'godami' tylko w tibii, GM i tak nie powie ci gdzie jest quest na crowbar, wiec nie przezywajcie tak kazdego spotkania z nimi jak to bylo zbawienie.
|
|
#30 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
#31 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: ,,I,,(-.-),,I,,
Imię: Kizoridom Tequila
Profesja: Knight
Świat: Nebula
|
Wkońcu zatrudnili nowego Gma dawno już takiego czegoś nie było
![]() |
|
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
|
W sprawie gm tavaren on furora,
Pracowity ? Taaaaak Mądry? Niiiiiiiiieeeeee 7 dni temu dostałem bana na furorze za expienie w zablokowanej arenie... niestety ten jakże mądry gm nie dojrzał tego że trap jest zrobiony tak żebym nie mogł wyjśc... ale oczywiscie dostałem bana, za expienie w blokowanej arenie, nie licząc tego że to było na spawnie 1 rata... naszczęście już swoją karę odsiedziałem i za 5h 9minut wejdę spowrotem do gry ![]() |
|
|
|
|
#33 |
|
Guest
|
Jak dla mnie, to GM-i i tyk capią!!!
|
|
|
#34 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Lokacja: Olkusz
|
Ciesze sie ze jednak cos sie dzieje. Cipy moglyby zwyczajnie zostawic wszystko samemu sobie... Gracze i tak z cheatami czy bez placa za pacc i nabijaja kieszen naszym wspanialym Tibiotworcom.
Ale GMom zawsze mozna pomoc! Jak widze kolesia z 40 rybami pod soba albo bezczelnego mc to tez mozna wyslac swojego 8 lvlego mistrza z war hammerem aby ukrucic przestepcza dzialalnosc. Moze ten Update faktycznie utnie kilka tibigg i innych dziwadel... OBY! |
|
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
|
No nareszcie. Może wezmą się wreszcie do pożądnej walki z cheaterami. Ale jeden nowy GM to za mało. Powinno się ich zatrudnić więcej! Tak... zdecydowanie z jakieś 2 GMy na świat (powiedzmy, że taki Junior GM który może gm'ować na jednym serverze
który dostają najlepsi i najuczciwsi gracze Tibii). I bany na 4 lata dla wsyzstkich używających TBI, TibiaSuite, TibiaGG, wszelkich makro i innych świństw.
Ostatnio edytowany przez Thimburd - 15-07-2005 o 12:40. |
|
|
|
|
#36 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Warszawa
|
Cytuj:
(Senior GM Niby nie istnieje, ale przecież zmieniła się tylko nazwa )
|
|
|
#37 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
Cytuj:
|
|
|
#38 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
|
Cytuj:
|
|
|
|
#39 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
|
Niestety jeden nowy GM nie uczyni Tibi bezpiecznej. Zresztą cheaty były, są i będą. Można tylko zmniejszyć ich występowanie
![]() Przecież od dawien dawna wiadomo że łatwiej zburzyć niż zbudować. |
|
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Imię: Most-Noiserr
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 16
Poziom mag.: 12
|
Ja tak szczerze mówiąc siedziałbym cały czas na Game Masterze jakieś 6-7 godzin codzienne a co do GM`ów to mogliby zatrudnić więcej na świat tak jak powiedział Thimburd ale no cóż jeszcze trochę poczekamy aż będzie więcej GM online albo zatrudnianych
![]() |
|
|