|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
|
![]() No screeny sa do niczego niestety .
odwiedziles najbardziej nuboskie miejsca i porobiłes w nich screeny 0,o tanteda.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lako Edeomoo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Elysia
Skille: 19/20
|
![]() @topic
Screeny bardzo fajne. Gz skilli i mlvla - oby tak dalej. ![]() @up Naucz sie poprawnie pisac dzieciaku, zanim zabierzesz glos na forum ![]() "Tanteda" mozna okreslic twoj post, a nie screeny autora. Szkoda mi ciebie i lepiej wiecej nie pisz na forum, bo sie osmieszasz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: Neverland Ulubiony zespół: Helloween, Blind Guardian, Kreator, Manowar Ulubiona profesja: Paladyn
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shaarez
Profesja: Druid
Świat: Honera
![]() |
![]() Powrót do treningu
![]() Kolesie ^^ ![]() Trening shielda ![]() Mumie Przygotowywuje się do wykonania mumy questa :} ![]() Reward W dodatku wypadło nam 2 strange amulet i 2 mlw : ) ![]() Domek wiedźmy ![]() ![]() Zwiedzania ciąg dalszy Tutaj jeszcze nie byłem, wiec boimy się GSa ![]() ![]() Beholder Wkońcu coś spotkaliśmy ![]() ![]() Blood herb A tutaj ostatni blood herb w Tibii : ) ![]() I znowu train 63 dista już ![]() ![]() Raty Mam pytanie, co robią tam te raty? nigdy ich tam nie było? ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Eth Etherius - 25-07-2005 o 14:26. Powód: poprawa wygladu :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() wow fajne skriny >] wkoncu tam jestem no nie ? >D
zaniedlugo bedzie wiecej skrinow z dragami tylko msuze uhy pokupowac i skille troche podzwignac>)). Skrina masz very najs>) |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Imię: Shartharis
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hooligans
Świat: Jamera
Poziom: 22
Skille: 17/17
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() Hehe, tak się składa że też jestem Palkiem, na takim samym lvl i o tych samych skillach co ty xD I tak sie składa że też byłem dziś na Dragach
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gratz ss czekam na more
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raty zostally po pladze szczorow na rook no i sa tam
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raty zostally po pladze szczorow na rook no i zostaly
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Neverland Ulubiony zespół: Helloween, Blind Guardian, Kreator, Manowar Ulubiona profesja: Paladyn
![]() |
![]() Niach niach, mam nadzieje, że już nikt nie powie, że nasze screeny są noobowskie, mamy dla Was zdjęcia z pierwszego GSa : )
Polska ekipa z Empery Pozdrawiamy wszystkich ![]() ![]() Bijemy lidera Hit mój i Jacka : ) ![]() Zerk atakuje a my jego ![]() ![]() Mój hit w lidera ![]() Dragon ![]() ![]() ![]() Nareszcie 18lvl Ale mógł wejść na GSie ![]() ![]() Czyżby nasza droga na śmierć? ![]() Giant Spider ![]() Reward ![]() Mam nadzieje że tym razem się podobają ![]() Comment plx
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
|
![]() Poprostu spoX
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a własnie, zapomniałem pochwalić naszego blokera:
Mena Ginsham 20lvl, skille 65/64 4mlvl, na dragony traci 2 UHy, na GSa 4 ![]()
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() hehe dziekuje dziękuje >P Wreszcie se omnie przypomniałeś >P >)
Może na worlocki na 30 lvl pójdziemy ? >))))) |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() No gratz dla tego pana
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co to juz nie wklejasz ss? szkoda zeby taki fajny temat przepadl i te nice ss'ki zycze ci powodzenia ;>
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przez długi czas nie było mnie na forum, więc postanowiłem nadrobić zaległości
![]() Advance ![]() Hellgate before update ![]() ![]() Advanced to 19lvl ![]() 10 mlvl ![]() Grzybki halucynki ![]() 20 lvl ![]() ![]() Orc land again ![]() Prowadze ekipe po time ringa ![]() ![]() ![]() Nagroda ![]() Idziemy zwiedzać katedre: ![]() ![]() ![]() ![]() Zaczyna się niezła jazda ![]() ![]() ![]() Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi ![]() Już po update. ![]() Fly, like butterfly ![]() ![]() 21 level ![]() ![]() And hellgate after update ![]() ![]() Tak musiało się skonczyć! Patrzcie jaki hity! ![]() 22 lvl ![]() Have fun!
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: W domciu :)
|
![]() Bardzo ładne screeny pokazują jak rozwijać postac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2004
|
![]() @eth etherius
A nie lepiej chodzić ze spearami i tarczą w tym zamku (tylko trzeba "troszke" dużo spearów wziąść)? @TOPIC Grats Skilli i lvl'a i dobrego blokera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ee... te bolty moga byc mylace
![]() ![]()
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków