|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Eeee 4 października troche nie pasuje mi :/. Może 11??? Ale jak ten termin nie pasuje to najwyżej impra odbedzie sie bez ze mnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2003
|
![]() Spoko pomysl ja sie na to pisze i moge pomoc przy organizowaniu imprezy, bardzo ciekawe jak wypadnie impreza.Dajcie jakos znac kiedy bedzie.Najlwepijej 4 pazdziernika co wy na to??
Jak bedzie juz tibia to dajcie mi znac na dole podpis pomoge jak cos piszcie do mniew tibi albo gg 1818934 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Dobra ja moge sie złożyć i załatwić miecho ale na samej imprze mnie chyba nie bedzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podejme sie zadania zlowienia 1000 ryb wraz z rybakiem ze Smoczej Lancy! Powiedzcie tylko czy chcecie czy nie. Wszystko zalatwimy zadarmo i bezapelacyjnie z przyjemnosciom. Czekam na odpowiedz gg: 5911989 lub mail : [email protected] z dopiskiem "Hej rybaki kurde pauki". Pozdrawiam cya!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() jest nowy wrog naszego festynu. Kapitan chicken, zabil moja nowa postac. Lunatyk Stary Patyk, prosze was jak go zauwazycie do go zgnebcie, plzz. beda znizki dla pogromcy tego ciecia .
|
![]() |
![]() |