|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Sanok
Imię: macius-pan miecza
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 54
Skille: niewiem
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() LOL Bigger Gz Dla Ciebie AlE jAk by gS poDbiEgL Do ciebie i za Drugim Razem cie Walna to ;/ byS ZoBaCzyl nApiS "You are dead."
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: POLSKA!
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bubble
Profesja: Elite Knight
Gildia: Starry Heaven
Świat: Antica
Poziom: 214
Skille: 250/250
Poziom mag.: 15
|
![]() Myslisz ze dobry jestes??
Solnij Gsa 7 knightem z broni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
@Topic Gratz, ale miałeś farta, że nie walnął drugi raz, to fakt ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Crazefang
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Jokers and Smokers
Świat: Inferna
Poziom: 97
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() No widzę że się rozkrecilo trochę postowanie, co mnie cieszy niezmiernie ;p. Nie biore do siebie uwag typu "Ba, gdybym miał bohs, time ring i sd, no i druta AŻ na 11 LVLU, to bym Demon Quest'a solował " No comment >.<, sądzisz, ze to takie proste, PoH stoi otworem, bierz chara low lvl i wal tego GS'a , jak zsolujesz to Ci pogratuluje,to naprawde nie jest tak banalne jak wyglada na filmie, poison spidery z poczatku blokowały gs'a, pozniej juz mnie nie dogonił, uważam ze miałem DUŻO szczescia, i tak faktycznie było ;p, a postanowiłem to nakręcić, bo zaczęły mnie wkurzać massowe thready typu "Gs Solo pall 58 lvl" -.-, kogo to interesuje, ani kszty ryzyka, no nic ;p .
@Ktos tam pisał wczesniej że nie ważne w jakim stylu sie soluje , ważne ze sie zsolowało, Nie zgadzam sie z tym ani troche, czy ty nie widzisz różnicy między wychodzeniem i chowaniem sie by uzupełnić straty w mana shieldzie, a walką na otwartym terenie ?! Kolosalna roznica, jak by mnie dopadł = dead, ty miales mana shield + 190 hp bodajże i jak cie mocniej trzepnął to sie chowałes w bezpieczne miejsce -.- .n/c (a pallki to tchórze ![]() @ktos tam , kto pisał ze to waste.. , Moze i waste, 8 sd poszło, i z 4 min time ring'a i 1 uh, ale 900 exp do przodu i tętno na poziomie 190/150, do gardła rzeczywiscie serce potrafi podskoczyć !! Wierzcie mi ;] Dzieki jeszcze raz za all comments. Moze mnie to zmotywuje do jeszcze bardziej unbeliveable things to do ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Prawie się zdziwiłem -.- [co do filmiku to oczywiście gratulacje[widziałem na tibia.de]] on wam daje filmik a wy piszecie że to nic ciekawego, że to za proste, że też tak umiecie ale nie macie 11 lvl, 30+ mlvl, BoHów, SDków i T-ringa bo też byście to już 3 razy zrobili [i to lepiej oczywiście]...
Nie moge oczywiści zapomnieć i LICZNEJ grupie osób które już zabiły demona i warlocka na 6 lvlu FACCa używając tylko LMMów i oczywiści bez leczenia, ale NIESTETY filmik 'zaginął' -.- Może zamiast nam tu opowiadać jak to wszystko umiecie udowodnicie to? Raczej nie bo nie macie: -chara [to nie wasza wina oczywiście, nie jesteście PG bez RL życia jak on] -SD, no bo jak robić SD na 14 lvl knighta... -T-ringa, bo jakoś kumple się nie rwą żeby z wami robić łatwego questa... -BoHów, bo są warte więcej niż wasze całe eq... -pomysłu, no bo po co bić GSa jak można iść poexpić na rotach... -umiejętności i odwagi [już mi się skończyły pomysły co tu pisać] Morał dla tych którzy nie lubią za bardzo czytać: "Zamiast gadać sami coś nakręćcie albo cicho być..." Ostatnio edytowany przez hide - 20-07-2005 o 14:41. |
![]() |
![]() |