![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Wiesz ja mam filmik jak koleś przechodzi calego F2 w 15 minut.
Akurat dojscie do SF na 1 levelu nie jest niczym trudnym. Poza tym to zalezy od wersji, np u mojego kumpla (grał z tej samej płyty) błąd pojawia się głównie w VC, podczas gdy u mnie wóz najchętniej psuje sie (i naprawia) wlasnie w SF. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() EEE, ten wóz już mam, ale jakie dziecko pod bramą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() ...qrwa, ani slowa nie rozumiem z twoich postow. I taki czlowiek jest ode mnie tylko rok mlodszy ;D
APA jest w Navarro i na Oil Rig. Nie wiesz gdzie to jest? Hehehehhee, nie ma tak latwo ![]() ![]() ![]() Osobiscie od Bozara wole Gauss Rifle-nie trzeba podchodzic tak blisko. Ale za to z Bozarem sa mniejsze problemy z ammo(bo uzywa sie go jeszcze m. in. do rifle'ow). @Khan-tez widzialem ten filmik. Ale mi chodzi o ludzi, ktorzy graja pierwszy raz i nie znaja jeszcze mapki na wylot. Poza tym, to tez troche kwestia szczescia bo jak sie napatoczysz na random encounter z np. fire geckos na 1 lvlu to raczej nie przezyjesz... A z patchem to samochod nie zniknal mi ani razu przez cala gre-tylko w kryjowce raidersow pojawil sie 'z drugiej strony' ;D A wiem, ze bez patcha trzeba sie z tym caly czas meczyc. Po co? Wystarczy sciagnac kilkukB plik...
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Elite Knight Forester
Profesja: Knight
Świat: Samera
Poziom: 33
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ja osobiscie przeszedlem F2 2 razy
![]() ![]() A co myslicie o F3...bedzie, niebedzie.....
![]() |
#26 |
Zbanowany
|
![]() Ej gram kobiętą o imieniu Buffy z wiadomych powodów. ( ci co sie znają to znają
![]() Ostatnio edytowany przez Taki siaki mag - 13-08-2005 o 22:36. |
![]() |
![]() |