|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Grejz
Profesja: Knight
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Co do Autora Gz lvl. Nie przejmuj sie tymi commentami zawsze sie trafi ktos kto ma wyzszy lvl i zgrywa Bossa |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp
![]() |
![]() Cytuj:
Btw.Czemu od razu noob to ty jesteś przykładem nooba bo nie umiesz się kulturalnie wypowiadać na forum. @kama... zaczyna na dwarfach , kończy na demonach ( a wogóle może nie każdy chce oglądać ludzi z super mega wypasionym eq ) przyda się trochę czegoś innego @topic Mi się sski podobają każdy kiedyś tak zaczyna i staje się lepszy i lepszy co cała tibia ![]()
"Słuchaj , Ja Mówie Po Pierwsze Mam Serce Po Drugie - Rozumiem " Jeśli chcesz mnie zbluźnić przeanalizuj najpierw swój układ lędźwiowo-śluzowy. Koniec kropka. Ostatnio edytowany przez Buffon - 19-08-2005 o 13:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Imię: ******
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 21
Skille: 17/19
Poziom mag.: 24
|
![]() Taaa... ale umieszczac takie tematy.... boze.... Wszyscy daja jakies hunty na dragi czy cos a on odwalil... Super Hiper Mega Dwarf hunt LOL
![]() ![]() @Vixunix, miałes racje. wiecej adrenaliny dal by nam ded na gs. @mms, A poza tm 17 mlv na 14 levelu, to moze miec tylko noob ![]() Ostatnio edytowany przez Kama144 - 19-08-2005 o 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Swinoujscie city
Imię: Glana Levafaz
Świat: Harmonia
Poziom: 34
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Imię: elder druid wojtek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Reapers Squad
Świat: Harmonia
Poziom: 65
Skille: 21/24
Poziom mag.: 61
|
![]() jak na dwarf hunt to fajne ssy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Warszawka
Imię: Kollron
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
19 w potworka z hmm jest niemozliwe. To bylo dobicie ... Dlaczego na forum maja byc ssy tylko z demonow dli i tym podobnych? Bo jezeli zastosujemy sie do twojej zasady to chyba nic nam nie pokazesz kolego ... Btw. Temat ma 5 gwiazdek. Ciekawe jestem czy jakikolwiek Twoj temat uzyskal chociaz 3 ... @down To po cholere posta dales?
Kollron... Sorcerer of Kyra... Ostatnio edytowany przez Latka - 19-08-2005 o 14:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() nic nie powiem gdyz prosil zeby sie z niego nie smiac
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Alez bardzo ciekawy hunt , dwarfy dobre potwory -.- . Na przyszlosc dawaj jakies lepsze hunty a nie takie dziadostwo " dwarf hunt " . otwierajac temat myslalem ze guardy a tu ... Dwarfy !. Also Gratz za zdobycie lvlka .
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Grejz
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik forum
Imię: ******
Świat: Titania
Poziom: 21
Skille: 17/19
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() @Kama
To lepiej Ty się schowaj i nie wracaj, bo swoją inteligencją dobijasz niejednego użytkownika tego forum... Wyzywać od nooba kogoś, kto za temat o dwarf huncie uzyskał 5 gwiazdek?! A wiesz co najbardziej mnie dobiło? Tekst o hicie 19 z hmm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() Tamat jakich mało , nie wiele osob dało by takie cos bo by sie bało ze inni na nią najada i bede mówic ze jest noob itd.
Gratz dowagi & lvl & mlvl pozdro i powodzenia w dalszej grze !!! Kama144 - jak masz takie zeczy pisac to nie pisz wogle , bo tylko pokazujesz swoja inteligencje ( ktorej Ci naprawde brak ) Ostatnio edytowany przez Don Pedro - 19-08-2005 o 20:06. Powód: Bład w składni :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Ssy mis ie bardzo podobaja radze ci nie uzywac run na tym lvlu tylko je skladowac, rob na huntach na rotach 1bp hmm i zbieraj je, podrasuj mlvl i wszystko bedzie dobrze trzymaj sie i obys osiagnal i 100lvl.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Polska
Imię: Lukasz-sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 24
Skille: xx\xx
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() gz levela mi sie podoba przynajmniej sie postarales i dobrze ci to wyszlo gz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Głuchołazy
Imię: Bubble
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nie pamietam
Świat: Antica
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Bardzo fajne te ssy, wchodząc w ten temat myślałem o guardach (dosyć oklepane), ale się pomyliłem. Zobaczyłem dwarfy w innym wydaniu, niż to jest na codzień. Nie przejmuj i nie zniechęcaj się przez tych ludzi, którzy piszą, że jesteś noobem lub niewiadomo kim, oni sami nimi są. Dla mnie ssy super i czekam na ghostland
![]() |
![]() |
![]() |