|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Ja żadnego czasopisma o grach komputerowych nie czytam. Zdaję się na oceny moich kumpli, którzy są w gravch obcykani. SA jest dobre ale po jakimś czasie się nudzi. Spodziewałem się czegos więcej. Najlepiej na zdawać sie na oceny gazet, bo każdy inaczej oceni tą samą gierkę (fan strzelanek nie da dobrej oceny strategii) lecz samemu sprawdzić.
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
To prawda jednak często jeżeli kupujesz oryginały musisz wybierać pomiędzy dwoma tytułami. Dobra recenzja Ci w tym pomoze ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Clicka zbieram od 2 numeru , jakos juz sie przyzwyczailem. Pozatym nie stac mnie na to zeby wydac 19 zł na CDA , wole kupic Clicka. Czasem jakąś fajną gre tez sypną ( w zeszlym miesiacu Bloodrayne ) . Co do recenzji , mozna sie z nią zgadzać lub nie , to zalezy czy spodobala się recenzentowi. Koncowe zdanie zawsze zalezy od Ciebie. W recenzji masz wypisane wady , zalety a na koniec co spodobalo sie a co nie recenzentowi. Lecz to od Ciebie zalezy czy gre kupisz czy nie. Pozatym co do recenzji - w CDA "potwory i spółka" - kulawa platformowka dostala 10 ze wzgledu na (UWAGA!!!) smieszne cut scenki (ktore byly wyciete z filmu , wiec nie wiem jak za to mozna oceniac twórcow gry ktorzy mieli z nimi niewiele wspolnego).
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja nie czytam gazet o grach (chociaż chodzi po głowie myśł by zacząć Cda) i nqarazie mam własny system znajduje jakieś demo gry i gram jak mi się podoba kupuje nie podoba to nie i w tym momencie wiem że nawet jeżeli w recenzjach będzie ocena 1 to wiem że i tak mi się podoba czyli można powiedzieć "wiem bo spróbowałem"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
Tak to była duża wpadka :|
![]() |
![]() |
#26 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
@Michal : bo oni nie widzieli wtedy filmu jeszcze. I dlatego dali dyche. A i tak mowia, ze to byla wielka pomylka.
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 13-08-2005 o 16:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Ja właściwie dobrze się w tym nie orientuję, ale zawsze poczytywałam CDA, kiedy byłam u kuzynów... Zrażam się samymi płytami, które są dodawane do czasopism tego typu - dzielą się na "Ala i Ula lepią plastelinowe ludki" ("Dinozaur Robert idzie do babci" albo "Barbie robi zakupy w supermarkecie" - jak kto woli) albo jakieś mierne mordobicia lub gry na podstawie horrorów, których grywalność w skali 1-10 wynosi -40. Ale z drugiej strony zdarzają się fajne gry i mi się już tak nie chce próbować wszystkich?
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do tych "fajnych" gier to wg były tylko takie dwie: Fallout 2 (lub 1,nie pamiętam) i Warcraft II:BN edition.
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam wrażenie, że teraz się skończyła era dobrych i klimatycznych gier. W Click'u! był Bloodrayne... grałem w to chyba 10 minut... Mam do was pytanie:
Czemu w gazetach komputerowych nie ma dobrych gier jak było dawniej (np. Army men, Hegemonia, Fallout itp.)?
![]() |
#30 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Cytuj:
Takie jest moje zdanie w tej sprawie ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Oba Fallouty byly w Clicku. I Warcraft II BE (CDA) owni. I Unreal (CDA) owni. I Hitman (CDA afair) owni. I BloodRayne (CDA again) owni. I HoMM (CDA...) owni. I Aquanox (Click) owni. I The Longest Journey (Click) owni. Wiec ****a nie mowcie mi, ze w pismach nie daja dobrych gier. Wy*******ac (hoomik). Co byscie chcieli, darmowe pacci dolaczane do pism za 3,50 (slownie czypiendziesiont) pln? A c***a! Licencja kosztuje, tloczenie plyt kosztuje, druk kosztuje, etc., etc...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |