|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2003
|
![]() Cytuj:
A co do tematu to moglbyas ze skile 40/30 zrobic tak 50/40 i wtedy na zamek. PS: na zamku miej zawsze kilka uh albo ih bo tam czesto luruja potofory. Mozesz tez podszkolic sie do skile 60/55 miejwiecej i isc na minosy i mino archery. Znam takie zajebiste miejsce gdzie jest malo ludzi. Exp leci bardzo szybko a kasy to jzu jest wogole co niemiara. W 4 godziny nazbieralem lootbag za ktory dostalem blisko 20k. To chyba nei tak zle. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() witam!! mam pytanie - jak dojść do zamku koło ab`d??
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() |
![]() idz se na roty lub na dwarfy a jesli chodzi o ghule to cie moga sprzatnoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
![]() |
![]() Jakie potwory spotkam na drodze do mumii?
I jakie mam szanse tam wogle dojść. Knight 27 lvl 4 m lvl Sword 58 Shield 55 Equip: Dark-h, Scarf, Plate-Set, F-S, G-shield Acc: ****** ![]() Pass: ********** ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mike Dragonbreath
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
![]() Ja mam dość podobne pytanie,
gdzie koło carlin można zdobyć troche expa, sorcererem 14 lvl i 14 mlvl, tak abym nie zginął od razu od pk..lub hunterów.. skille niskie 17/20....i słaby eq....(przy okazji, gdzie można qpić plate armor??, czy tylko od ludzi??) _ _ _ ![]() Życie czwartą częścią mgnienia.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
![]() |
![]() Polecam:
-Zamek (uwazaj na zerki i gurdy) -Folda (daleko do niej nie jest) ![]() ![]() -Ghoule -Elfy -Kopalnie w Kaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() NIe wiem moze sie myle ale mogly by bc beholderki.Moze som nawet nizle ale zoto jaki loot. Mozna 2 handedy poznajdywac i bh shieldy.Knight na skillach 40/30 spoko chyba dal by rade.(Ja chodzeilem sorcem na 13 lvlu)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2003
![]() |
![]() @up
Wedlug mnie mozesz sprobowac i zalezy jeszcze jaki eq i bron. Pamietaj zeby w razie problemow miec gdzie uciec beholderkom |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jedno pytanie, gdzie są beholdery?
a co do eq to mam : -soldier helmet -dwarven shield -Brass legs -c mace -scale armor wie ktoś gdzie można na isarze kupić plate armor?? bo jakos nikt sie nie ogłasza ![]() może znacie kogoś...byłbym bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.. - - - Życie czwartą częścią mgnienia.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
![]() |
![]() idz sobie na zamek,na elfy,na ghoule i na dwarfy!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Albo nie mozesz sie wybrac solo na demonka masz ga na bank na 1 uderzenie(lol) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() tja...to że mam niski level to nie znaczy że jestem głupi..
![]() na jedno uderzenie ![]() pozatym , nienawidze pk, skąd się biora te wszystkie...khm..no właśnie... jak nie macie co robić, to wybierzcie się na pk, z tym że, sprawdzajcie swoje informacje na temat ludzi...kilka razy ![]() pozdrawiam.. Lord Nothingness 14lvl,15 mlvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do wszystkich zainteresowanych
![]() ![]() ![]() 1.Plate armor idzie kupic w Kazo za 1,2k (o ile dobrze pamietam ![]() 2. Po drodze na mumie mozna spotkac: - rotwormy - beholdery (2) 3. nalezy rowniez pamietac ze mumi jest duzo (chyba 5) na bardzo malym obszarze. |
![]() |
![]() |