![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() @up
Mógłbyś chociaż napisać, że ten tekst skopiowany został po chamsku z CD-A....
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Moja postać wygladala jakos tak (nie pamietam ile bylo pointsow)
str:7 per:8 kon:7 ag:10 Int: 8 luck:2 charisma:2 I specjale Ten co daje +1 do kazdej cechy zapomnialem jak sie nazywa small frame umiejetnosci small guns energy weps (kochana turbo plazmowka) unarmed (komu w morde) Taka postac wymiata podczas gry all ststsy ma big chociaz male umiejentnosci i i udzwig. Wyproboj ja xD |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Niegrający
Imię: Eternal Baal
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() W sumie to nawet jej nie trzeba odbijac (Tandi z obozu Raidersow) ale jesli ktos chce przejsc gre "od deski do deski" to mozna
![]() Jak chcesz miec szybko lepsza bron od swojego pistoletu 9mm (wcale nie jest taki zly) to mozesz sprobowac ukrasc strzelbe straznikowi w tej smiesznej 1 wiosce-domu Tandi (nie pamietam jak dokladnie sie pisalo nazwe wiec wolalem nie ryzykowac, chyba wszyscy wiedza o co chodzi) podniesie to "troche" twoja sile ognia... jak chcesz mozesz tez poszukac na mapie HUB i tam pokombinowac z eskortowaniem karawan... (dosc sporo kasy) a dopiero potem odbic Tandi... (nie ucieknie hehe). Co do postaci troche eksperymentowalem i w sumie najlepiej wyszla mi postac walczaca wrecz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Dobra panienki, a teraz sluchajcie:
Oto sposoby zeby uwolnic Tandi: 1. Rozwalić wszystkich. Po prostu wymorduj wszystkich na spółę z Ianem. Jak jesteś za słąby to poexpij na pustyni. Potem pozbieraj 14 pancerzy, bo staną się one twoim glownym majątkiem na pewien okres czasu. W HUB wymien je na Combat Armor. 2. Wyzwać szefa. Mozesz wyzwac szefa na pięsci. Tylko pamiętaj ze on ma stalowy pancerz. Jesli sie przedtem naćpasz sterydów i Psycho, to masz spore szanse. Po wygranej loot z Garla (szefa) jest twój. 3. Ubłagać szefa. Możesz powiedzieć, że to co robi jest złe. Jesli masz wysoką CHaryzmę, która jest w grze CHOLERNIE WAŻNA to Garl (szef) kupi ten syf. Powie "bierz laske i spier.ekem". Jak pokazesz mu sie jeszcze raz na oczy to zaatakuje. 4. Przekupic szefa. Tandi mozesz wykupic za kase lub przedmioty, tak jak kazdy inny item. Jesli w pierwszej tranzakcji nie uda Ci sie opłacić, Garl sie wkurzy ze marnujesz mu czas i zaatakuje. 5. Zastraszyć szefa. Jeśli wparujesz do obozu Khanów ( ![]() 6. Porwać Tandi. Czyli poprostu włazisz do więzienia, otwierasz wytrychem drzwi i uciekasz północnym wyjściem. 7. Olać sprawę. Uratowanie Tandi, jest questem drugorzędnym ![]() To wlasnie lubie w tej grze ze fabula nie jest do konca 'liniowa'.. Przeszedłem fallouta1 i 2 wiele wiele razy. Wiem o tej grze naprawde sporo. A co do CHARYZMY - jak widzicie przydaje sie do wymigiwania sie w roznych glupich sytuacjach. Ha - jesli masz wysoką charyzmę, mozesz powiedziec Masterowi pod koniec gry, ze to co robi jest złe, a mutanctwo nie jest wybawieniem świata tylko przekleństwem. Staruszek tak sie przejmie sie puści Cie wolno, a sam włączy zapalnik autodestrukcji. I jeszcze Ci podziękuje ![]() SZCZĘŚCIE natomiast jest potrzebne do obliczania obrażeń, trafień krytycznych oraz w spotkaniach na pustyni i hazardzie. Czlowiek o malym szczęsciu zginie pozarty przez ogromną liczbe Raidersów jaką spotka na pustkowiach. Czlowiek o duzym szczęsciu znajdzie rozbite UFO i wejdzie w posiadanie Alien Blastera, najsilniejszego energy-gnata. aha.. i prosze nie obrażać Iana, bo jak mu szczęście dopisze to jednym strzałem rozwala zdrowego Deathclawa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Niegrający
Imię: Eternal Baal
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Statsy mojego chara : Strength: 06 Perception: 05 Endurance: 10 Charisma: 05 Intelligence: 06 Agility: 08 Luck: 01 (tu olalem calkowicie...) Perks: Bonus HtH Attacks Bonus HtH Damage(3) Speaker Skills: Small Guns ..... 123% Big Guns ....... 128% Unarmed ........ 134% Energy Weapons . 018% (tez olalem) Melee Weapons .. 200% |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |