|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() troszke przereklamowane, na poczatku fajna akcja niezle sie zapowiada, a potem takie naciagane [jak ci kosmici weszli do domki i to "oko" tam skanowalo]
Slusznie film nazwali wojna swiatow, nie chodzilo raczej o swiat ludzi i kosmitow ale kosmitow i mikroskopijnych organizmow ;] no w kazdym razie, taki film na ktory mozna pojsc ale nie koniecznie trzeba |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Film mi się podobał, ale nie uważam go za jakiś hit. Ot taki sobie zwykły amerykański SF. Jak w każdym, bohaterowie zawsze wychodzą bez szwanku, cudem udaje im się przeżyć, sekundy decydują o ich życiu itd.
Przyjemny filmik, w którym nie trzeba dużo myśleć ![]() Co do tej osłony, to ja uważam, że padła ona przez nasz ziemski klimat i mikroorganizmy. W końcu to była jakaś sztuczna, nie znana na Ziemi broń. A ten kosmita, co się wytoczył z trójnoga po jego zestrzeleniu nie był niczym zarażony. Poprostu skoro jego robot dostał kilka rakiet pod rząd, to kosmita, chyba też miał prawo przy tym ucierpieć? (chociażby przy samym upadku) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2005
|
![]() Film nie byl zly, przyjemnie sie go ogladalo biorac pod uwage fakt, ze byl nafaszerowany efektami specjalnymi. Typowy film katastroficzny, nic nowego...
Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Według mnie czym bliżej końca był film tym stawał się gorszy. Początek mi się jeszcze w miarę podobał ale potem już było coraz gorzej. Fabuła była denna tyle tylko, że wciska momentami w fotel. A pieniędzy na bilet żałuje, spodziewałem się czegoś dużo lepszego.
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() CO do "Wojny Światów" to muszę przyznać, że jeszcze nie byłem ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Wyrabisty film. Napoczątku mnie do niego nie ciagnelo, i te biedne reklamy... a jak poszedlem do kina... obejrzalem na wielkim ekranie i przyznam ze adrenalinka byla
![]()
- Ostatnio edytowany przez Stefan12341 - 01-08-2005 o 21:07. |
![]() |
![]() |