Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-08-2005, 08:24   #21
Hupe
Użytkownik Forum

Hupe's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dbsciaq
Dlaczego Uv Pozwala Sobie Na Wprowadzanie Jakies Zasranej Listy Cen!!! Nie Mam Ochoty Sie Przystosowac Do Pomyslow JakiejŚ Gildii!! Dlaczego Np Doom Fighters Sobie Nie Wymysla Tylko Uv Ma Takie Prawo!! Nie Spotkalem Nic Glupszego!! Dostosowanie Sie Do Cen Jakkie Oni Wymyslili To Ja Mam To Gdzies!! Ja Chce Sprzedawac Po Cenie KtÓra Ja Sobie Wymyslam A Nie Ze Ktos Mi To Nazuca!! Wolam Za Knight Armora 6 K To Ktos Mi Mowi Ze Jest Pricelist I On Bieze Za 5 K!! Komu Sie Podoba Niech Siedzi Cichoa Jak Ktos Jest Za Moja Opinia To Gratuluje!! Komunizm Obalili Mur Berlinski To I Takia Gupia Liste Tez!!
Nie Bede Tolerowal Jakichs Gupich Zmian Od Graczy Jedynie Dostosuje Sie Do Cip-soft Bo Nie Ma Na To Leku :/ To Jest Gra Dla Ludzi A Nie Ludzie Dla Gry :[ Wiec Bede Robil Co Chcial I Sam Sobie Ustale Cene!!
No wiesz h.lvl bardzo czesto staraja sie "przeforsowac" price list. O ile sie nie myle to zmuszanie do sprzedawania/kupowania itemów po cenach ustalonych przez nich jest nielegalne. W kazdym razie nie widze zadnego problemu, zrób chara na 8lvlu i na nim sprzedawaj itemki. Zazwyczaj price lista jest ustalana tak ze ceny run sa niskie, a ceny itemów wysokie. Słuzy wiec to przeddewszystkim h.lvlowym gracza. Btw. nie slyszalem o chociaz jednej p. liscie która by dobrze funkcjonowala wiec jesli chca "ratowac ekonomie" to napewno nie w ten sposób.
Hupe jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-08-2005, 09:54   #22
r0cky
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: WROCŁAW

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Natsuo
Profesja: Knight
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 33
Skille: 10/10
Poziom mag.: 5
r0cky ma numer GG 3460945
Domyślny

Jak to powiedział pewien H-LVL na pytherze " hunty sie nam nie opłacają ". Szczerze mówiac to jest ich problem. Jedyna odpowiedzią na to jest :
- niestosowanie się to wymuszanych cen ( paru padło za to ... )
- podniesienie cen run ( koles dostał hunta od 90 MS za to ze nie chciał mu sprzedac HMM za taką cene jak on chciał ).

Ogolnie PRICELIST na nowych serwerach może być dobre ( bo nie ma siły wyższej ), natmiast na starych serwach jest to swoisty terror ze strony starszych graczy. end
r0cky jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania