|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Sknierniewice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Argon Rendowyn
Profesja: Knight
Gildia: FFT
Świat: Astera
Poziom: 45
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Ty tak bardzo sie nierozpisuj bo ty stoisz na tbi i cfaniak a po za tym ssy som fajne |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty tam na tych SS'ach z "HUNTA" to bijesz chyba . . . Ghoule
![]() Ejjjj Sry ja nie wiedziałem że ty wyskoczysz z takim ostrym huntem normalnie hardcore Faraoni się chowają . . co nastepne Hunt z SD na ratach ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
|
![]() up:
No nie gadaj ... Nie bede bral z ciebie przykladu nie nie bede zgapilal po tobie pewnego expingu.... na ratach... i blagam cie jak masz tak pisac to nie pisz wogole i idz gdzie indziej nabijac posty -.- (jeśli myślicie ze zle znosze krytyke to sie mylicie...) A te ssy z mojego mini-hunta są po to zeby zaspokoic wasze wymagania...
Cyc of azura 26 m. ![]() 37 mlev rosnie Protected by Bekas Ostatnio edytowany przez Cycu z Azury - 25-08-2005 o 00:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() To co wkurza was najbardziej
![]() ![]() Dzisiaj najprawdopodobnie gs hunt z bro i kolega z gildi ![]() Down : Wiem ze gra sorcem to "tródna" sprawa i dlatego postanawiam sie rozwijac i nie mam zamiaru narazie robic wiekszych huntow
Cyc of azura 26 m. ![]() 37 mlev rosnie Protected by Bekas Ostatnio edytowany przez Cycu z Azury - 25-08-2005 o 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Up : weź skończ ty dobrze znosisz krytyke chyba jak ci dosrywaja koledzy z podwórka
![]() pozatym te ss'y są daremne jak Noc Październikowa psujesz nimi tylko reputacje innym osobą grającym Sorcerami pozatym gra Sorkiem to dość tródna sprawa a ty najwidoczniej w tym dobrze nie leżysz. @ Edit: A w kwesti nabijania postów to ja nie wypowiadam sie na temat krytyki a podspodem daje nastepnego posta z SS'em tylko Edytuje patrz Edit!
Ostatnio edytowany przez -=HuRu=- - 25-08-2005 o 21:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Elbląg
Imię: Dance Van'Thorn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nie moge podać..
Świat: Morgana
Poziom: 37
Skille: 75/60
Poziom mag.: 16
|
![]() Omg ;D
Grałem kiedyś na Azurze,i Cię znałem ![]() Stare dobre czasy ![]() ![]() Topic: Skriny fajne ;D More hunts ![]() Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczywiscie ze cie pamietam dancerze
![]() ![]() Takie tam ![]() ![]() Next plz ![]() ![]() To nie wymaga commenta ![]() ![]() To tez ... ![]() I tak dalej ... ![]() Mini-combo ![]() ![]() Dalszy ciag... ![]() Tu narzeka moj bro ![]() ![]() I nie sprawiedliwy podzial expa z ktoregos draga ![]() ![]() Vampire ![]() ![]() Beho i droga do vampa ![]() ![]() Koniec ![]() Zabilismy gdzies z 20 ~ dragow loot : top secret ![]() Gsow nie bedzie w przyszlym czasie Dle i dragi i moje wprawy samemu na tomby acha i zapomnialem ze w wyprawie uczestniczyl (przez przypadek 64 rp Wican ![]() Comment plz!
Cyc of azura 26 m. ![]() 37 mlev rosnie Protected by Bekas Ostatnio edytowany przez Cycu z Azury - 26-08-2005 o 10:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kosin Wymiatacz
Gildia: Toxic Fire
Świat: Azura
Poziom: 35
Poziom mag.: 5
|
![]() Cycu Moj Bro :*
fajne foto ale ja tez tam bylem ![]() ![]() szkoda ze nie wstawiles foto jak walnales za 65 ![]() Ostatnio edytowany przez KosinWymiatacz - 26-08-2005 o 16:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
|
![]() Topic:
^^ Nice fotos ![]() ![]() Off Topic: Możemy pogadać w grze,zawsze się loguje po 1 w nocy około :> Dancer On Azura mój nick ;D Mój gg:6695930 Msg me ![]() Btw.Pozdro dla Raula ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ~DaNcEr~ - 26-08-2005 o 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo sie tego loota wstydze hrhrhr
![]() ![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja ostatnio zabiłem 3 dragi dla rozrywki : | I wylotowałem dragon hammer plate legi double axe i jakies shity
![]() A na Azurze siedziałem 5 godzin na dragach i nic nie wypadło : | Więc normalka że nie było loota ![]() Pozdro dla Raula ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() ;] takie szczescie sorcow
![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Białystok
Świat: Aldora
Poziom: 30
Skille: 70/67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() spox sski dawaj na rotach albo larvach 28 lvl i wtedy na DL'e idź bo z samych hmm nie warto... ale ogólnie gz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Best hit nowy
![]() 35 mlev ![]() 36 mlev i tu poraz 1 pokazalem eq ![]() ![]()
Cyc of azura 26 m. ![]() 37 mlev rosnie Protected by Bekas Ostatnio edytowany przez Cycu z Azury - 08-09-2005 o 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Poznań
Imię: Mighty Centix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Resting In Peace
Świat: Secura
Poziom: 38
Skille: 20/23
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Cytuj:
Jeżeli wiesz, że gra sorcem jest bardzo trudna to się przymknij a nie krytykujesz, potwierdzam to, że sorc jest trudny i wystarczy spojżeć na mój temat :"Ss'y od Majtiego ![]()
Signed Centix ______________________________________________ Drake the Archer Secura You see yourself. You are a royal paladin. Centix Premia You see yourself.You are an elite knight. Mighty Centix Secura You see yourself.You are a master sorcerer. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
niezauważyłem tego posta... A pokaż swoje "HUNTY" ... hm? Może masz lepsze krytykancie, jeżeli napisał, że jak chcesz krytykować go to lepiej nie pisz... nie dociera? ;/ masz problemy ze soba? sztraszne...
Signed Centix ______________________________________________ Drake the Archer Secura You see yourself. You are a royal paladin. Centix Premia You see yourself.You are an elite knight. Mighty Centix Secura You see yourself.You are a master sorcerer. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki Centix ;]
A tu ss z ostatniej chwili ![]() ![]() @ Centix : Tera jade ostro z lvl zeby miec dsa i na dragi wkoncu isc ![]()
Cyc of azura 26 m. ![]() 37 mlev rosnie Protected by Bekas Ostatnio edytowany przez Cycu z Azury - 08-09-2005 o 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Topic: Gratzzzzo0o0rrrr plx more ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() "maj haus
![]() ![]()