|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Co obcokrajowcy o nas myślą? | |||
Sama ich zapytaj. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 4.44% |
Polacy to nooby. |
86 | 31.85% |
Nie jest tak źle. Połowa jest fajna, druga połowa do ****ostwo. |
62 | 22.96% |
Większość z nich to dysdałnie, ale zdarzają się fajni kumple. |
91 | 33.70% |
Polacy rządzą. |
19 | 7.04% |
Głosujących: 270. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
i wlasnie pokazales ze nie zaliczasz sie do tych "porzadnych", poniewaz tak naprawde, porzadny gracz nie zwraca uwagi na narodowosc-.-
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Wyszków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dariel Bloodheart
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() ja niedawno zginełem w obronie mojej gildi. A co było najfajniesze. Walczyło pare osób(wszyscy dostępni gildiowcy), a lider stał i się lampił, aż go nie zawołaliśmy. A co najfajniesze zostaliśmy zaatakowani przez polaków, którzy kiedyś byli w naszej gildi:/ Co najfajniesze gościu co mówił żeby przestać zabił mnie z SD
![]() Ale nie wwszyscy. A co do nie przyznawania się do polskości. Jeżeli jesteś pomocni itp. to czemu nie mówicie, że jesteście z polski? Przynajmniej by niektórzy zauważyli, że Polska to nie tylko nooby, ale i porządni obywatele Tibii. Kropka. ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Imię: nie powiem ;]
Profesja: Paladin
Gildia: też nie powiem ;]
Świat: Galana
Poziom: 30
Skille: 70/57
Poziom mag.: 12
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() A najlepsze jest to jak pseudo-polacy ubiora sie na bialo czerwono i ide na reskull hunt, albo blokuja depo wykrzykujac przy tym rozne slangi typu: "fuk br!!!1" i mysla ze sa swietni
@up zaliczasz sie do tych osobnikow o ktorych napisalem w tym poscie
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Podam istotniejsze powody dla czego polacy, br i swe to noobsy
Polacy-thievs of exp/itanz,cheater,***any zebrak. Br-thievs of exp/itanz [ale w mniejszym ztenzeniu niz w polsce],nie zna angielskiego swe-Power abusing
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Imię: Kodi of Galana
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Temple Street
Świat: Galana
Poziom: 29
Poziom mag.: 38
|
![]() "Niestety, 90% polskiej społeczności w tibii (i nie tylko) to n00by jakich mało... o tym już tyle było napisane, że można spokojnie prace magisterską napisać z samego forum na ten temat...."
przecietny Polak < Przecietny Brazylijczyk. Widzieliscie brazyliczykow wybijajacych się nawzajem? Sa "dobrzy" polacy, spotkalem conajmniej paru. Ale zwykle w rozmowie z polakiem nie przyznaję się że jestem z polski, chyba ze nie wygląda na idiotę. Ogólnie wszyscy inni też uważają że jestesmy noobami. NIE WIDZIALEM obcokrajowca mówiącego publicznie dobrze o polakach. Tylko same "all poles are noobs" za które ded im się należy (Bez przesady.. to już skrajny rasizm :/) albo "fuck all poles" Zaglosowalem polacy to nooby. Naprawdę mało mamy dobrych polaków. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Qrde spokuj nie jest AZ tak zle to nie chodzi o caly narod tylko o jedna jednostke ktura gra jak tam ktos powiedzial inni sa gorsi inni nie.Wy tibie milicie z rl tu chodzi o jednego czlowieka to przeciez gra i nie chodzi o to z jakiego kraju on jest. Tibia nie jest podzielona na kraje bo to jeden kraj
![]() br niekturzy sa fajni a niekturzy glupi tak samo z polakami i szwedami i chiniczykami ![]() co do tych niewyuczonych polakow i innych narodow mysle ze nooby tylko tibia i tibia a w szkole ?? Ostatnio edytowany przez janek@ - 21-07-2005 o 00:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Grejz
Świat: Secura
|
![]() Nie powinno byc podzialu na narodowosc. W tibi wszyscy jestesmy Tibijczykami nie dzielimy sie na narody, panstwa. Wedlug mnie jezeli akurat jednak mowimy o naszym zachowaniu prawie wszyscy sie zgadzaja ze polacy to nooby ale przeciez nie mozna mowic tego o calym narodzie ze wzgledu, ze poznalismy pewne jednostki, ktore zawaza na naszej opini. Coz nie podoba mi sie rowniez to ze najlatwiej wytykac bledy ale pokaz cos dobrego jak ludzie maja myslec o nas dobrze, jezeli dajesz tylko negatywy czasami zachowanie dobre moze zniwelowac to zle ale takiego nawet nie raczono podac. Jesli mam to oceniac to jaka ma byc moja decyzje jesli widze same zle rzeczy? Wydaje mi sie, ze napisz jakies pozytywne strony i negatywne bo zapewniam, ze sa te i te ja sam osobiscie spotkalem wiecej osob ktore byly mile dalo sie z nimi pogadac w tym Brazylijczykow, Szwedow, Polakow, jednak i tak Kuwejt ROX
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Ehh..... Ktos wspomnial ze 90% polskich graczy to nooby etc. Jak powszechnie wiadomo te 90% to niewyrostki ktore dostaly komputer i internet na gwiazdke. Podobnie pewnie jest i z innymi narodowosciami. Osobiscie nie przepadam za Niemcami (nie wiem czemu) ale zdazylo mi sie w Tibii grac z milymi Niemcami i cieszylem sie z tego powodu. Wiek szczerze powiem czesto tutaj nic nie znaczy. Moj znajomy ktory ma 17 lat najchetniej by tylko wszystkich tluk. Lazilismy raz po kopalniach. Spotkalem tam po drodze milego Anglika z ktorym przyjemnie sie gawedzilo. Jako ze czas naglil postanowilem isc expic. Jak sie pozniej dowiedzialem moj kochany znajomy probowal zatluc Anglika bo mu sie nie spodobal... n/c. Najbardziej tutaj mnie rozsmiesza nazwa tematu. Wspominasz "co inni o nas mysla?" tym czasem sonda jest dla nas i to my oceniamy sami siebie. Kocham swoj kraj i doceniam to ze jestem Polakiem mimo ze mamy bandytow zamiast politykow i trzasacych portkami maminsynkow zamiast policjantow. Jesli ktos mi powie ze zaliczam sie do 90% bo kocham swoj kraj to znaczy ze cos z nim nie tak. Poza tym gra to nie zycie. Wiekszosc z tych 90% nawet by nie mruknelo gdyby spotkalo jakiegos obcokrajowca. Byli by mocni w gebie dopiero gdyby stali w grupie pod blokiem a tamten byl by sam. Taka nasza Polska i tego sie nie zmieni.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Janek@ - Ameryki to ty nie odkryłeś.
Ludzie, piszę to już po raz czwarty! W TYM POŚCIE MÓWIĘ O NOOBACH, którzy wyrabiają Polakom złą opinię wśród obcokrajowców. Zrób mi przysługę i dokładniej przeczytaj post, zanim zabierzesz się za jego komentowanie, ok? Wiem, że liczy się człowiek, jako jednostka. Ale powiedz to swoim kumplom z Anglii/ Francji/ Niemiec. Często, jeśli obracasz się w lepszym towarzystwie nie wspominasz, że jesteś Polakiem. Ale sami możemy próbować zmienić ocenę obcokrajowców uprzejmością, kulturą itp. itd. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Knight Simon Dark lord
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() zgadzam się polacy (nie wszyscy) to nooby nie dawno dostałem list że "wygrałem pacca" tylko ciekawe czemu mi kazali wysłać na maila z dopiskiem wp.pl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Żory
Imię: Angela Dragon
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 29
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() W innych krajach nie ma takich nOObÓw jak unas. Raz koles wolal,,I sell plate armor 100gp,,(bylo to na rooku, a na trade pokazywal studded arm.)
Niech ci polacy ktorzy sa wielkimi nOObami poprostu niech nie graja w ta gre bo ta gra nie jest na ich poziomie, robia nam tylko obciach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Knight Simon Dark lord
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() up@
graj na świecie non-pvp i spróbuj się przyznać do swojej narodowości jak 3/4 polaków kradną itd. jak ci się to uda to jesteś dobry co do tego przyznawania się to się nie przyznaje jak koło jest jakiś polak ci spamuj lub kradnie jak ide z jakimś anglikiem lub kimkolwiek innej narodowości się dowie że ja nie noob to się przyznam ale jak stoje pod dp to wole nie |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Ja też zawsze przyznawałam się do tego, że jestem z Polski. Nie należy się tego wstydzić. Tylko próbować zmieniać na lepsze opinię obcokrajowców o nas. Pozdrowienia.
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak jeszcze grałem w Tibię rok temu to było mniej Polaków – n00bów… Teraz to praktycznie Polak rozdaje „free pacc sites”. Chociaż zdarzają się nie n00by, ale jest ich naprawdę mało…
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zaglosowalem na ,,Polacy to nooby'' poniewaz:
1. Sami nie znaja wlasnego ojczystego jezyka (np. w dziale filmy jest temat mUj pk na furorze i czesto widuje ludzi ktorzy tak pisza albo coraz wiecej osob pisze zkad z kad a pisze sie skad) 2. Sposob odzywania sie do siebie... np. PL1: leave! now ! PL2: nope PL1: pl? PL2: tak PL1: Wypie****** bo bedziesz hundet PL2: Sam Wypie******! PL1: Hundet! tu sie koczy rozmowa a ogolnie mowia ze hundet noi kupa tak naprawde robia (moze nie byl to dobry przyklad) 3. Fri itanz plix (dajcie mi cos jestem po haku ) To chyba na tyle
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Toruń
Imię: Maiev Silverblade
Profesja: Elder Druid
Gildia: Lucid Dreamers
Świat: Silvera
Poziom: 32
Skille: Wand/23
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() Ja zagłosowałem na Polacy to nooby , ponieważ nawet nie wiecie jakim spokojnym światem była Silvera...Polaków było strasznie mało , i to takich co wiedza co to jest tibia i umieją w nią grać...
A teraz? co chwila na trade ******prv.pl lub ******.pl " new super ultra tibiaGG" albo "PACC for fre!!!"... Na forum tibii.com inni traktują nasz naród już z politowaniem, bo na dzieciaczków ~12 lat z Polski niemaja juz siły, ja osobiście sie im nie dziwie...tT |
![]() |
![]() |