![]() |
#21 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Cytuj:
Jak to przeczytalem to wpadlem na pomysł zeby uzyc jakos inaczej tibi cam oto nagrac komedie ;d albo serial komediowy z udzialem tego goscia ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Wyciołeś szara kulke !!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taki sobie filmik~
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() A mnie rozwalil tekst "Wow, widzieliscie te gwiazdki naokolo mnie?"
![]() More plx ![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: ty mieszkasz :P
Imię: Dark Royal
Profesja: Paladin
Gildia: Dragonians
Świat: Saphira
Poziom: 64
Skille: 86/63
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() hehehe nice filmik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
|
![]() 23:28 Uszaty Marian: jest kopalnia skrbow
23:28 Uszaty Marian: leza tam 23:28 Uszaty Marian: same fajne z eczy 23:28 Uszaty Marian: chodzic e pokaze wam rotfl |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2005
|
![]() OMFG NOOB PLX?
![]() ![]() Widziałem na tym filmie samyh noobow a ten co krencił najwienkszy noob z tych kturych widziałem. Nagrywaj wszystko co robisz w tibi Ty i twoi ziomki i dawaj tu i bendą wszyscy lać ![]() ![]() ![]() ![]() gratz IQ^^ Uszaty Marian to muj idol ![]() ![]() reszta to n4psy^^ STFU NOOBS! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Jeżeli widziałeś samych noobów to idź do lekarza.
Edit: A na forum, można się śmiać tylko z twojego polskiego. Ostatnio edytowany przez Zdzichoo - 14-08-2005 o 10:27. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2005
|
![]() LOL... takiego nooba w zyciu niewidzialem ale to prawda on ze mna gadal~
![]() Cóż takie przypadki zdazają się raz na jakies 100 lat ![]() Pisal Morgart ![]() Baba |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Właśnie powstaje kolejna część w chwili obecnej jest przerwa, narazie dam powód przerwy
11:46 Zdzichoo Van'dal: do mnie tez pisze 11:46 Zdzichoo Van'dal: ;/ 11:46 Uszaty Marian: ide wyprowadze pieska 11:46 Anosso: heh 11:46 Zdzichoo Van'dal: oki 11:46 Uszaty Marian: bo siku miz robi 11:46 Uszaty Marian: w pokoju 11:46 Uszaty Marian: ![]() Od dzisiaj jestem gm ^^ Reszte zobaczycie puźniej ... linki będę dawał w 1 poście ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2005
|
![]() Kod HTML:
11:46 Uszaty Marian: Cicho GM teraz do mnie pisze 11:46 Zdzichoo Van'dal: do mnie tez pisze 11:46 Zdzichoo Van'dal: ;/ 11:46 Uszaty Marian: ide wyprowadze pieska 11:46 Anosso: heh 11:46 Zdzichoo Van'dal: oki 11:46 Uszaty Marian: bo siku miz robi 11:46 Uszaty Marian: w pokoju 11:46 Uszaty Marian: :) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Kazaliśmy mu się napić wina, to powiedział, że nie pije bo się napił na komunii.
Gdy się przełamał stwierdził: 14:44 Uszaty Marian: kurde teraz chyba powaznie mam haka co sie dzieje? Pozdro. |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() "AAA mam haka zabijcie mnie bo wszystko strace" czy jakos tak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() o boze ... beehheuehehueuhe padlem na podloge gdy powiedzial "Hakuja mnie, ratunku!" hahahahha
![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: z nienacka
![]() ![]() |
![]() nie no jak ogladam te filmy to wymiekam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Dzisiaj koniec z Marianem
![]() Teraz czas na war na furorze <ziew> |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Powiedzcie czy jest Marian jeszcze ,bo nei wiem czy postac robić na tym waszym serverze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Btw: Modek możesz zmienić nazwe tematu na "Marian Thread" ? ![]() Thx z góry. Edit: Właśnie dodaje dlaczego to Marian musi dać loga (Film wczorajszy) Ostatnio edytowany przez Zdzichoo - 15-08-2005 o 14:27. |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Dodałem nowy filmik z opowieścią jak Marian bije demony.
Co raz głupsze :< |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na emeryturze
Imię: Mystic Evil
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 37
Skille: 68/65
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() F A N T A K U R W A S T Y C Z N Y
NOOB Tamten palant co mu zaczał tłumaczyc ze go przesuwaja powinien zaliczyc deda, ale dostal tylko ostrzezenie z exori vis za 40 ![]() Tak sie zastanawiam czy ten marian, zgrywal debila, czy moze rzeczywiscie jest hmmm... upośledzony? Ale wydaje mi sie że to pierwsze bo nazywajac go osoba upośledzoną obrażam osoby upośledzone -,- , a pozatym szybko pisal na klawiaturze i w miare bez bledów ortograficznych Gratz znalezienia takiego nÓÓbka ^.-