|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
i tak do ciebie: C/C++ jest do dzisiaj jednym z najpopulariejszych jezykow. W sumie powoli zaczyna mu doroznywac OPascal, ale jednak sporo mu brakuje jeszce ![]()
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() pytasz o to, co to w tym programują, czy też te specjalistyczne? (bo co do tego pierwszego, to ja ci wiele nie powiem, nie ten kierunek studiów mimo wszystko ![]() ale się offtop porobił ![]() d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie nadazam
NIe wiesz w czym programujesz!!??
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
teraz ja nie nadążam... zadałeś pytanie, to się zastanawiałam, czy o te specyficzne języki, czy te jakoby najbardziej popularne jeśli uważasz, że programuję w czymś o czym sama mówię, że inni, ci dla których jest to już zawód programują (zwróć uwagę na końcówkę.. tam tego nie zrobiłeś - jest trzecia osoba, nie pierwsza) i że mam tylko ogólne pojęcie to przeczytaj jeszcze raz to co napisałam w poprzednim poście ![]() gwoli ścisłości i przyszłych nieporozumień: ja_NIE_być_programista_ja_być_elektryk.... d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ale i tak cie opierdziele ![]() Skoro ie programujesz kto dal ci prawo oceniac co jest nowoczesne a co przestarzale ![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja nie oceniam, ja tylko powiedziałam to co jest mi wiadome..
a nie wiem kto dał prawo mojemu wykładowcy tak sądzić.. chyba doświadczenie i sam zawód ![]() a te języki, o których mówię, to specjalizowane.. na przykład taki matlab ![]() jeśli chodzi o samo programowanie, znam się trochę na tym, ale nie programuję, a to wiadomo, że zawsze jest jakaś różnica ![]() d. Taube
![]() |
![]() |