|
Notki |
Lista chętnych do przystąpienia do Gildii Tu proszę składać podania do Gildii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() Nick: Dalashi Magmaria
Lvl: 17 Profesja ![]() Skille: 15mlvl Status konta: facc Staż gry: 5 miesięcy Aktywność: ok 2 godzin Coś o postaci: plate armor, dwarven shield, moonlight rod, soldier helmet, brass legs Coś o sobie: Mam na imię Marcin. Mieszkam w Mielcu. |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Lokacja: Kolo Kompa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kicia Eldar
Profesja: Sorcerer
Gildia: Acadamy of United Kings
Świat: Refugia
Poziom: 21
Skille: 17\21
Poziom mag.: 18
|
![]() Nick:Kicia Eldar
Lvl:21 Profesja: sorc Skille:18/22/18mlvl Status konta:facc Staż gry: od 3 tygodni Aktywność:zalezy od dnia tygodnia (od 1h do 10h) Coś o postaci: best solo:beho, dv guard Coś o sobie:niet Informacje dodatkowe:fajnie by bylo jakby mnie ktos przygarnol Przygarnij kotka (jestem chlopakiem) |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
|
![]() Nick:[b]Tami KnightB]
Lvl:35 Profesja: knight Skille: 70\68 4,8 mlv Status konta: facc Staż gry ![]() Aktywność:3+ Coś o postaci:bohy-knight arm- fire axe -p legi -tower shield-miła i przyjaznie nastawiona,best solo drag,<w teamie gs,narazie>szukam gildi ciekawszej od tej w ktorej jestem ![]() Coś o sobie: ; Paweł-3 miasto.lat 16. Informacje dodatkowe:<brak>
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2006
|
![]() NICK:Weros Exigo
LVL:27 i ciagle rosnie PROFESJA:Mag SKILLE:28 mlvl STATUS KONTA:facc STAZ GRY:6 miesiecy O POSTACI:Noble armor ,plate legs,crown shield,warrior helmet Ostatnio edytowany przez Argus - 24-05-2006 o 23:16. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Lipsk n/d Biebrzą
Imię: Rallashas Reluxus
Profesja: Knight
Gildia: ----
Poziom: 16
Skille: 42/38
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Nick: Rallashas Reluxus
Level: 14 Skille:Sword 35/Shield 30, 1 Magic Level Profesja: Knight Konto: Facc Staż gry: Ogólnie na wszystkie postacie rok. Aktywność: Gram w Weekendy 12 godzin. O postaci: Iron Helmet, noble armor, plate legs, dwarven shield, spike sword, leather boots. Coś o sobie: Lubie słchuchać muzyki i grać. Nazywam się Karol. Nie jestem thiefem |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Imię: Lukasz Isil
Profesja: Druid
Gildia: BRAK
Poziom: 14
Poziom mag.: 10
![]() ![]() |
![]() Nick: Lukasz Isil
Level: 14 Magic Level:10 Profesja: Druid Konto: FACC Staż: Pół roku Aktywność: Różnie to bywa ![]() O Postaci: Steel Helmet, Plate armor, Plate legs, Leather Boots, Moonlight Rod, Dwarven Shield Coś O Sobie: Lubie grać w noge i sluchac muzy ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nick: Baartoss
Lvl: 16 (caly czas dosc szybko wzrasta) Profesja: Mag ![]() Skille: Mlvl 10 (caly czas dosc szybko wzrasta) Status konta: FACC w sierpniu moze PACC Staż gry: pol roku? Aktywność: 2-5 Coś o postaci: Bo ja wiem... Coś o sobie: Uwielbiam grac w tibie ![]() Informacje dodatkowe: Nawet szybko bije lvl bardzo bym chcial nalezec do jakiejs gildii... Chcialbym na lezec do gildi ktora ma GH bo chcialbym miec swoj pokoik ![]()
~ Ostatnio edytowany przez Baartoss - 09-05-2006 o 09:44. |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Nick: Drakon Wielki
Lvl: 17 Profesja: Knight Skille: 54/51 rosną mlevel 2 Status konta: Facc Staż gry: 1 miesiąc Aktywność: 2-5h Coś o postaci: --- Coś o sobie: Informacje dodatkowe: --- Ostatnio edytowany przez MATYSEK - 28-05-2006 o 14:44. |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Imię: Shaman Doi
Poziom: 23
|
![]() Nick:Shaman Doi
lvl:20 ![]() profesja: Druid Mlvl:18 ![]() status konta:Facc ![]() Staż gry: 1rok ![]() Aktywnosc:roznie ale przewaznie ponad 5h Cos o postaci:.... taki sobie zielony ludek Cos o sobie:... zyje a i niecierpie jak ktos zabija moje potworki ![]() informacje dodatkowe: A nigdy jeszcze nie bylem w gildi ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Sochaczew...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() Nick: Peter of Refugia
Lvl: 16 Profesja: Knight Skille: 44/42/3 Status konta: Facc (od konca sierpnia pacc) ![]() Staż gry: ok. 1/2 roku ![]() Aktywność: 3-4 godz. Coś o postaci: No to niewiem ![]() Coś o sobie: I am what I am ![]() Informacje dodatkowe: Nic bym nie chciał Ostatnio edytowany przez Peter of Refugia - 20-06-2006 o 23:18. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 25
Skille: 68/53
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Nick : Solar Rolnik
Lvl : 16 (zaraz 17) Profesja : Sorcerer Skile : 16/19/16 [(Magic Level- 16(zaraz 17)] Shielding :19 Status Konta : Facc Staż gry : Ok. Roku Aktywnośc: 3-4 godziny (tera w wakacje to o wiele więcej ;] ) Coś o sobie : Nie lubie Noobow :/ Cos o postaci : plate armor plate legs dragon shield steel helmet(bedzie crown ;] Wand Of dragonbreath ,Leather boots Inf.dod : Nigdy nie byłem w żadnej gildi Ostatnio edytowany przez solarpk - 17-06-2006 o 19:34. |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Xeron Refel
Poziom: 40
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
|
![]() Nick: Xeron Refel
Lvl: 11 (prawie 12) Profesja: Knight Skille: prawie 50/50, mlvl 2 Status konta: FACC Staż gry: rok Aktywność: 3 godziny Coś o postaci: ciągle skiluje i dąży do 50/50, po osiągnięciu tych skili bedzie szybki exp do 20 Coś o sobie: Jestem Mateusz, mam 13 lat, interesuje sie kosmosem, samolotami... lubie fajną muze i jeżdże na desce ![]() Informacje dodatkowe: Zależy mi na gildii
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 30
|
![]() Nick: Artur Molen
Lvl: 22 Profesja: Knight Skille: 63/64/4 Status konta: FACC Staż gry: ponad 1 miesiąc Aktywność: w wakacje ok. 5-8h Coś o postaci: 50lv fist fighting Coś o sobie: Interesuje się sportem i informatyką, lubię dobrą muzę; hard rock. Fan: Juve, Pogoń, Green Day i wszystko. Informacje dodatkowe: Niemożliwe nie istnieje. Nie jestem w żadnej gildii, czekam na opinię. Ostatnio edytowany przez Nowogard - 04-07-2006 o 11:53. |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Poland/wielkopolska/piła
Stan: Na emeryturze
Imię: :)
Profesja: Elder Druid
Poziom: 000
Skille: 00/00
Poziom mag.: 00
|
![]() Nick: Zdechly kret kanalowy
Lvl: 8 Profesja: knight Skille: 29/28 Status konta: 4 dni pacca Staż gry: 3-ci rok Aktywność: 3 godz Coś o postaci: expienie na powaznie zacznie sie po wakacjach z dokupionym paccem ;] Coś o sobie: slucham kazdego rodzaju muzyki,lubie wypoczynek, wogle dobrze sie bawic;] i to wszystko...
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Nick: Aziz Qartiz
Lvl: 15 Profesja: Knight Skille: Miecz: 41 / Tarcza: 37 / M lvl: 2 Status konta: FACC Staż gry: W sumie: ok. 6 miesięcy, od przerwy: tydzień Aktywność: od 2 do 5h/ dzień Coś o postaci: W miarę sensowne wyposażenie (plate legs i armor, dwarven shield, spike sword, strange helmet) Coś o sobie: Interesuję sie kulturą hh i rap, słucham przede wszystki mrapu, ale nie gardzę też rockiem, hh, muzyką filmową. Informacje dodatkowe: Szukam gildii, w której ludzie sobie pomagają, a nie takiej, która tylko "jest" i to wszystko. |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2006
|
![]() Nick: Patrick Destroyer
LvL: 21 Profesja: palladyn Skille: 51 :/, 9mlvl Status konta: FACC Aktywność: staram sie siedziec na tibi przynajmniej 6h na 24h Coś o postaci: Crown helmet, Kniht armor, Plate legs, Leather boots, Bow (przy skilu 60 przejde na crossbow) Coś o sobie: mam 14 lat (pomaga mi 8-letni brat;p), szukam nie najgorszej i zgranej Gildi (nie koniecznie z domkiem) Pozdrawiam i czekam na zaproszenia ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Stargard Szczecinski
Imię: Bloody Rooki
Gildia: Szukam
Poziom: 14
Skille: 38/33
Poziom mag.: 2
|
![]() NIEAKTUALNE
Nick: Bloody Rooki Lvl: 13 Profesja: Knight Skille: 37/33 mlvl 2 Status konta: Facc Staż gry: 3/4 miesiace Aktywność: 3-5 godzin Coś o postaci: Brak. Coś o sobie: Ulubiona piosenka: Lil' Jon & Eastside boys- Get Low a ulubiony styl muzyki to: Rap, Hip-Hop, Techno, Rock. Informacje dodatkowe: Brak. Ostatnio edytowany przez Bloody Rooki_Knight - 13-07-2006 o 15:07. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2006
Imię: Bastianno
Gildia: Royal Warriors of Refugia
Świat: ReFuGiA x)
Poziom: 30
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
|
![]() Nick: Bastianno
LeVeL: 30 (i rosnie ![]() Profesja: Knight Skile: 70/70 Status Konta: FaCc Staż Gry: 2 - 3,5 lata Aktywność: 2 - ... h dziennie ![]() Coś o Postaci: Bardzo lubie expic i bardzo nielubie skilowac (co zreszta widac) Best Solo: Demon Skielet. Mam nienajgorsze Eq:Warrior Helmet,Crown Armor,Knight Legs,Gient Sword,Crown Shield. Coś o Sobie: Osobiscie bardzo lubie: sluchac (glosno) muzyki (Techno, Hip-Hop, PoP itp.), grac w Tibie ![]() ![]() Info +: nie mam nic do dodania.Mam nadzieje ze sie ktos odezwie. PS. Oprucz tej postaci mam jeszcze Sorca nick: Pace Vapor -> jak cos to jedna z tych dwoch bedzie online wiec szukac ![]() ![]() Narqa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Nick: Goratssol van Hell
Lvl:35 Profesja:Sor..Sorczz..MAG ![]() Skille: m lev.38 i ciagle szzzybko rosnie ![]() Status konta: FACC Staż gry: ok. 2 i pół roku Aktywność: jak niemam bana to 20h jak na stan dzisiejszy bardzo rzadko i krutko ![]() Coś o postaci:GRAM W TIBIE NAŁOGOWO Coś o sobie: Choć mam postac zgrabnej laski to w realu jestem FACET (!!!) WIEC NIE PISZCZIE " cześć maleńka zostan moja DZIEWCZYNA..?"ITP. ITD. Informacje dodatkowe: Kontakt na priv mes. albo w grze ![]()
http://s4.gladiatus.pl/game/c.php?uid=21476 jeśli ci pomogłem ty pomuż mnie wejdź [you] ! Ostatnio edytowany przez Arcan17 - 24-09-2006 o 15:17. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Nick:Royaln
Lvl:13 Profesja:Sorcerer Skille:Mlvl:11, Shielding:18 Status konta:FACC Staż gry:W Paździrniku minie rok Aktywność:5+h Coś o postaci:Expie dość szybko, zdobywam kasę też szybko ![]() Coś o sobie:Lubie sport. ![]() Informacje dodatkowe:Chciałbym żeby w gildii panowała przyjemna atmosfera, wszyscy sobie pomagali, chodzili na wspólne hunty itd. fajnie by było gdyby był guild house ale nie jest wymagany |
![]() |