|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() Cytuj:
To co że Będą W KAŻDYM mieście (jakbyś zauważył to na rooku na terenie dostępnym dla Facc też jest npc co sprzedaje tylko Paccom)ale wątpie żeby tylko pacowie mogli kupować runki -.- chociarz im o to chodzi żeby ludzie z Faccem coraz bardziej zazdrościli paccom i kupili tego upragnionego Pacca - bo oni chcą zarobić - logiczne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 6X/6X
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Nie chce być upierdliwy ale nikt z Was nie wział pod uwage ze buteleczke po mf mozna oddac xD....ja nie jestem dobry z matematyki więc liczenie pozostawiam Wam.
________ Horrofic Archer Paladyn Skile: 63/50 Pacera |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dandrag
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Doom Brigade
Świat: Azura
Poziom: 46
Poziom mag.: 52
![]() ![]() |
![]() Ja osobiście wątpie w to że SP będą odnawiały sie wraz z wypiciem mf, to jest w 99% nierealne. Nawet jeśli koszty zakupienia mf nie zwracałyby się po sprzedaniu wyprodukowanych za ich pomocą runków, to i tak strata byłaby na tyle mała że każdy lepszy sorc cały czas wbijał by mlev w niesamowitym tempie.
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
![]() |
![]() ja powiem tylko jedno jak bedzie tak bedzie ale watpie w to ze ci co niekupili pacca to kupia go teraz tylko ze wzgledu na jakiegos upgrada odpowiedz jest prosta brak pieniedzy,a pozatym za ta sama ilosc pieniedzy mozna isc sie zabawiddz gdzies inndziej i lepiej niz grajc w tibie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() a wiec tak bp hmm 2.5k sd 6.5k uh3.5k explo 5k
|
![]() |
![]() |