![]() |
#21 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Film bardzo mi sie podobał, chociaż nie da sie ukryć że jakość nienajlepsza. Btw mógłbyś mi wrzucić na maila tracka z mortal kombat, bo nigdzie nie moge znalezc
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() A Wiecie może jaki to utwor ten na samym końcu ? sam sobie go zassam tylko nie znam tyt a niechce mi się po słowach szukać.
aha i jeszcze bym prosił o tytuł nagrania ktore leci podczas ukazywania się napisu : He is strong Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 25-08-2005 o 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() BuMp + wznowienie prośby. Moj mail [email protected]
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2005
![]() |
![]() ja sciagnolem se film i jak wlaczam (w winampie) to slyszec glos ale nie ma obrazka powiedzcie mi co mam robic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2005
![]() |
![]() pzrepraszam juz mi dziaala a poza tym opowiem wam cos :ja mam duzo mzuy na kompie i sluchalem ten film i nie mialem obrazu i tam byla piosenka flera a ja mialem ta muze na kompie i mysle przecierz ten film trwal 7 minut to co mi sie komp rozwalil?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Imię: Kagonesti
Świat: Astera
|
![]() ![]() 1) jakosc filmu ... ale o tym juz bylo 2) przejscia muzyczki - tez bylo .. 3) napisy kilka bledow - bylo ![]() 4) heh i troszke mnie nudzil poczatek z solowaniem bk ![]() ![]() ogolnie filmik fajny ja lepszego bym pewnie nie zrobil ;] ... tak czy siak nie poddawaj sie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Włocławek
![]() |
![]() MNIE SIE BARDZO SPODOBAL FILMIK
![]() ale nurtuje mi takie jedno pytanie ... bardzo podoba mi sie piosneka ktora jest po muzyczce Kubusia Puchatka ![]() ![]() jak bys mogl tu podaj mi tytul i wykonawce bo chcialbym jej wysluchac w calosci na GG lub tutaj ![]() z gory dzieki za odpowiedz |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Włocławek
![]() |
![]() Ty tam byles gwiazdą nomber łone (dla nie wtajemniczonych "numer 1<jeden>)
i jeszcze nie bylo w watku : SToooo Lat Stoooo Lat niech Zyje zyyyyyyyyyyyyyje nam ![]() Z okazji drugiej rocznicy w Tibii !!! ![]() pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bebilon
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 312
|
![]() Właściwie to dzis mija moje 2 lata :-)
Created:Sep 02 2003, 19:57:47 CET Dzieki za życzenia *<: -) ~Bebilon.