|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
![]() |
![]() Fajne te ss.Jak to wasz pierwszy hunt pewniew pierwsze ssy to i tak nieźle.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Dzieki że przynajmniej komuś się podobają moje pierwsze ss'y
![]() W niedalekeij przyszłości nasz "TEAM" szukuję kolejną o wiele ciekawszą wyprawę i wtedy też umieszcze ss'y 8) Pozdro dla tych którym podobają i nie podobają się moje ss'y.W przyszłości będą lepsze bo będziemy miali wyższe lvl'e ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() Szczeze mowiac myslalem sobie ze nie wrocicie w komplecie spowrotem ![]() A do tych ktorym sie nie podobaja guardy: Na guardach mozna spotkac czesto kolesi na 80+ lvl(rakord to widzialem kolesia na 112) expujacych na nizszych poziomach z guardami, jesli uwazacie ze tak latwo to zapraszam do zwiedzania, ciekawe ilu z marudow powyzej potrafilo by odkryc 6-7 (o 8 nawet nie wspominajac) poziom w kopalniach i wrocic inaczej niz przez swiatynie.
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A co do zdjęć to sa bardzo fajne, ja sam z kumplem się kiedyś na 9 lv. wybraliśmy do kopalni, soldki wysyłaliśmy masowo do kostnicy, niestety pech, dziura a wniej 4 guardy ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Ostatnio mielismy wyyprawe na beho
Z mumiami sie udalo bo kurde byly zajete przez knightke polke na 36 wiec dalismy spokoj mumiom i nadal wrocilismy polowac na behusie , zdjec ni bedzie bo:
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() No wlasnie byl ostanio hunt na bh, ale ss-y raczej was nie zainteresuja... pozatym to bylo tylko 10-12 sztuk i nic ciekawego nie wypadlo...( ok. 300gp i morning star)...
Najzabawniejsze jest to, ze Morning Star-a dostala Anka, chcac go sprzedac na trade zaczela spamowac i teraz ma bana do soboty ![]() ![]() Teraz to juz sam chodze na guardy i szybki exp leci, wiec nawet sie nie spostrzezecie, jak bede mial 30 lvl ![]() ![]() No wlasnie jak dojde do 30 lvl i zrobie deseart quest, to napewno beda zdjecia z dragon hunt. mam 11 m lvl na 22 lvl, to dobrze? bo cala kase , jaka zarobie daje na mana fluidy i robie HMM ![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Fajne ss'y t pewnie jedne z pierwszyh pamiętam jak zabijałem pierwszego guarda to było coś;]
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
![]() |
![]() Nawet fajne ale przydało by się coś silnijszego
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2004
|
![]() idz na dlki albo dragi i wtedy pokaz ss
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
|
![]() mi sie bardzo ss podobaly tylko szkoda ze nie bylo podzialu expa z guarda i malo ss jak go biliscie ale mi sie podobalo
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Fajne screeny ehhhhhhhhh.... jak przypominam sobie siebie na twoim lvl
![]()
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nice ss
![]() Tylko mogliscie pojsc na cos powazniejszego ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Chemical or rookad
Profesja: Rookstayer
|
![]() Wajne ss'y tylko tyle powiem
![]() Prawda jest srebrem a milczenie zlotem :evil: Moja armia ![]() ![]() ![]() Zabijaj n00b aby świat stal sie lebszy ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2004
Lokacja: Fibula
![]() ![]() |
![]() Teraz chodzicie na guardy, a pózniej jak dobrze pójdzie to idzcie na geomancery... życze dobrego loota i poslusznych monsterów...
![]()