|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp
![]() |
![]() OMG ja bym mu nie płacił ...
Co do price listy to wku****** mnie osoby które zaniżają ceny ...
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() Tak dlatego zawsze bezwzglednie trzeba miec drugiegi chara do sprzedawania
Dlaczego ? To było tak: Sprzedaje runy po update za 3.1k a Tu jakiś hlvl do mnie hunted to ja kulturalnie "fuck off" no tyle Btw: jak coś jest Twoje to możesz to sprzedawac jak chcesz to moje zdanie |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: In front of my lovely ComputeR...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Michalusposp
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Shivera
Poziom: 35
Skille: 65/63
Poziom mag.: 4
|
![]() A gdzie moge znaleźć price listę dla świata Shivera ?
Wiem jestem twardy jak orzech, ale chcę się upewnić. Żadnych pekerów na statku? Bo chce runy w spokoju robić, a słyszałem, że lurowali na statki. Ostatnio edytowany przez Michaluspospolitus - 20-08-2005 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Jeżeli na moim świecie pricelista byłaby bardzo rygorystycznie przestrzegana sprzedawałbym rzeczy po cenach na liście albo sprzedawał je na n00b charze.
@up www.tibia.com -> forum ->Shivera Ostatnio edytowany przez Elmer - 20-08-2005 o 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova
Poziom: 110
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Cytuj:
Tak jest na Nova. Np. b robe 15k, bohy 35k ehh :/ Bylo juz wiele pricelist ale i tak nikt jej nieprzestrzegal a uhy przed update'm chodzily po 3k, dlatego ze wszystkie druidy sprzedawaly uhy po 3k. Ile razy pisano o cen runach na forum. Ostatnio edytowany przez Jahoh - 21-08-2005 o 00:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() Cytuj:
Jak już stwierdziłem nie chcesz nie kupuj moja sprawa za ile sprzedaje tak samo z ekwipunkiem jak zlootujesz sprzedajesz za cene jakie chcesz. Przynajmniej tyle utrudnili knightowi ze runy są drogie pozatym jak Ci se nie zwraca za runy choc na słabsaze potwory. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
I kazdy pisal ze bedzie przestrzegac tej listy a jakos wszyscy mieli ja gdzies. @Offtopic, Jahoh jestem w akademii ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() Cytuj:
Ale masz problemy, za***al by Cie raz i wiecej by mu sie niechciało a ty na 18 lvlu bys nie stracił zbyt wiele.. Gorzej jak nie są polakami?.. chyba LEPIEJ. |
|
![]() |
![]() |