|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Nieobecny.
|
![]() Idź lepiej dowiedz się conieco o przepowiedni Św. Malachiasza, a nie jakimś szajstwem sie zajmujesz.
I bajdełej, co wam tak spieszno do końca świata? lepiej spójżcie na swoje życie i postaracjcie sie żeby było lepsze a nie tylko na zagłade czekacie (Zag!! chonotu!!! :>) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Hehe ciekawe...
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() $cor to teraz dobrze powiedzial...
po co wy czekacie na jakis koniec swiata skoro lepiej isc robic cos innego? predzej czy pozniej koniec swiata, bądz raczej sąd ostateczny i tak bedzie wiec po co traic czas? przeciez niewiadomo czy to czasami sie stanie teraz czy za 100 lat. w koncu nie wazne keidy, wazne ze! (w koncu wazne ŻE Bóg stworzyl swiat a nie jak i w ile..) i nie wien jak wy :> ale ja wolal bym zeby konciec swiata byl gdzies w 6585 roku :>
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() Chcialbym jeszcze raz zauwazyc, ze temat nie dottczy konca swiata, tylko faktu, ze COS jednak sie sprawdzilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() NIC, NIC się nie wydarzyło. Ludzie poprostu na siłę próbują znaleść rozwiązanie.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() A ja sądzę że im szybciej nastąpi koniec świata tym lepiej. Rasa ludzka kompromitujesię tylko z biegiem czasu, a tam wysoko sie z nas śmieją~
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Tak, ale nie należy o tym opowiadać bredni, wymyślać niestworzonych historii. To kwestia wiary, jak według nas będzie wyglądał koniec świata. Ale no dajcie spokój. Jest tyle różnych opowiadań. Ostatnio słyszałam, że na jakiejś stronie jest, że w 2222 roku o godzinie 22.22 świat pożre Galaktyczny Kotlet. Aha i przepraszam za tego Pottera, po 23 mój mózg przestawia się na tryb nocny, o niskiej wydajności... Prawdopodobnie chodziło mi o to, że na stronie dla wierzących we wszystkie brednie i źle to sformułowałam. Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
#29 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
I btw: Koniec swiata byl trendy na przelomie XX i XXI wieku. Teraz juz nie jest ;>
![]() |
![]() |
#30 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Koniec świata kiedy ma być to będzie. Ludzie, wbrew temu co myślą, nie będą mieli na to żadnego wpływu, nie będą w stanie niczego zmienić.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |