|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Crazefang
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Jokers and Smokers
Świat: Inferna
Poziom: 97
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() ![]() Nigdy nie slyszales czegos takiego, "w jednosci(grupie) siła"
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Poszukajcie to znajdziecie niejedna wiadomosc na tym forum ze dt sa niezli ze wygrali niejedna wojne nienajednym servie grali niejedna wojne wygrali niejedna bitwe moze i solo niesa dobrzi ale wojna to niejest 1 vs 1 w wojnie bierze udzial grupa osub a oni sa w grupie dobzi (co nieznaczy ze nieda ich sie pokonac)
Któregoś dnia,Kiedy staniemy się mądrzejsi, Kiedy cały Swiat się zestarzeje Kiedy będziemy kochać I będę się modlił do kogoś abyśmy mogli jeszcze żyć żeby żyć i jednego dnia któregoś dnia Któregoś dnia,życie będzie sprawiedliwsze Potrzeby będą żadsze,a chciwość nie będzie popłacała Bóg będzie podąrzał do tego rozświetlonego przełomu Jeśli nie będziemy chcieli wejśc na księżyc,pozwoli temu przyjść jednemu dniowi,pewnemu dniowi Wkrótce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.members.lycos.co.uk/olor/mediota%20boot2.rec
mediota w trapie :@ ~tibia 7.3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Martin Mac'Clay
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom: 42
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
![]() Zauważcie jedno ,że to nie byla stara elita Del'Toro to byli gracze ktrórzy dołączyli dopiero na tym serwie-.-.Prawdziwa elita by przygotowala lepiej ten trap i byś wtedy na 100% padł.A to nawet do trapów nie można zaliczyć
![]()
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
|
![]() Cytuj:
ta... ty nawet filmu nie widziałeś, i teraz mr. szpan, popierasz byle kogo, nie mając swojego zdania... Diego sam UCIEKAŁ i sie wpieprzył w trapa, i te całe dt, stojąc w trapie tylko się uhała, jak więcej osób podbiegało, wtedy uciekało... ja nie mówię że, oni NIE MAJĄ WOGLE PVP, ale najlepszego TEŻ nie mają, i że grają w Tibie sporą ilość czasu, to po prostu grają strategicznie... i wiesz, z tym botem, to lvl 105? czy jaki to był, vs 30 - 50, to naprawdę potęga... z 1 k hp on by wszystko wytrzymał -.-, i ja już nigdy nie będe dosycał screenów, bo i tak idzie na mnie... nara
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Herr Jeager
Profesja: Elder Druid
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() @up
to zobacz sobie te swoje 50 lvle ... tam byly 100+ na 1 del'toro mediote i nic im nie wyszlo -.- mialem okazje grac z del'toro cały rok wiec wiem na co ich stac pozatym od ponad roku oni na isarce nie grają wiec te chary im zwisają ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://rapidshare.de/files/3220077/mexicorulez.rec.html - Del'toro na isarce wracają, noob charami, robią pare fragów, mało run, dużo masakry... ownage.
~ http://rapidshare.de/files/2407598/pwnd.rec.html - Del'toro Strike back on Berylia (czy jak wy chcecie to tam nazwać), w filmiku wiem że napewno występuje Mediota Del'toro = Fraboz. ~ http://rapidshare.de/files/2383387/Backstabbed.rec.html - Del'toro na Beryli, robią trapa pod domkiem w Venore~ nazwano to trapem lamerów, ale trap niezły ![]() ~ Del'Toro rox ![]()
![]() |
#30 | |||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() Powiedziałeś juz nara, to łaskawie sie tu znowu nie pokazuj, miej choć kszte godności.
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() Oni maja znakomite pvp jak waloł do strapownych
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() Mastah of pink car. Ostatnio edytowany przez Grundos'clubbaser - 25-07-2005 o 12:43. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ja nic nie wiem ? to ty gadasz ze nie maja pvp i watpisz w ich skille, o jakich ja mam wielkie przekonanie i dlatego ich bronie ..., gdybys stanął naprzeciwko im, zmieniłbyś swoje zdanie,a teraz sobie wypisuj te cudactwa
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Możesz już dać spokój? Dałem obszerny artykuł na ich dobrych i złych stron, a ty dalej się do mnie przywalasz, pozatym, w TOPICU, ten filmik, to widać że nagrywający umiał uciec, a blokujący nic nie dali rady zrobić... więc? Ty naprawdę nie wiesz oco chodzi :|
![]() |
![]() |
#35 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
co do filmu agn: miejsce pozwalało na szybkie przemieszczanie sie z poziomu na poziom co niewatpliwie utrudnia strapowanie,autor był ms wiec przewaga utani gran hur i push na 1 gosciu sprawiło ze sie wydostał,2 knightów to zaden pk team, bo sorce waliły po 50 z sd ..,
Ostatnio edytowany przez Grenni - 25-07-2005 o 13:01. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() wystarczylo tylko aby mieli 2 parcele i bys padl
![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grenni ty chyba czegoś nie rozumiesz. Mówiąc o DT na Beryli nie mam na myśli rodzinki Del'Toro z Isary tylko GILDIĘ Del'Toro, która zamierza opanować serwer. Wszyscy twierdzą, że ta gildia jest super etc. ale ja udowodniłem, że oni nawet nie potrafią (mam na myśli Halindira i Bon'Zaiia)pożądnie trapnąć. Zamiast walnąć Fb albo m walla to oni blokują mnie jak jakieś low lvl newbie.
P.S Jedynym Del'Torosem z Isary jest Excail. I skończcie kłótnię o PvP DT, bo tylko nabijacie sobie bezsensownie posty. Over and over ~ Szczęście ?? To raczej oni są debilami ![]()
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 25-07-2005 o 13:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() od czego jest forum ?zeby było gdzie dyskutowac tak ? żadna kłotnia tylko wymiana argumentów w bardziej uniesionym tonie, a te texty z nabijaniem postów, kogo interesują te posty zasr...., przeciez i tak ich nie widać tylko trzeba profile sprawdzać , shit !
@topic Miales wielkie szczescie i . (kropka) ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Może niekażdy jest przygotowany zawsze na takie walki , chyba niezawsze noszą ze sobą arsenał FB i EB i innych zabawek..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale film z topicu fajny, nie?
![]() rox pvp Drechu~ (pvp to też ucieczka, nie? ![]()