|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Dziecko jeśli masz zamiar obrażać mnie to rób to sobie ile qfa chcesz ale mojego tat qfa @#$% jeden tak nazywa ć nie będziesz. . . wiemm, wiem że mówiłeś to o swoim a więc. . .
. . . Pozdrawiam . . . Bez poważania . . . Do (nie)zobaczenia @edit Zauważ że ja biedakiem nie jestem, zaś tyczy się to Ciebie. Mnie stać na: komputer i internet (89zł miesięcznie[razem z telefonem ponad 300]) tak więc sam widzisz. . . Wiem że ten twój złom to ze skupu za dyche kupiłeś no ale dobra spoko szanuje ludzi którzy mieli/mają ciężkie dzieciństwo. Nie mam zamiaru zniżać się do twego poziomu, gdyż bezpodstawnie wyzywasz mnie i mojego Tatę od debila, idioty(w nie dosłownym tego słowa znaczeniu), a także używasz słów których znaczenia nie znałeś/nie znasz/i nie poznasz, gdyż trudno otworzyć Ci magiczny poradnik pt:"N00b [. . . ] co to oznacza?", gdyż twój monitor zielenieje przy każdym twym oddechu. Tz. lepiej umyj zęby. Dziękuję za wysłuchanie, pozdrawiam wszystkich, miłego dnia.
(\_/) (O.o) (>.<) Zapanujemy nad światem! Tak, tak dopisałem kropeczkę, ale tak ładniej wygląda :^P Czyż to nie bunny boy xD? Ostatnio edytowany przez Opuszczony - 19-08-2005 o 08:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Imię: elder druid wojtek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Reapers Squad
Świat: Harmonia
Poziom: 65
Skille: 21/24
Poziom mag.: 61
|
![]() fajne fake rób wiencej , nawet niezły pomysł z tym chacero
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Odświeżam bo chce more
![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Czubek Warrior
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: Furora
Skille: 49/47
Poziom mag.: 3
|
![]() Czyzbys wzorowal sie na Harrym Potterze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: u Ciebie w szafie
Imię: Zapomniałem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vision
Świat: Furora
![]() |
![]() Doszedłem do wniosku ze wziołeś troche z "Harrego Pottera"? Zabici rodzice zaklęciem niewybaczalnym przez poteżnego czarodzieja? I on Przezył to co z Cacherem? Spadl o 200 lvl ale powrocil?
![]() ![]() Jeśli mam racje to odpowiedz... Czekam na posta ![]() Mini Plagiat plx? (joke) Ostatnio edytowany przez Serex - 23-08-2005 o 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Eh z pottera zgapione sa trzy slowka moze wiecej, omg, dla mnie to daje wiecej humoru z ta zgapa, bo jak to czytalem to zpadlem z krzesla
![]() Fake jest mym zdaniem bardzo fajny, nie moge sie dochekac dlashych czesci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Do qfy jasnej ;P Dacie mi te more czy mam tu wiecznie czekać >.<
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() fake moze byc ale ten rat troche nie tentego ale ogolnie fajne fake'i
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Wez zamknij ryj palo bo myslisz ze jestes bogaty ja sie nie chwale ale mam za to samochod za 69 tysiecy mozecie nie wiezyc ale nie jestem tak biedny jak ty i moj komputer to laptop za 8 tysiecy a nie tak jak twoje pudlo za 3 tysiace
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() @up
Wole miec mniej w kieszeni a wiecej w glowie, niestety ty wolisz inaczej i masz na odwrot -.- Nienawidze tych bogatych #$&^$$%@#%&$ ktorzy strasznie sie chwala sprzetem. Czyli takich jak ty -.- |
![]() |
![]() |