|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() @ gdzieś up... lol bezsesnu...myślisz, że fajnie było jak miałeś (lub twój kolega miał ) h lvl i laliście wszystkich w około? cfaniaki bo jako pierwsi zakładali konta i teraz nie dają innym nabić lvl =\ jak chcesz sobie postrzelać masz przecież pełno strzalanek online (np et....rulez xD ) .... mało ekscytujące? może nie ma już intensywnego lurowania, ale zamieniono to na poruszanie się potworków, więc zawsze możesz liczyć na opuszczenie respownu i .... xD
p.s sorry za offtopic |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: u Ciebie w szafie
Imię: Zapomniałem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vision
Świat: Furora
![]() |
![]() Wiesz co ci powiem jestes ciezko uzalezniony od Tibi i lepiej przestan w to grac a myszką rzucales o sciane? Mame tasakiem straszyes ze jak nieda ci zagrac jeszcze 10 godzin to odetniesz jej palce? ciekawe co bysie stało jakby ci neta odłączyli...
Mam nadzieje ze pomoze takim ludziom jak ty kaftanik bezpieczenstwa (Dla zdrowia psychicznego innych i twojego ) Ostatnio edytowany przez Serex - 12-08-2005 o 22:13. Powód: *** wie czemu ale ****a trza było |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Już się ludzie zabijali przez Tibię, to głupota co poniektórych osób w tym temacie mnie nie dziwi. Mimo to osobiście żal mi sie robi osób od których słysze texty w stylu "Tibia to moje życie" albo "Tibia jest super wymjata i wogule zioooooooooooooooooom"...
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sample This Academy
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
![]() |
![]() Cytuj:
To chyba tekst do mnie:> tak sie sklada ze to ja zawsze dostawalem w du.e :> na swiecie bez skuli osiagnolem zadziwiajacy lv 28 ]:-> peknieto mnie z 20pare razy ... ale jaka byla moja radosc kiedy np ucieklem przed atakujacym juz mnie pk...zdazylo mi sie to raz..doi dzisiaj pamietam ta akcje..szedlem z kumplem z venore do thais..obaj kolo 20 lv... wyskoczyl na nas palek 31 lv..ze my niby pk i zaczyna tluc kumpla... no to kumpel wiedzac ze nie ucieknie zaczol go bic...ja mowiac sobie co mi tam i z drzacymi rekoma kolesia tez bije... bylo smiesznie..ale kumpel padl... i koles sie na mnie zucil... biegalem z nim po pustyni az zagadal go jakis 40 lv... a ja zdazylem zwiac ![]() I to bylo fajne mimo ze to ja bylem ofiara..a teraz co?? koles kogos udezy ma skula... i ile nobow za nim sie zucui zeby go ubic... ?? stanowczo za duzo..wiekszosc osob nie raczy naqwet o powoid spytac..kiedys tego nie bylo...poprostu noby byly eksterminowane zanim zdazyy sie rozwinac..i zasada byla prosta... albo gra sie normalnie albo niegra sie wogole... i wedlog mnie to swietna zasada. Oczywoiscie jak zawsze pa bylo... ale od tego byly krwawe..naprawde krwawe wojny.... .pamietam jak bronilismy miast..nie bylo tych zakichanych skuli to nikt sie nie bal ze wszyscy na neigo sie zuca za skula... wiedzielismy ze np grupa mass pk idzie do miasta..(w tuym wypadku ab) no to zgralismy sie silna ~45 osobowa grupa(20 osob ~20 lv..ale to nie wazne ![]() ![]() I to bylo swietne zgranie ludzi itp itd..nie to co teraz..... no dobra znowu zjezdzam na ten zakichany system skuli..ale co ja poradze ze go nienawidze:> no i oczywiscie zaraz beda posty typu nie podoba sie idz na enforced...ale to jest absolutnie inna szkola jazdy..nie podoba mi sie exp za ludzi brak aolow, blesoe i zmniejsozny czas exchosted,...gdyby tylko swiat skuli pozbawili poszedlbym bez 2 zdan :> [ za czasow gry ofkorz ![]() Dobra gadam od rzeczy.... ale za czesto sprawdzam tworczosc czy hege czegos nie skrobnol..i postanowilem rowneiz en temat odwiedzac..moze ktos mi w koncu racje przyzna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Ja tam z przyjaciolmi sie nie kluce ale jak nie gram 1 dzien w tibie to :/
![]() ![]() Rodley Mullen Royal Paladin Skils: 71.44 Mlvl :14 Lvl 32 Knight Luke Knight Skils 52.51 rosna .. do 65 65 mlvl 3 ![]() "Nie Wiem Jak ty Ale Ja Smie Twierdzic ze nalog jest ly bo trzyma na uwiezi" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() zimne piwo... Ja też gram w ET, ale troszke źle mnie zrozumieliśćie!! Wcale nie latam z nożem nie kradne... Chodziło o tibie!! Tylko z tą klawiaturką to było z RL... a tak pozatym to jak sie wam nie podobają skulle to jest specjalny serwer bez skulli np Dolera, inferna... Jeśli ktoś uwarza że ten temat jest głupi i wogle to przepraszam...
Ostatnio edytowany przez Toxic Palek - 13-08-2005 o 01:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: In Your Brain...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nervusisko of honera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Feel The Hardcore
Świat: Honera
Poziom: 34
Skille: -/23
Poziom mag.: 37
|
![]() O kurna, ja gram w Cod:UO na necie. Co ze mnie wyrośnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: 22 Acacia avenue
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() Deaf Screm : Hmm ten update nie jest wcale taki zły na jaki zapowiadano są minusy i plusy...Np lootbagi sobie robisz nie musiz uzywac exani tera...Trapować Cie nie mogą..Także to jest moje zdanie
@Topic : OmG naprawde jakiś psychiczny jesteś...Ja nigdy przez tibie nie zepsułem sobie zdrowia bo zawsze znajdzie się czas na podworko kolegów itp..Po 2 nigdy nie kradłem i nie zamieżam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Gliwice(slask)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rumilo Drag
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Refugia