|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh... ciągle nowe tematy o grze... czy nei wystarczy mój poradnik o tej grze??
Zanim założysz temat szukaj...
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Mi się ona nie podoba... Wolę Tibię albo MU... Denerwuje mnie trochę tryb widoku na postać - grafika oraz sposób logowania do gry. Grafika Tibii jest protsza, ale dzięki temu gra jest bardziej przejrzysta, czytelna.
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Pani Kopytko - 03-08-2005 o 21:45. Powód: bo zupa była za słona. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Tutor
Profesja: Elite Knight
Świat: Premia
Poziom: 39
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Grafika 3d? Hmm, o ile wiem, taka grafika, daje możliwość oglądania danego obiektu z każdej możliwej strony, jak w świecie realnym... w runescapie mamy możliwość obracania kamery i to wszystko... Najpopularniejsza? Według kogo? Bo może w nią grać ileśtam ludzi naraz? A, że gra po 20k ludzi w jednej chwili? W samo Mu, na wszystkich serwerach prywatnych + global razem gra conajmniej pare razy tyle... Gra ma klimat? Niezauwazyłem... Jacyś ludzie z niby znanej firmy, która nie zrobiła żadnej znanej gry (paradoks), zrobili grę, której nie trzeba ściągać, super, jest zrobiona we flashu+ odrobina aplikacji, jeszcze lepiej, ale nie spodziewajmy się po czymś nie mającym nawet 1mb, super 3d grafiki... Płatni gracz dostają niewielkie "ubarwienia"? Mają 2x większy teran do poruszania się, więcej potworów, drobnostki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Szczecinek
![]() |
![]() bym w to zagral ale jak wybieram swiat pokazuje sie maly czerwony krzyzyk w bialej ramce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Cytuj:
A teren jest znacznie wiekszy niz myslisz
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2005
|
![]() to juz chyba z 4 temat o tej grze
![]() fajna gierka zachecam i tylko jedno wam powiem w tej grze nie zachowujcie sie jak nooby |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Misiol Mag
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 18
Skille: 18/22
Poziom mag.: 23
|
![]() Grałem w to coś kilka dni i mi sie znudzilo. Gra jest nudna i głupia. Tibia jest od niej o wiele lepsza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Troche nudne, bez sensu, grafika jakaś kwadratowa(ale nie Tibijska) i w ogóle dziwna ta gra... Grałem troche i znudziła mi się.. wole Gunza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
|
![]() ja w to gralem 49 lvl ale mi sie znudzilo a tak wlasciwie to membersi kupowiali po drogo feather okolo 400-500 pior 1 k o oni robia takie strzaly i spzewdaja drozej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Szczecinek
![]() |
![]() mam pytanie: czy ktos z was gra na 52 swiecie??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() mam 32 lvl gram na swiecie 7
JAk cos to jestem dark_Sven1 PW ME PLX
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() E tam po co sie pytacie o swiaty? Wystarczy sie umowic zeby wlazic na jeden i ten sam. Nie ma roznicy na ktorym swiecie bedziesz grac no moze mimo tego ze inne lagi... Runescape to byl moj pierwszy MMORPG Ah... stare dobre czasy.... Tera mam lagi i se nie pogram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Tam gdzie światło nie dociera
Stan: Początkujący
Imię: Magnum Alastor
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 17
Skille: 44/43
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Może mi ktoś powiedzieć, gdzie moge zdobyc bronze hammer (czy jak sie tam zwał
![]() ![]()
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() Ja w to kiedyś grałęm i gram znowu! Wtedy mialem cos kolo 60 lvl ale oddalem kolezance postac... i zaczynam znowu! ta gra chyba mi sie ni znudzi...a nawet jesli to sobie pogram w tibie... a jak tibia sie znudzi to w rs i tak w kolko
![]() ![]() Jakby co to jestem Gold Taurus Ostatnio edytowany przez Dąb - 11-11-2005 o 16:52. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2004
|
![]() Ehh... Gra jest strasznie sztywna, Tibia ma to do siebie, że animacje sś paskudne, a runescape używający 3d wygląda jeszcze gorzej. Do tego użycie Javy... Ehh... Lepiej zrobić porządnego klienta na silniku 3d, a nie w Javie się bawić, byłoby szybciej, łatwiej i przyjemniej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Gra jest spox
![]() ![]() ![]() |
![]() |