Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Pokaż wyniki sondy: Co obcokrajowcy o nas myślą?
Sama ich zapytaj. 12 4.44%
Polacy to nooby. 86 31.85%
Nie jest tak źle. Połowa jest fajna, druga połowa do ****ostwo. 62 22.96%
Większość z nich to dysdałnie, ale zdarzają się fajni kumple. 91 33.70%
Polacy rządzą. 19 7.04%
Głosujących: 270. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-07-2005, 21:07   #21
morwi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]

morwi ma numer GG 4695891
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gustek
Prawda jest smutna bo wielu Polaków to złodzieje i PK .
Na szczęście większość ludzi to porządne ososby .

POLACY RZĄDZĄ!!!!!

i wlasnie pokazales ze nie zaliczasz sie do tych "porzadnych", poniewaz tak naprawde, porzadny gracz nie zwraca uwagi na narodowosc-.-

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-07-2005, 21:40   #22
Hubus Puchatek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Wyszków

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
Domyślny

ja niedawno zginełem w obronie mojej gildi. A co było najfajniesze. Walczyło pare osób(wszyscy dostępni gildiowcy), a lider stał i się lampił, aż go nie zawołaliśmy. A co najfajniesze zostaliśmy zaatakowani przez polaków, którzy kiedyś byli w naszej gildi:/ Co najfajniesze gościu co mówił żeby przestać zabił mnie z SD Aż mi się odechcaiło grać na mojej posataci:/ Aco do narodowości. Brazylijczycy rządzą na moim serwerze, polacy są średni a szwedów jest mało. I z tego co moge powiedzieć brazyle - pk, swe - normalni, pl - nooby.
Ale nie wwszyscy.
A co do nie przyznawania się do polskości. Jeżeli jesteś pomocni itp. to czemu nie mówicie, że jesteście z polski? Przynajmniej by niektórzy zauważyli, że Polska to nie tylko nooby, ale i porządni obywatele Tibii. Kropka.
stary 20-07-2005, 21:50   #23
Vallon
Użytkownik forum

Vallon's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: 30
Skille: 70/57
Poziom mag.: 12
Domyślny

!!!!!POLACY RZĄDZĄ!!!!!
Vallon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-07-2005, 21:58   #24
Evul Tibian
Użytkownik Forum

Evul Tibian's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2004

Stan: Na emeryturze
Domyślny

A najlepsze jest to jak pseudo-polacy ubiora sie na bialo czerwono i ide na reskull hunt, albo blokuja depo wykrzykujac przy tym rozne slangi typu: "fuk br!!!1" i mysla ze sa swietni
@up
zaliczasz sie do tych osobnikow o ktorych napisalem w tym poscie

~Get low, bitch!~
Evul Tibian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-07-2005, 22:09   #25
Dj Fara0n
Użytkownik Forum

Dj Fara0n's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2004

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Dj Fara0n ma numer GG 1366594
Domyślny

Podam istotniejsze powody dla czego polacy, br i swe to noobsy
Polacy-thievs of exp/itanz,cheater,***any zebrak.
Br-thievs of exp/itanz [ale w mniejszym ztenzeniu niz w polsce],nie zna angielskiego
swe-Power abusing
stary 21-07-2005, 00:35   #26
Kodi of Galana
Użytkownik forum

Kodi of Galana's Avatar

Data dołączenia: 21 07 2005

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 29
Poziom mag.: 38
Smutny

"Niestety, 90% polskiej społeczności w tibii (i nie tylko) to n00by jakich mało... o tym już tyle było napisane, że można spokojnie prace magisterską napisać z samego forum na ten temat...."
przecietny Polak < Przecietny Brazylijczyk.
Widzieliscie brazyliczykow wybijajacych się nawzajem?
Sa "dobrzy" polacy, spotkalem conajmniej paru. Ale zwykle w rozmowie z polakiem nie przyznaję się że jestem z polski, chyba ze nie wygląda na idiotę. Ogólnie wszyscy inni też uważają że jestesmy noobami. NIE WIDZIALEM obcokrajowca mówiącego publicznie dobrze o polakach. Tylko same "all poles are noobs" za które ded im się należy (Bez przesady.. to już skrajny rasizm :/) albo "fuck all poles"
Zaglosowalem polacy to nooby. Naprawdę mało mamy dobrych polaków.
Kodi of Galana jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-07-2005, 00:48   #27
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Qrde spokuj nie jest AZ tak zle to nie chodzi o caly narod tylko o jedna jednostke ktura gra jak tam ktos powiedzial inni sa gorsi inni nie.Wy tibie milicie z rl tu chodzi o jednego czlowieka to przeciez gra i nie chodzi o to z jakiego kraju on jest. Tibia nie jest podzielona na kraje bo to jeden kraj(Tibijski) tylko to cala wspulnota gry. wy ocenacie o krajach w RL TU NIE CHODZI OTO ZE TEN KRAJ JEST ZLY CZY DOBRY CHODZI TYLKO O OCENE JEDNEGO CZLOWIEKA !
br niekturzy sa fajni a niekturzy glupi tak samo z polakami i szwedami i chiniczykami

co do tych niewyuczonych polakow i innych narodow mysle ze nooby tylko tibia i tibia a w szkole ??

Ostatnio edytowany przez janek@ - 21-07-2005 o 00:52.
janek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-07-2005, 10:20   #28
Konan
Użytkownik Forum

Konan's Avatar

Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Sosnowiec

Imię: Grejz
Świat: Secura
Domyślny

Nie powinno byc podzialu na narodowosc. W tibi wszyscy jestesmy Tibijczykami nie dzielimy sie na narody, panstwa. Wedlug mnie jezeli akurat jednak mowimy o naszym zachowaniu prawie wszyscy sie zgadzaja ze polacy to nooby ale przeciez nie mozna mowic tego o calym narodzie ze wzgledu, ze poznalismy pewne jednostki, ktore zawaza na naszej opini. Coz nie podoba mi sie rowniez to ze najlatwiej wytykac bledy ale pokaz cos dobrego jak ludzie maja myslec o nas dobrze, jezeli dajesz tylko negatywy czasami zachowanie dobre moze zniwelowac to zle ale takiego nawet nie raczono podac. Jesli mam to oceniac to jaka ma byc moja decyzje jesli widze same zle rzeczy? Wydaje mi sie, ze napisz jakies pozytywne strony i negatywne bo zapewniam, ze sa te i te ja sam osobiscie spotkalem wiecej osob ktore byly mile dalo sie z nimi pogadac w tym Brazylijczykow, Szwedow, Polakow, jednak i tak Kuwejt ROX . Wg mnie znaczna wiekszosc to uczciwi gracze lecz pewne jednostki tak bardzo utrudniaja gre, ze zmienia sie je o calym narodzie.
Konan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-07-2005, 10:45   #29
Radix
CS Tibia.pl Team

Radix's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land

Domyślny

Ehh..... Ktos wspomnial ze 90% polskich graczy to nooby etc. Jak powszechnie wiadomo te 90% to niewyrostki ktore dostaly komputer i internet na gwiazdke. Podobnie pewnie jest i z innymi narodowosciami. Osobiscie nie przepadam za Niemcami (nie wiem czemu) ale zdazylo mi sie w Tibii grac z milymi Niemcami i cieszylem sie z tego powodu. Wiek szczerze powiem czesto tutaj nic nie znaczy. Moj znajomy ktory ma 17 lat najchetniej by tylko wszystkich tluk. Lazilismy raz po kopalniach. Spotkalem tam po drodze milego Anglika z ktorym przyjemnie sie gawedzilo. Jako ze czas naglil postanowilem isc expic. Jak sie pozniej dowiedzialem moj kochany znajomy probowal zatluc Anglika bo mu sie nie spodobal... n/c. Najbardziej tutaj mnie rozsmiesza nazwa tematu. Wspominasz "co inni o nas mysla?" tym czasem sonda jest dla nas i to my oceniamy sami siebie. Kocham swoj kraj i doceniam to ze jestem Polakiem mimo ze mamy bandytow zamiast politykow i trzasacych portkami maminsynkow zamiast policjantow. Jesli ktos mi powie ze zaliczam sie do 90% bo kocham swoj kraj to znaczy ze cos z nim nie tak. Poza tym gra to nie zycie. Wiekszosc z tych 90% nawet by nie mruknelo gdyby spotkalo jakiegos obcokrajowca. Byli by mocni w gebie dopiero gdyby stali w grupie pod blokiem a tamten byl by sam. Taka nasza Polska i tego sie nie zmieni.

Pieśń II: Honor

Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest
A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić
Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci,
Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę,
Bo wstydem jest nie szanować
Tego co dla innych święte.
Słabością jest duma, jeśli
Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana.
Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty,
Który czuje, a los dla niego jedyny...
Radix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-07-2005, 11:47   #30
Pani K.
Guest

Domyślny ***

Janek@ - Ameryki to ty nie odkryłeś.

Ludzie, piszę to już po raz czwarty! W TYM POŚCIE MÓWIĘ O NOOBACH, którzy wyrabiają Polakom złą opinię wśród obcokrajowców. Zrób mi przysługę i dokładniej przeczytaj post, zanim zabierzesz się za jego komentowanie, ok?
Wiem, że liczy się człowiek, jako jednostka. Ale powiedz to swoim kumplom z Anglii/ Francji/ Niemiec. Często, jeśli obracasz się w lepszym towarzystwie nie wspominasz, że jesteś Polakiem. Ale sami możemy próbować zmienić ocenę obcokrajowców uprzejmością, kulturą itp. itd. Pozdrawiam.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 21-07-2005, 11:57   #31
Knight Simon Dark lord
Użytkownik Forum

Knight Simon Dark lord's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin

Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
Knight Simon Dark lord ma numer GG 2398454
Domyślny

zgadzam się polacy (nie wszyscy) to nooby nie dawno dostałem list że "wygrałem pacca" tylko ciekawe czemu mi kazali wysłać na maila z dopiskiem wp.pl albo inny przykład koleś spamuje trade że przyjmuje do gildii 20 lvl + ja powiedziałem że chce to on odrazu mi z jakąś stronką to weszłem i mu jako passy napisałem 997997/jestesglupimnoobem myslal ze ma naiwnego albo podchodzi do mnie jakis kols i sie pyta "polak" ja mówie że tak to on do mnie odrazu "dasz coś nie potrzebnego" a jak powiedziałem że nie to oczywiście od nooba albo też inny przykład poszedłem sorcem na dragi i waliłem a sd (a śmiejcie się mnie to nie obchodzi) to przyszedł gość i mnie zaczoł od noobów itd. (kiedyś zrobiłem temat o tym ale został zapomniany ale nie o tym teraz mowa) wg mnie inni myślą "o polak to pewnie noob" lub "kurde skroił rzeczy to pewnie polak" ja jak tylko moge to się wypieram mojego kraju w tibii wole udawać że jestem z anglii niż się przyznawać do debilii co krzyczą pod dp "free irems dla polaka"

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paciorro Pokaż post
czyli skoro dali darmowy onwtibia to wszystko jest ok????

Knight Simon Dark lord jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-07-2005, 11:58   #32
Wild Warriorek
Użytkownik Forum

Wild Warriorek's Avatar

Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Żory

Świat: Solera
Poziom: 29
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
Wild Warriorek ma numer GG 7217761
Domyślny

W innych krajach nie ma takich nOObÓw jak unas. Raz koles wolal,,I sell plate armor 100gp,,(bylo to na rooku, a na trade pokazywal studded arm.)
Niech ci polacy ktorzy sa wielkimi nOObami poprostu niech nie graja w ta gre bo ta gra nie jest na ich poziomie, robia nam tylko obciach.
Wild Warriorek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-07-2005, 14:54   #33
Radix
CS Tibia.pl Team

Radix's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord
ja jak tylko moge to się wypieram mojego kraju w tibii wole udawać że jestem z anglii niż się przyznawać do debilii co krzyczą pod dp "free irems dla polaka"
Zamilknij i idz precz. Wszyscy nadajecie sie do jednego pomieszczenia dla wariatow. Nie przyznawac sie do wlasnej narodowosci.... Jak wiec chcecie udowodnic innym ze narod Polski tez ma dobre strony skoro sie do tego nie przyznajecie. Piszecie ze to trzeba pokazac ale jak to macie zamiar zrobic skoro podajecie sie za kogos innego.... N/C -.- Jednostka czy tez kupa ten temat dupa... Niedlugo bedziecie sie rodziny wyzekac bo cos wam sie nie spodoba. Dziecinada......

stary 21-07-2005, 14:58   #34
Knight Simon Dark lord
Użytkownik Forum

Knight Simon Dark lord's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin

Gildia: Evil Shadows
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
Knight Simon Dark lord ma numer GG 2398454
Domyślny

up@
graj na świecie non-pvp i spróbuj się przyznać do swojej narodowości jak 3/4 polaków kradną itd. jak ci się to uda to jesteś dobry co do tego przyznawania się to się nie przyznaje jak koło jest jakiś polak ci spamuj lub kradnie jak ide z jakimś anglikiem lub kimkolwiek innej narodowości się dowie że ja nie noob to się przyznam ale jak stoje pod dp to wole nie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paciorro Pokaż post
czyli skoro dali darmowy onwtibia to wszystko jest ok????

Knight Simon Dark lord jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-07-2005, 15:18   #35
Radix
CS Tibia.pl Team

Radix's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord
up@
graj na świecie non-pvp i spróbuj się przyznać do swojej narodowości jak 3/4 polaków kradną itd. jak ci się to uda to jesteś dobry co do tego przyznawania się to się nie przyznaje jak koło jest jakiś polak ci spamuj lub kradnie jak ide z jakimś anglikiem lub kimkolwiek innej narodowości się dowie że ja nie noob to się przyznam ale jak stoje pod dp to wole nie
Tibia sie zmienia z czasem. Ja pamietam jak gralem na Calmerze (Non PvP). Byl to moj pierwszy server i mialem wieeeeelu przyjaciol (znajomych?) Polakow. Z tego co pamietam to juz wtedy (przynajmniej na rooku) panowala mania jumania. Na mainie znalazlem wielu pomocnych i przyjaznych Polakow. Teraz wielu nie gra i zastepuja ich wyszczekane malolaty ktore gowno wiedza o tego typu grach i jako takim klimacie w nim panujacym. Ja sie zawsze przyznawalem do swojej narodowosci i jakos nikt mi nie napisal ze n00b jestem. Co do spamowania.... jest takie cos jak /ignore.

stary 21-07-2005, 16:03   #36
Pani K.
Guest

Domyślny ***

Ja też zawsze przyznawałam się do tego, że jestem z Polski. Nie należy się tego wstydzić. Tylko próbować zmieniać na lepsze opinię obcokrajowców o nas. Pozdrowienia.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 21-07-2005, 17:24   #37
Huo
Użytkownik Forum

Huo's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: W świecie piękna i dobroci

Imię: Kenetopu
Gildia: -
Poziom: 25
Skille: 62/60
Poziom mag.: 4
Domyślny

Jak jeszcze grałem w Tibię rok temu to było mniej Polaków – n00bów… Teraz to praktycznie Polak rozdaje „free pacc sites”. Chociaż zdarzają się nie n00by, ale jest ich naprawdę mało…
Huo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-07-2005, 17:31   #38
Ronus
Użytkownik forum

Ronus's Avatar

Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Płock

Ronus ma numer GG 8751704
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jahoh
Zaglosowalem na: Polacy to nooby.

Poniewaz spojrzcie na Polakow.
Podam pare przykladow:
Stoi w depo koles i krzyczy "KTO DA COS POLAKOWI PLZZZ"
Albo dostajesz private msg "DASZ MI JAKIES ITEMY(bez zapytajnika)" lub "KOLES CHCE MNIE ZABIC POMUSZ MI PLIZ"

I jeszcze kradna itd.
no ja tez
Ronus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-07-2005, 17:46   #39
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Zaglosowalem na ,,Polacy to nooby'' poniewaz:

1. Sami nie znaja wlasnego ojczystego jezyka (np. w dziale filmy jest temat mUj pk na furorze i czesto widuje ludzi ktorzy tak pisza albo coraz wiecej osob pisze zkad z kad a pisze sie skad)

2. Sposob odzywania sie do siebie... np.
PL1: leave! now !
PL2: nope
PL1: pl?
PL2: tak
PL1: Wypie****** bo bedziesz hundet
PL2: Sam Wypie******!
PL1: Hundet!

tu sie koczy rozmowa a ogolnie mowia ze hundet noi kupa tak naprawde robia
(moze nie byl to dobry przyklad)
3. Fri itanz plix (dajcie mi cos jestem po haku )

To chyba na tyle
stary 21-07-2005, 18:12   #40
Tanin Hawking
Użytkownik Forum

Tanin Hawking's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Toruń

Profesja: Elder Druid
Świat: Silvera
Poziom: 32
Skille: Wand/23
Poziom mag.: 39
Tanin Hawking ma numer GG 5273324
Smutny t.T

Ja zagłosowałem na Polacy to nooby , ponieważ nawet nie wiecie jakim spokojnym światem była Silvera...Polaków było strasznie mało , i to takich co wiedza co to jest tibia i umieją w nią grać...
A teraz? co chwila na trade ******prv.pl lub ******.pl " new super ultra tibiaGG" albo "PACC for fre!!!"... Na forum tibii.com inni traktują nasz naród już z politowaniem, bo na dzieciaczków ~12 lat z Polski niemaja juz siły, ja osobiście sie im nie dziwie...tT
Tanin Hawking jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania