|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
Sumsaij i Tibiasz, dziękuje za poparcie mnie. Jesteśmy uczciwymi oszustami, a nie idiotami, którzy żeby zrobić kilka bp runek muszą siedzieć przed kompem cały dzień, a my możemy w czasie robienia run iść spać, pić albo grać w coś innego.
Pozdro dla uczciwych oszustów ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
|
Fajny lighthack
pozazdroscic szybkiego hackaOstatnio edytowany przez sir Tifejo - 05-02-2006 o 16:39. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
Światełko mam własnej roboty
A co do tych makr, to śmierdzą mi trochę te noobki stoja se na botach i robia runki, albo trenią Najgorsze jest to, że jak chce takiego cwaniaka zabić to koleś daje loga (dla nie wtajemniczonych autologaut) Kiedyś przez przypadek myślałem, że zabiłem kolesia na makro pod chatą, a jak się poźniej okazało to koleś se legalnie runki robił (jakiś 30 sork) I przez to załapałem hunta i zostałem wyrzucony na bruk ![]()
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
|
McKick. Wez mi wytlumcz cel swojej glupoty? Piszesz "wiencej", czyli "en" zamiast "ę", a zaraz walisz "legędy" a powinno byc "legendy".
Czy bycie tępym jest teraz modne? @TOPIC Troszke hipokryta jestes ![]() Zreszta macrouser, a afker to pewna roznica ![]() Ja nigdy nie zostawiam postaci trenujacej samej (no chyba ze ide do toalety), ale wspomagam sie makrem (moge sobie w tym czasie forum przegladac )
|
|
|
#25 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
|
Cytuj:
|
|