|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Macie problem -.- Widocznie sie pisze dwarfen przy armorach :/ Ja sie dziwilem czemu dwarven shield a nie dwarfen shield: przeciez nie ma dwarva tylko dwarf...grafika byla wprowadzona juz w kliencie 7.4 poniewaz na otsie pod 7.4 widzialem pokoj z rarkami i byly tam itemy jakich w zyciu nie widzieliscie. Nazwy byly tylko tego armoru, dwarfen legow i kilku innych (np. dark robe). Moim zdaniem armor istnieje a wy wszyscy jestescie niewierne nupy i tyle
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() @up
www.rapidshare.de <-- reszte chyba sam załapiesz? Na forum podajesz link, który ci tam podadzą. @topic Arm istnieje i nazywa się Dwarfen a nie Dwarven. Można go zdobyć questu, którego część jest od 35 lvla a ta część z dwarfenem nie wiem czy ma wogle jakąś bramkę. |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Fake.
Filmik też można podrobić, więc nie chrzań, było już kilka fake filmików na forum. CIP nie strzeliłby ortografa. (dwarfen O.o) Pozdrów kolegów z xx.pl i powiedz żeby następnym razem się bardziej postarali. |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Racibórz
Imię: Gippi
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 29
|
![]() Cytuj:
aa i to już drugi błąd CIPów pierwszy to dwarfen bridge. i sprawdz se pancerze na tibia.org.pl i tibia.pl serio DEBILIZM sie szerzy założyłem topica dość dawno a juz na stronkach jest ten armor -.- @topic filmik wkleje jak mi rapishare odpali bo mi nie chce go załadować |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Poland
Świat: Secura
Poziom: 40
Poziom mag.: 50
|
![]() Re: up
Filmik mozna podrobic uzywajac OTS. Tego filmu nie widzialem, ale wiem, ze to nie fake. Skoro zbroja jest na tibia.pl to istnieje i mozna ja zdobyc. Czy z questu czy w inny sposob nie wiem, bo filmu chyba jeszcze nie bylo.
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Omfg macie napisane na tibia.pl w dziale przedmioty ze takie cos istnieje...
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @upup
i takk ci nie uwieżą, bo to przecież FAKE ---..........--- @up mi sie wydaje ze nie wiedza ze taki dzial istnieje bo prubuje im to powiedziec od kiedy sie tam pojawil @topic http://rapidshare.de/files/4119759/D...rmor2.rec.html OSTATNI jak teraz nie uwiezycie to w dupie was szczerze mam róbcie se postac na selenie a ja was zaprowadze |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kodi of Galana
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Temple Street
Świat: Galana
Poziom mag.: 38
|
![]() Hm, a czy pitek nie jest przypadkiem "Winszu" ktory wczesniej nabluzgal na tym forum na ktoregos moda? (Hegemmon, czy jakos tak, sorry ale jestem nowy na forum) Wlasnie czytalem dla zabawy bany I skojarzylem
![]() A co do arma, coz. Kompletne nie dla maga z powodu capa, ale może zbierać kurz w domku ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Imię: Dandrag
Gildia: Doom Brigade
Świat: Azura
Poziom: 46
Poziom mag.: 52
![]() ![]() |
![]() Juz wklejałem tą fotke.. a wy dalej nie wiecie czy on istnieje czy nie.. co wy z tymi fake'ami.. jest z questa..
![]() ![]()
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Ja znalazłem drzwi za którymi byla skrzynka wlasnie najprawdopodobniej z tym armem ale te drzwi byly jak te do postmana z kórymi sa mailboxy , ale kumpel z ktorym bylem wykonal postmana i nie mogl ich otworzyc, podpowiem ze jest to kolo innego dość znanego questa
Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 25-08-2005 o 10:37. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Moim zdaniem ten caly armor to 1 wielki fake przeciez kozystajac zotsa mozna bardzo latwo podrobic kazdy przedmiot lub zniemic sobie grafiki w tibi tak zeby np taki lether armor mial wyglad jakiegokolwiek innego arma a napis sprytnie zamazac dla niepoznaki.
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Cytuj:
@pitekk thx ![]() Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 31-08-2005 o 15:12. |
|
![]() |
![]() |
#37 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic Jakis old backpack czy cos takiego potrzeba, zaniesc jakiemus npc i te drzwi kolo crusader helmet questu bedzie mozna otworzyc...(chyba) Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thora Ravox
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Mystic Sunrise Revival
Świat: Nerana
Poziom: 95
Skille: 85/49
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() OMG jest ten armor ja mu wierze bo widzialem sam na oczy na hibernie dla nie dowiarku witamy prosze pisac dark mentor na mainie pokaze wam ten arm
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Ten Armor istnieje sprawdźcie na tibia xx.
Moj pierwszy post. |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Imię: Dandrag
Gildia: Doom Brigade
Świat: Azura
Poziom: 46