|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy wierzysz w przyjaźń między kobietą a mężczyzną? | |||
Tak, wierze w to |
![]() ![]() ![]() ![]() |
96 | 74.42% |
Nie, nie wierze |
![]() ![]() ![]() ![]() |
33 | 25.58% |
Głosujących: 129. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Takowa przyjaźń istnieje i wcale nie musi się zawsze zmieniać w miłość, wystarczy żeby chemia nie teges
![]()
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Oczywiście że nie ma, a teraz wybaczcie ale musze zabić wszystkie koleżanki mojego ojca bo małżeństwo moich rodziców jest zagrożone... -.-
![]() |
#24 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() no to jedziem
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() IMO istnieje, znam pare dziewczyn z którymi sie przyjaźnie, ale ni troche mnie nie pociagąją.
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Dla mnie w momecie, kiedy kumpela mowi mi, ze zadurzyla sie we mnie a ja nic nie chce jest tylko jedno wyjscie: dystans. Poboli i przestanie
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Ja wierze w taką przyjaźń. Sam osobiście mam wiele przyjaciółek i nawet niektóre co są nawet 4 lata starsze i raczej nie "startuje" do nich...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam wrazenie, ze wiekszosc z was nie odroznia przyjaciolki od kolezanki... i mozecie sie tlumaczyc ze wcale nie, ale taka jest prawda - mylicie pojecia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() Ja mam wiele przyjaciółek. Naprzykład: Kamos, Maethi. Normalnie nienormalnie. Oni są jak takie rybki. Zmienili "pełć".
Wydaję mi się że ludzie sądzą że przyjaźń woman-man nie może istnieć bo za dużo seriali oglądali.
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Cytuj:
przyjaciółka - dziewczyna którą lubisz i ona ci to odwzajemnia. Dobrze się znacie itp. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"osoba którą znasz, ale niekoniecznie trzeba ją lubić " - znajoma "dziewczyna którą lubisz i ona ci to odwzajemnia" - kolezanka przyjaciolka to ktos, z kim moge podzielic sie wszystkim, powierzyc jej najwiekszy sekret wiedzac, ze ona mnie nie wyda. No trudno mi to zdefiniowac, zwlaszcza ze telepawki dostalem, ale po prostu nie masz racji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Przyjaciolka (no niech wam bedzie) IMO: dziewczyna, ktora jak ma problem leci z tym do mnie, jak ja mam powazny problem lece z nim do niej - ona wtedy przerywa wszystkie zajecia i mnie wysluc***e. TAk z grubsza ![]() @up: fuksa miales i tyle. To ja powinienem byc pierwszy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: no mniej wiecej... nie tylko wyslucha, ale poradzi, wspomoze, okaze zrozumienie... no nie wiem, po prostu to sie czuje, tak jak wtedy kiedy jest sie zakochanym
![]() Ostatnio edytowany przez hoomik - 12-08-2005 o 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: PGS land
Stan: Niegrający
|
![]() MaM jedna przyjaciółke na której zawsze moge polegac a ona na mnie
![]() I oczywiście istnieje przyjąż niedzy kobieta a meżczyzna ![]()
SZALIK--30 złotych,KOSZULKA--80 złotych.Byc kibicem Lecha--bezcenne ^^ Palka 40zł,kominiarka 20zł. Obita morda po meczu: Bezcenne Chcesz zobaczyc co inni o mnie sadza kliknij TEN LINK Chcesz mnie skomentować?? Daj mi note Kliknij Tu!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niektórzy z was:
Nie możecie być pewni tego, że to tylko przyjaciółka, bo wy do niej nic nie czujecie. A może ona to skrywa przed wami? Też tak może być. A tak offtopic: Monika czy jakos tak(21:13) bo mi sie podobasz. Szok :/ Ja jej nie zabardzo "trawie" a tu takie coś :/
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() Według mnie istnieje, ja mam wielu przyjaciół - chłopców. Hm, może dlatego, że mam o czym z nimi rozmawiać - mamy podobne zainteresowania (nie licząc hip-hopu, piłki nożnej i Warcrafta), poza tym bardzo opłaca się mieć przyjaciela innej płci, jeśli wchodzi w grę zdobywanie sympatii
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2005
|
![]() Odpowieź bezpośredniodo tematu...
Nie mam przyjaciółki lecz uważam, że jest to możliwe i zazdroszcze osobie która ma taką przyjaciółkę... Dziewczyny są... Hmm... Inne... Masz problem to nie mówisz kumplom bo oni cię wyśmieją a i tak nie pomogą, mówisz mamie jeżeli można, kuzynce, lub jakiejkolwiek osobie płci przeciwnej. Kobiety mają w sobei to coś ze mamy nadzieję ze nas wysłuchają i w tedy nam ulży... Dobra przyjaciółka także i nam się zwierzy i dzieki temu i my jesteśmy uważani za miłą osobę... Chcuiałbym mieć przyjaciółkę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pewnie , ze wierze! Zreszta nie ma co sie rozpisywac , juz wiekszosc jest wyjasniona w postach powyzej.
![]() |
![]() |
#40 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Oczywiście, że istnieje...
...między gejem a lesbijką :-) Wiecie co ostatnio zauważyłem? Że "przyjaźnie się" tylko z dziewczynami, które mnie pociągają fizycznie. Jestem pieprzoną szowinistyczną świnią ;-) Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 13-08-2005 o 15:32. |
![]() |
![]() |