|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() @Avager
Ja mam Pacc i nie zamiezam przestawac go kupowac ale rozumiem sytuacje faccow bo kiedys sam nim bylem i jak skonczy mi sie gotowka bede.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() no niewiem czy tak sie skonczy plaga cheaterow widzialem ostatnio na allegro progam ktory podobno symujure ruchy myszka tak ze wyglanda jabysmy chodzili caly czas. czlowiek sprzedajancy to mowi ze kiedy wlanczymy program i go ustawimy np.w kopalni dwarfow postac bendzie chodzila z jednego konca na drugi atakujanc kazdego potwora jakiego napotka. program jest jego autorstwa wienc jezeli to nie jakis bubel to na pewno znajdzie sie ktos kto to kupi i zrobi w miare podobny a nawet lepszy i znowu sie rozniesie.do do lurowania przynajmniej
droga do venore i thais bendzie czysta lecz z drugiej strony to jest kapa dla palkow ktorzy uciekajanc przed monstrem wali go z boltow i w pewnej chwili potwor znika i znowumusi leciec na expowisko tylko pytanie jezeli zjade potwora do yellow a on sie nie leczy jak znowu sie pojawi na respowisku to czy bendzie mial yellow czy znowu full?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Obawiam się, że jeśli ktoś chce być PG to nim będzie, i nic tego nie zmieni. Tak samo rzecz sie ma z tymi, ktorzy wola spedzac czas z przyjaciolmi w tibii - nie da sie nikogo zmusic updatem.
Ciezko bedzie wniesc do tej gry cokolwiek z rpg. Moge sie pogodzic ze wszystkim co da update, ale soul pointsy sa niewybaczalne. =P |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cipy chca urealnic gre? Fajnie, bedzie spoko, ale bez przesady... jak tak chca urealnic niech wycofaja z gry mgów - w rl nie ma czegos takiego jak magia (z luku i z mieczem mozna strzelac/biegac) Ehhh jakos tak... dziwnie sie to wszystko zapowiada... pozyjemy, zobaczymy, a jak cos to potem bedziemy nazekac...
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem za updatem mimo iż jestem Druidem (ktoś gdzieś na tym forum gada że druidzi odejdą z gry lol).
1. Napewno odległość na jaką można lurować potwory będzie wystarczająco duża żeby móc zabić GSa/ zlurować szczura do treningu. 2. Mana będzie się regenerować normalnie więc co to za problem poczekać na full many zabić potwora i zrobic runki? Żaden. 3. Jakoś nigdy nie grałem tylko dlatego w Tibie że mnie może GS zabic jak do Venore/Thais pujde ![]() kthxbye. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dandrag
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Doom Brigade
Świat: Azura
Poziom: 46
Poziom mag.: 52
![]() ![]() |
![]() Zdecydowanie tak dla Update.
Po 1. Mniej cheaterow (treniących afk, posiadających farmy runemakerów, czy ludzi przesiadujących całe dnie pod depo); Po 2. Większy poziom trudności gry co według mnie wyeliminuje część tzw. "noobów" lub po prostu część amatorów którzy myślą że wszystko tak łatwo w życiu przychodzi ![]() Po 3. Ja się jakoś nie przejmuje tymi soul points'ami a jestem sorcem. I kto tu mówi że nie będzie expowisk wolnych..może trzeba będzie je po prostu dokładniej poszukać a nie iść na łatwizne..; Po 4. Rozwalające się speary..oprócz eliminowania afkerów to takie rozwiązanie było potrzebne w pewnym stopniu..trzeba zauważyć ze inne profesje nie są tak wszechstronne jak palladyni i małe utrudnienie ze strony Cip'ów wcale nie jest jakieś straszne ![]() Po 5. Dla osób grających normalnie bez jakichkolwiek macr, taskerów czy innych badziewnych programów będzie jedynie urozmaiceniem gry a nie jak niektórzy twierdzą niepotrzebnym bądź zbędnym zjawiskiem..; Po 6. A może ceny runów pójdą w góre co jest i dobre i złe ![]() ![]() A tak ogólnie to przecież jak ktoś nie włoży w tą gre troche pracy to do niczego nie dojdzie..co to za frajda używać programów które robią za nas praktycznie wszystko.. Możliwe że update na początku troche będzie sprawiało niektórym mniej doświadczonym graczom trudności ale do wszystkiego można sie przecież przyzwyczaić. Ta gra tyle już istnieje i sami zobaczcie że inni jakoś sobie radzą..czyli można. Wystarczy tylko chcieć ![]() No to do zobaczenia w Tibii ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Ogólnie popieram update ze wzgledu na Tiquandę, ale te zmiany z soul points, lurowaniem potworów, znikaniem spearów i runami w sklepach to moim zdaniem nie były najlepsze posunięcia CipSoft-u...
P.S. W temacie "Update nie" też się wypowiadałem i na CIP-ów "trochę" narzekałem...
Pamiętaj: Ostatnio edytowany przez Marixon - 31-07-2005 o 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() @Up 'lurowaniem' nie 'rulowaniem' ![]() @Agar i tak Ty z Tibia nie skonczysz bo kupiles pacca niedawno i nie chcesz go zmarnowac ... a Soul Pointsy Ci nie beda przeszkadzaly bo i tak caly czas expisz lol ![]() Ostatnio edytowany przez Venture - 31-07-2005 o 18:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Venture
Ja cały czas expie ? ![]() ![]() ![]() ![]() Aha i jeszcze jedno spojrzenie na update.. nie taki diabeł straszny jak go malują ![]()
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() TAK dla update
![]() super sie zapowiada ten update i zmiany ktore beda przynajmniej zniczasz runmakerow ![]() a co do palkow nie jest tak zle (sam nim jestem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Celastian Kight
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 33
Skille: 61/63
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() 1.) Tiquanda - rewelka! czegoś takiego brakowało w świecie tibiańskim. Niestety, JESZCZE nie mam PACCa
![]() Ocena pomysłu: 10/10 2.) Znikające speary - nigdy nie grałem pallem, ale według mnie to dobry pomysł. Nie lubie cheaterów!!! Ocena pomysłu: 9/10 3.) Ograniczenie lurowania - hmm... już kiedyś wypowiadałem sie na temat lurowania. Na ogół nie lubię tego, ale prawdą jest że dodaje to trochę emocji. Niestety, coraz częściej nieprzyjemnych... Nie poszedłbym do Venore nawet gdyby kolo sprzedawał tam bright sworda za 10k. Ocena pomysłu: 8/10 4.) Kupowanie run w sklepie - hmm... Może okazać się przydatne, na przykład gdyby pall chciałby kupić jakąś rzadką runkę. Mam jednak nadzieję, że ceny będą dość wysokie i nie zagrozi to zarobkom magów czy droidów. Ocena pomysłu: 9/10 5.) Przynęta - no nie wiem... zależy jak droga będzie. Ja dużo łowię. Z drugiej strony będzie to kolejna przeszkoda dla cheaterów, o których już się wypowiadałem...taaaak10)[/ Ocena pomysłu: 8/10 (jeśli będzie taniutka to 9) 6.) Soul Points - ![]() ![]() ![]() Może da się przyzwyczaić.... Ocena pomysłu: 4/10 7.) Przechodzenie po większej liczbie parceli - szczegóły... Ocena pomysłu: 10/10 8.) Używanie liny na śmieciach - good. Ocena pomysłu: 10/10 9.) Meble w paczkach - co prawda nie mam PACCa, ale...good Ocena pomysłu: 10/10 10.) Działanie run leczniczych, gdy stoją 2 osoby na jednym polu - good Ocena pomysłu: 10/10 PODSUMOWANIE: Średnia arytmetyczna ocen: 8,8/10 Hmm... z tego wynika TAK dla Update... Jednak niewątpliwie 2 jego najważniejsze punkty to Tiquanda i soul points. Temu pierwszemu dałem 10/10, ale jest on skierowny tylko do PACC, więc mnie nie dotyczy. Z tego wynika, że najważniejszemu dla mnie punktowi przyznałem 4/10.... Ale jednak mówie temu updatowi TAK
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Domek Świentego Mikołaja
|
![]() Mnie ten update sie niepodoba(przesadzaja z tymi spearami!!!!)
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Knight Simon Dark lord
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() już sie wypowiadałem ale chce coś powiedzieć mi sie podoba ponieważ nie będzie farm uhmakerów co chwile widze 11 druida soul pointsy mi sie podobają to moje zdanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() @Celastian Kight
Co do znikających spearow: Dlaczego paladin ktory ma ciezko bez cheatow w trenowaniu ma miec jeszcze gorzej?Dlaczego knight ma miec baaaaardzo latwy trening. Co do soul pointsow: A dlaczego nie mial bys robic run i expic?Przecierz to tylko na dobre wychodzi.Nie bede sie rozpisywal bo mozna poszukac[jest poradnik o tym].Jesli nie cheatujesz to nie sprawi ci to problemow tym bardziej ze bedzie mozna bez pacca loota ropac[chyba]. edit: w przeciągu ok. 10 min pojawilo sie 6 postow ![]()
FRAGMOVIE Ostatnio edytowany przez Dj Fara0n - 31-07-2005 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Barlinek
Imię: Thal Therdo
Gildia: Zomo