|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
![]() no wlasnie, ja na przyklad mam tak: mam tbi wlaczone ale wierzcie mi lub nie TYLKO po to aby jak ktos sie pojawi na ekranie to da mi dzwiek z glosnikow i jestem przy kompie, runy robie sam i sam lowie rybki. i czy to tez jest zabronione? w sumie tak ale jesli ktos ma wlaczona czysta tibie i co 22 minuty podchodzi do kompa zeby SDka zrobic to to tez jest karane? alez oczywiscie bo jak kogos przy kompie nie ma to gm od razu banuje i nie patrzy na to ze ktos jest na samej tibi bez zadnych ***stw
![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Masturbacja
![]() |
![]() To mozna byc 22 minuty zalogowany i nic nie robic? Myslalem, ze po 16 wyrzuca.
![]()
#24 | |||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Wyraznie widac, ze nie wiesz co to znaczy "farmowac" cos w jakiejs grze MMORPG przewaznie. Otoz chodzilo mi o nielegalne stada druidow na MC+macro/bot, ktore stoja i robia runy podczas gdy wlasciciel kompa spi albo expi. I to jest jak najbardziej nielegalne. Co do nicka GMa: Kazdy Game Master ma po formulce "GM XXX" dodane "on YYY", gdzie XXX jest nickiem GMa, a YYY nazwa swiata, czyli w praktyce wychodzi, np. GM Tavaren on Antica Dlatego nastepnym razem, zanim cos napiszesz na forum, a tymbardziej zanim bedziesz chcial kogos skrytykowac doedukuj sie. Cytuj:
Cytuj:
Jak widzisz sprawdzenie kazdej osoby zajmuje sporo czasu, aczkolwiek jest to przewaznie max 10 minut (100 many na UHa ![]() Tak wiec sprawdzenie kazdego jednego druida zajmuje troche czasu... Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 15-07-2005 o 00:28. |
|||
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: <Carlin,darasia>
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dramara
Profesja: Knight
Gildia: Ekipa Herganona :D
Świat: Harmonia
Poziom: 20
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Clipki sie staraja a ja ich podziwiam chociaz powinni zdradzic kiedy bedzie upaded prawda?
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Madif
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Achromatize
Świat: Guardia
Poziom: 78
Skille: 87 Dist
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() mam nadzieje ze poprawi to prace gm'ów , apropos czy dziala wam tibia.com ?
http://photobucket.com/albums/b362/madif Ostatnio edytowany przez Neveos - 15-07-2005 o 08:01. |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: BiaŁysToK ._.
Stan: Niegrający
Imię: Maxi skywarien
Profesja: Sorcerer
Gildia: n0ne
Świat: n0ne
Poziom: 35
Skille: >.<
Poziom mag.: 52
|
![]() Bardzo sie ciesze z tego i mam namysli ze wszystko sie poprawi zeby wiecej bylo gm online i mozna bylo pogadac z nimi pare minutek
![]()
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czizyz, fuck! Ludzie, oni sa 'godami' tylko w tibii, GM i tak nie powie ci gdzie jest quest na crowbar, wiec nie przezywajcie tak kazdego spotkania z nimi jak to bylo zbawienie.
#30 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: ,,I,,(-.-),,I,,
Imię: Kizoridom Tequila
Profesja: Knight
Świat: Nebula
![]() |
![]() Wkońcu zatrudnili nowego Gma dawno już takiego czegoś nie było
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() W sprawie gm tavaren on furora,
Pracowity ? Taaaaak Mądry? Niiiiiiiiieeeeee 7 dni temu dostałem bana na furorze za expienie w zablokowanej arenie... niestety ten jakże mądry gm nie dojrzał tego że trap jest zrobiony tak żebym nie mogł wyjśc... ale oczywiscie dostałem bana, za expienie w blokowanej arenie, nie licząc tego że to było na spawnie 1 rata... naszczęście już swoją karę odsiedziałem i za 5h 9minut wejdę spowrotem do gry ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Jak dla mnie, to GM-i i tyk capią!!!
|
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Lokacja: Olkusz
|
![]() Ciesze sie ze jednak cos sie dzieje. Cipy moglyby zwyczajnie zostawic wszystko samemu sobie... Gracze i tak z cheatami czy bez placa za pacc i nabijaja kieszen naszym wspanialym Tibiotworcom.
Ale GMom zawsze mozna pomoc! Jak widze kolesia z 40 rybami pod soba albo bezczelnego mc to tez mozna wyslac swojego 8 lvlego mistrza z war hammerem aby ukrucic przestepcza dzialalnosc. Moze ten Update faktycznie utnie kilka tibigg i innych dziwadel... OBY! |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() No nareszcie. Może wezmą się wreszcie do pożądnej walki z cheaterami. Ale jeden nowy GM to za mało. Powinno się ich zatrudnić więcej! Tak... zdecydowanie z jakieś 2 GMy na świat (powiedzmy, że taki Junior GM który może gm'ować na jednym serverze
![]()
Ostatnio edytowany przez Thimburd - 15-07-2005 o 11:40. |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
(Senior GM Niby nie istnieje, ale przecież zmieniła się tylko nazwa ![]()
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Niestety jeden nowy GM nie uczyni Tibi bezpiecznej. Zresztą cheaty były, są i będą. Można tylko zmniejszyć ich występowanie
![]() Przecież od dawien dawna wiadomo że łatwiej zburzyć niż zbudować. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Imię: Most-Noiserr
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 16
Poziom mag.: 12
|
![]() Ja tak szczerze mówiąc siedziałbym cały czas na Game Masterze jakieś 6-7 godzin codzienne a co do GM`ów to mogliby zatrudnić więcej na świat tak jak powiedział Thimburd ale no cóż jeszcze trochę poczekamy aż będzie więcej GM online albo zatrudnianych
![]() |
![]() |