|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() moim zdaniem te rodziny to troche przesada, mama tata brat ciocia i bog wie co jeszcze.
relacje typu przyjaciel - przyjaciel sa mim zdaniem ok. Ale jak ktos chce to niech sie bawi w koncu to RPG i chodzi o to by sie wczuc w gre.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() Eee tam ja to chcialbym miec rodzine w Tibii
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
![]() |
![]() szczerze mówiąc to ja wolałbym mieć dziewczynę w realu... na ale cóż....
najwyraźniej dziwczyny nie lecą już na koszykarzy... ![]() szkoda, może kiedyś mi się uda... (a w Tibii to co druga kobieta jest facetem -_-" )
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() Nom masz racje...Chlopacy na koszykarki tez nie leca...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Popieram pomysły z zakładaniem rodzin. Widać że ludzie starają się czuć klimat RPG a o to przeciez chodzi. Im berdziej wczujemy się w grę tym bardziej będzie nam się podobać. Jak ktoś chce bzudrnej nawalanki niech pograc w Quake'a albo Duke'a. Tibia to internetowe RPG i chodzi w tym o stworzenie klimatu.
Im lepiej to zrobimy tym fajniej będzie się grało. Rozumiem że wkurzające jets jak zleci sę banda idiotów na treningu i zaczynaja sie cmokać przez pół godziny ale to ich sprawa. Można w Tibi stworzyć dużą rodzinę, prosty przykład Gildie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() Ja dobrze pamiętam jak zorganizowałem idola i kalambury ale były jajca hyhy mowie wam polecam bo stanie przy runach to taka nuda a tak to się można trochę pośmiać
![]() Czasami się tez wyprawia urodziny za tym jestem stanowczo na tak tylko ze bez prezentu na taka imprez się nie wejdzie 8) ![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() Kto buduje miasto z parceli???
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2004
|
![]() Ja tam do zakladani rodzin nic nie mam sam mialem brata Morhoga ale tylko go i nie potrzebowalismy nikogo wiecej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
|
![]() No co tak cicho...?? ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tu chodzi o to żeby ta gra przypominała jak najbardziej realną rzeczywistość(no może troche nie te czasy) i to dzięki ślubom i innym imprezom te gra jest tak bardzo realistyczna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() Eee ja mam pomysł. Goście z hiberny budujemy z parceli zoo na tych dużych polanach między thais a kazordoon. Sprowadzamy tam każde zwierzę jakie się da i szczelnie obudowujemy parcelami. Potem opłata za wstęp 7 gp i jazda zoo otwarte
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
|
![]() dobry pomysl!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |