Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-08-2005, 19:44   #21
zimne_piwo
Użytkownik Forum

zimne_piwo's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce

Domyślny

@ gdzieś up... lol bezsesnu...myślisz, że fajnie było jak miałeś (lub twój kolega miał ) h lvl i laliście wszystkich w około? cfaniaki bo jako pierwsi zakładali konta i teraz nie dają innym nabić lvl =\ jak chcesz sobie postrzelać masz przecież pełno strzalanek online (np et....rulez xD ) .... mało ekscytujące? może nie ma już intensywnego lurowania, ale zamieniono to na poruszanie się potworków, więc zawsze możesz liczyć na opuszczenie respownu i .... xD

p.s sorry za offtopic
zimne_piwo jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-08-2005, 21:51   #22
Serex
Zbanowany

Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: u Ciebie w szafie

Profesja: Elite Knight
Gildia: Vision
Świat: Furora
Serex ma numer GG 9330665
Domyślny O.o

Wiesz co ci powiem jestes ciezko uzalezniony od Tibi i lepiej przestan w to grac a myszką rzucales o sciane? Mame tasakiem straszyes ze jak nieda ci zagrac jeszcze 10 godzin to odetniesz jej palce? ciekawe co bysie stało jakby ci neta odłączyli...

Mam nadzieje ze pomoze takim ludziom jak ty kaftanik bezpieczenstwa (Dla zdrowia psychicznego innych i twojego )

Ostatnio edytowany przez Serex - 12-08-2005 o 22:13. Powód: *** wie czemu ale ****a trza było
Serex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2005, 22:10   #23
Gufat III
Użytkownik Forum

Gufat III's Avatar

Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
Gufat III ma numer GG 8644522
Domyślny

Już się ludzie zabijali przez Tibię, to głupota co poniektórych osób w tym temacie mnie nie dziwi. Mimo to osobiście żal mi sie robi osób od których słysze texty w stylu "Tibia to moje życie" albo "Tibia jest super wymjata i wogule zioooooooooooooooooom"...
Gufat III jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2005, 23:16   #24
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zimne_piwo
@ gdzieś up... lol bezsesnu...myślisz, że fajnie było jak miałeś (lub twój kolega miał ) h lvl i laliście wszystkich w około? cfaniaki bo jako pierwsi zakładali konta i teraz nie dają innym nabić lvl =\ jak chcesz sobie postrzelać masz przecież pełno strzalanek online (np et....rulez xD ) .... mało ekscytujące? może nie ma już intensywnego lurowania, ale zamieniono to na poruszanie się potworków, więc zawsze możesz liczyć na opuszczenie respownu i .... xD

p.s sorry za offtopic

To chyba tekst do mnie:> tak sie sklada ze to ja zawsze dostawalem w du.e :> na swiecie bez skuli osiagnolem zadziwiajacy lv 28 ]:-> peknieto mnie z 20pare razy ... ale jaka byla moja radosc kiedy np ucieklem przed atakujacym juz mnie pk...zdazylo mi sie to raz..doi dzisiaj pamietam ta akcje..szedlem z kumplem z venore do thais..obaj kolo 20 lv... wyskoczyl na nas palek 31 lv..ze my niby pk i zaczyna tluc kumpla... no to kumpel wiedzac ze nie ucieknie zaczol go bic...ja mowiac sobie co mi tam i z drzacymi rekoma kolesia tez bije... bylo smiesznie..ale kumpel padl... i koles sie na mnie zucil... biegalem z nim po pustyni az zagadal go jakis 40 lv... a ja zdazylem zwiac w miedzyczasie tlumaczenia itep ale mniej interesujace..wazne ze koles mnie ciagle szukal ;P

I to bylo fajne mimo ze to ja bylem ofiara..a teraz co?? koles kogos udezy ma skula... i ile nobow za nim sie zucui zeby go ubic... ?? stanowczo za duzo..wiekszosc osob nie raczy naqwet o powoid spytac..kiedys tego nie bylo...poprostu noby byly eksterminowane zanim zdazyy sie rozwinac..i zasada byla prosta... albo gra sie normalnie albo niegra sie wogole... i wedlog mnie to swietna zasada. Oczywoiscie jak zawsze pa bylo... ale od tego byly krwawe..naprawde krwawe wojny....

.pamietam jak bronilismy miast..nie bylo tych zakichanych skuli to nikt sie nie bal ze wszyscy na neigo sie zuca za skula... wiedzielismy ze np grupa mass pk idzie do miasta..(w tuym wypadku ab) no to zgralismy sie silna ~45 osobowa grupa(20 osob ~20 lv..ale to nie wazne) i bronilkismy miasta zeby do mass pk nie doszlo..i wiecie co....nie doszlo bo ta grupa pk az tak liczna nie byla..i stwierdzili ze nie warto ab atakowac..poszli sobie do carlin ;p

I to bylo swietne zgranie ludzi itp itd..nie to co teraz.....

no dobra znowu zjezdzam na ten zakichany system skuli..ale co ja poradze ze go nienawidze:> no i oczywiscie zaraz beda posty typu nie podoba sie idz na enforced...ale to jest absolutnie inna szkola jazdy..nie podoba mi sie exp za ludzi brak aolow, blesoe i zmniejsozny czas exchosted,...gdyby tylko swiat skuli pozbawili poszedlbym bez 2 zdan :> [ za czasow gry ofkorz bo teraz o wogole tibie nie rusze chocby zlote gory oferowali bo po niedlugim czasie zrobia z nich kotliny:>]

Dobra gadam od rzeczy.... ale za czesto sprawdzam tworczosc czy hege czegos nie skrobnol..i postanowilem rowneiz en temat odwiedzac..moze ktos mi w koncu racje przyzna
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2005, 23:19   #25
Luke222
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 08 2005

Domyślny

Ja tam z przyjaciolmi sie nie kluce ale jak nie gram 1 dzien w tibie to :/ troszke mnie ciagnie .... przyznam szczerze ze to ejst jak nalog ..

Rodley Mullen
Royal Paladin
Skils: 71.44
Mlvl :14
Lvl 32

Knight Luke
Knight
Skils 52.51 rosna .. do 65 65
mlvl 3

"Nie Wiem Jak ty Ale Ja Smie Twierdzic ze nalog jest ly bo trzyma na uwiezi"
Luke222 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2005, 01:38   #26
Toxic Palek
Użytkownik forum

Toxic Palek's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Zielona Góra

Domyślny

zimne piwo... Ja też gram w ET, ale troszke źle mnie zrozumieliśćie!! Wcale nie latam z nożem nie kradne... Chodziło o tibie!! Tylko z tą klawiaturką to było z RL... a tak pozatym to jak sie wam nie podobają skulle to jest specjalny serwer bez skulli np Dolera, inferna... Jeśli ktoś uwarza że ten temat jest głupi i wogle to przepraszam...

Ostatnio edytowany przez Toxic Palek - 13-08-2005 o 01:45.
Toxic Palek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2005, 23:21   #27
Palooh
Użytkownik Forum

Palooh's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: In Your Brain...

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Poziom: 34
Skille: -/23
Poziom mag.: 37
Domyślny CoD

O kurna, ja gram w Cod:UO na necie. Co ze mnie wyrośnie Bydle jakieś
Palooh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2005, 23:37   #28
Wicker Men
Użytkownik forum

Wicker Men's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: 22 Acacia avenue

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toxic Palek
Przez tibie kłucimy sie z przyjaciułmi, kradniemy, oszukujemy, rozwalamy sobie klawiatury, bluzgamy, zabijamy(w przypadku pvp), niszczymy sobie zdrowie, uzależniamy sie.

Jeśli ktoś zna więcej skutków grania w tibie to prosze wymieniać.

PS:Cipsoft bardzo dba o nas "tibijczyków" więc postanowił uczynić tą gre tak beznadziejną (poprzez update) byśmy przestali w nią grać biorąc pod uwage wyżej wymienione skutki codziennego grania w tibie... Ale nie udało sie im: Tibia zawsze będzie wyje****, niezależnie od tego jak bardzo będą chcieli ją zniszczyć
Gościu nie chcesz to nie graj w tibie, a nie zaśmiecasz forum. Napisz to na forum jakiegos kółka różancowego a nie tu. A pozatym ja nie czuje sie "zniszczony" , lecz miło spędzam czas przy tibii.
Wicker Men jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-08-2005, 10:41   #29
Lord Of Knight's
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 07 2005

Domyślny Lol Co Ty Piszez Człowieku..

Deaf Screm : Hmm ten update nie jest wcale taki zły na jaki zapowiadano są minusy i plusy...Np lootbagi sobie robisz nie musiz uzywac exani tera...Trapować Cie nie mogą..Także to jest moje zdanie

@Topic : OmG naprawde jakiś psychiczny jesteś...Ja nigdy przez tibie nie zepsułem sobie zdrowia bo zawsze znajdzie się czas na podworko kolegów itp..Po 2 nigdy nie kradłem i nie zamieżam . Po 3 o zabijaniu nie wspominam bo tylko psychole tak robią.. I to jeszcze przez gre.. To ja nie wiem co sie dzieje z ludzmi..
Lord Of Knight's jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2005, 09:04   #30
muka_muka
Użytkownik forum

muka_muka's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Gliwice(slask)

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Refugia
Poziom: 8
Skille: 20+/21+
muka_muka ma numer GG 6974608
Problem

Mamo to ty?
muka_muka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania