|
|
#21 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
Cytuj:
Jak to przeczytalem to wpadlem na pomysł zeby uzyc jakos inaczej tibi cam oto nagrac komedie ;d albo serial komediowy z udzialem tego goscia to by byla jazda szkoda ze wybralem thorie a nie furore ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Guest
|
Cytuj:
![]() Wyciołeś szara kulke !!!!!!! |
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
|
Taki sobie filmik~
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
|
A mnie rozwalil tekst "Wow, widzieliscie te gwiazdki naokolo mnie?"
More plx ![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's Prosze nie wchodź...nieee!! Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: ty mieszkasz :P
Imię: Dark Royal
Profesja: Paladin
Gildia: Dragonians
Świat: Saphira
Poziom: 64
Skille: 86/63
Poziom mag.: 16
|
hehehe nice filmik
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
|
23:28 Uszaty Marian: jest kopalnia skrbow
23:28 Uszaty Marian: leza tam 23:28 Uszaty Marian: same fajne z eczy 23:28 Uszaty Marian: chodzic e pokaze wam rotfl |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2005
|
OMFG NOOB PLX?
Widziałem na tym filmie samyh noobow a ten co krencił najwienkszy noob z tych kturych widziałem. Nagrywaj wszystko co robisz w tibi Ty i twoi ziomki i dawaj tu i bendą wszyscy lać bo takich nobów to szukac i szukac a tu prosze sami dajom filmy na forumy gratz IQ^^ Uszaty Marian to muj idol reszta to n4psy^^ STFU NOOBS! ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Guest
|
Jeżeli widziałeś samych noobów to idź do lekarza.
Edit: A na forum, można się śmiać tylko z twojego polskiego. Ostatnio edytowany przez Zdzichoo - 14-08-2005 o 11:27. |
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2005
|
LOL... takiego nooba w zyciu niewidzialem ale to prawda on ze mna gadal~
Cóż takie przypadki zdazają się raz na jakies 100 lat Pisal Morgart Baba |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Guest
|
Właśnie powstaje kolejna część w chwili obecnej jest przerwa, narazie dam powód przerwy
11:46 Zdzichoo Van'dal: do mnie tez pisze 11:46 Zdzichoo Van'dal: ;/ 11:46 Uszaty Marian: ide wyprowadze pieska 11:46 Anosso: heh 11:46 Zdzichoo Van'dal: oki 11:46 Uszaty Marian: bo siku miz robi 11:46 Uszaty Marian: w pokoju 11:46 Uszaty Marian: ![]() Od dzisiaj jestem gm ^^ Reszte zobaczycie puźniej ... linki będę dawał w 1 poście ![]() |
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2005
|
Kod HTML:
11:46 Uszaty Marian: Cicho GM teraz do mnie pisze 11:46 Zdzichoo Van'dal: do mnie tez pisze 11:46 Zdzichoo Van'dal: ;/ 11:46 Uszaty Marian: ide wyprowadze pieska 11:46 Anosso: heh 11:46 Zdzichoo Van'dal: oki 11:46 Uszaty Marian: bo siku miz robi 11:46 Uszaty Marian: w pokoju 11:46 Uszaty Marian: :) ale ja mysle ze to seryjny noob. Nazlezy mu sie za to szacunek, bo takie nobki jak uszaty rodza sie raz na 100 lat ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Guest
|
Kazaliśmy mu się napić wina, to powiedział, że nie pije bo się napił na komunii.
Gdy się przełamał stwierdził: 14:44 Uszaty Marian: kurde teraz chyba powaznie mam haka co sie dzieje? Pozdro. |
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
"AAA mam haka zabijcie mnie bo wszystko strace" czy jakos tak
Z tego nie moglem ze smiechu wytrzymac ale byly tez inne super teksty ![]() |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Kołobrzeg
|
o boze ... beehheuehehueuhe padlem na podloge gdy powiedzial "Hakuja mnie, ratunku!" hahahahha
omg ... boze ;P
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: z nienacka
|
nie no jak ogladam te filmy to wymiekam
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Guest
|
Dzisiaj koniec z Marianem
![]() Teraz czas na war na furorze <ziew> |
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
Powiedzcie czy jest Marian jeszcze ,bo nei wiem czy postac robić na tym waszym serverze.
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Guest
|
Cytuj:
![]() Btw: Modek możesz zmienić nazwe tematu na "Marian Thread" ? ![]() Thx z góry. Edit: Właśnie dodaje dlaczego to Marian musi dać loga (Film wczorajszy) Ostatnio edytowany przez Zdzichoo - 15-08-2005 o 15:27. |
|
|
|
|
#39 |
|
Guest
|
Dodałem nowy filmik z opowieścią jak Marian bije demony.
Co raz głupsze :< |
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na emeryturze
Imię: Mystic Evil
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 37
Skille: 68/65
Poziom mag.: 5
|
F A N T A K U R W A S T Y C Z N Y
NOOB Tamten palant co mu zaczał tłumaczyc ze go przesuwaja powinien zaliczyc deda, ale dostal tylko ostrzezenie z exori vis za 40 Tak sie zastanawiam czy ten marian, zgrywal debila, czy moze rzeczywiscie jest hmmm... upośledzony? Ale wydaje mi sie że to pierwsze bo nazywajac go osoba upośledzoną obrażam osoby upośledzone -,- , a pozatym szybko pisal na klawiaturze i w miare bez bledów ortograficznych Gratz znalezienia takiego nÓÓbka ^.-
|
|