|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() @Avager
Przecież mówiłem Ci, że Photoshop CS 8.0 no i miejsca na serial szukałem ![]() ![]() Ruiny.. Tropikalne lasy.. podmokły teren.. Ruiny odbijają się w wodzie.. Drzewa.. może i dżungla.. Byłeś kiedyś w dżungli? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() myślisz że ja pamiętam wszystkie 50 osób co dziennie gadają mi na gg XD ... oraz 50000000 nicków ? xD ?
No dobra rób dalej... ja będę musiał poszukać poradnika jak sie robi cieniowanie w Photoshopie... gdzieś są takie fajne efekty świetlne ale no cóż, pozwolisz że walne tu mój nowy obrazek :> ? dam w link :> Kliknij jak chcesz zobaczyć, a jak nie to nie Powodzenia... . |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Avager
Oh ty brutalu... Dałeś swój obrazek w moim dziale ![]() No wiesz.. do mnie też troche osób w związku z moją stronką pisze ale ja jakoś wszystkich pamiętam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() PSP 9.01 Scrackowane ofcoze xD.
Musze załatwić cracka do 3D studio max... bo ściągnołem...ale to cholerstwo trudne jak nie wiem co jest xD . A cio... musze dawać gdzieś swoje prace... bo za zakładanie topiców w grafikach dawno powinienem dostać bana za spamm xD (w cholere ich już założyłem). |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Fajne, najbardziej mi się podoba chatka (za prostote
![]() ![]() ![]() p.s. maluj dalej, ocena 4/10 (za całość ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thx Wieszok
![]() To są moje pierwsze prace ale jak ktoś powiedział wcześniej, że coraz lepiej mi idze.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Avager
Fajna lodowa wiązka światła.. może też się pobawie w kolory ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Aveger:
Nawet fajne. Kombinuj kombinuj ![]() A co do topicku to musze przyznać, że nie jeast źle. Najładniejsze drzewa gorzej z resztą... Właściwie domek nie przypominał mi domku zbytnio bo wygląda to jakbyś wziął pierwsza lepszą opcje i zaczął mazać chyba, że tak ma być. @Down(y ![]() I wszystko jasne. Właściwie to wiadomo, że z czasem coraz lepiej się robi. ![]() Ostatnio edytowany przez Majines - 25-07-2005 o 11:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Domek? Dopiero testowałem ten program (miałem go pierwszy dzien) i chciałem poznać wszystkie jego opcje ![]() |
![]() |
![]() |