|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() -aktualnie jest 2-3 sorcow ktorzy byliby w stanie odebrac ryckowi 100 lvl polowe hp uzywajac ue
-ryckowi nie jest potrzebne pvp tylko pelny plecak uhow -nie ma najlepszej postaci finito
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() 2.Jeśli zamieniasz się w potwora nic u ciebie sie nie zmienia poza wygladem masz wszystko tak samo -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2005
|
![]() Cytuj:
dodam ci pare watpliwosci 1. knight mmoze sie odsunac palek nie ma problemu jak nawala z daleka(unikac jak? prawy gurny kat ekranu) 2.sd? zalezy jesli trafia mozna palem krecic sie dookola sorc nie trafiajac dostaje 3 strzaly -.- knight moze sie uhnac i podejsc 3.e wave mozna tez uniknac i trudno nim trafic (prawie) sorc druid knight pal kazda profesja jest dobra kto by wygral ? hmm to zalezy w skillach i umiejetnosci grania w tibie Ostatnio edytowany przez niewidomy - 05-08-2005 o 00:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
wszystko na co starcza mu many... np jesli sie nei myle najwiece many trzeba na fe (690) to na 139 moze se go zconvincovac-.-
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 6X/6X
Poziom mag.: 5
|
![]() moim zdaniem wygral by sorc bo ma on czar tzw. ultimate explosion;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() @up
Wiesz, ostatnio jeden sorc na lvlu 45 testował na mnie UE (mój lvl wtedy - 60) i odjął mi tylko 217 hp... więc gdyby spotkał się knight na 100 lvl i sorc na 100 lvl to wcale nie znaczy, że sorc 1 UE rozwali teog knighta... raczej potrzebował by 2-3 UE, a knight jak wiadomo może targać GÓRY UHów. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Adrianoss
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sam już nie wiem
Świat: Galana
Poziom: 91
Skille: 85/79
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() tu wazne sa umiejetnosci zalozmy, knajcior np ma tam jakis dobry eq i co bierze na druta /sorca oczywiscie bron 2 reczna i caly plecak uhow ile tego wyjdzie nie wiem na pewno ze 500 uhow, a co druid/sorc nie dosc ze ma malo cap to jeszcze musi targac uhy i runy ofensywne, no i ewentualnie mf zeby utamo vite, exure vite uzywac, oczywiscie to sa spekulacje bo przeciez druty/sorce moga summonowac sobie "przyjaciol", ale mysle ze knight by wygral ;p yhmm inna sprawa ze ek+bohy+utani hur~100lvl ma podobna predkosc co sorc/druid na utani gran hur, przynajmniej mi sie tak wydaje
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2005
|
![]() To pytanie jet bez sensu 9mowie o kto wygra). Na takie cos składa sie sporo rzeczy. U sorka mlvl, pala dist, knighta skile itp... Nie da sie pwoiedziec
jednym razem wygra knight innym pall ia innym sorejk czy druid... To jest głupie pytanie |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Poland
Stan: Na emeryturze
|
![]() 1.Możesz go uhnąć
2. ... n/c Zamiast sobie zawracac glowe glupotami idz słownik poczytaj -.- |
![]() |