|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() @up: mowie po raz drugi : to _nie_ jest problem z moim charem, to jest dyskusja teoretyczna i prezentacja ciekawych pomyslow. Nie uczcie mnie jak grac palkiem ...
@gremlin: przy 40 dista polujac na cycach bez odrobiny szczescia mozna sie szybko splukac ( testowane ) 30-40 dista na ghulach to troche za malo ( uwzgledniajac warunki polowania - krotkie korytarze itp; testowane ) outlaw - nie sadze scaraby - z paccem moga byc, nie testowalem roty - moim zdaniem najlepsze rozwiazanie dzis wieczorem/ jutro przetestuje pomysl Suverase i zobaczymy co z tego wyjdzie
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
eX Moderator
![]() |
![]() @up: przy 55 dista nie bylo dnia zebym na cycach nie zarobil, zbieralem samo zloto
#24 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: u Ciebie w szafie
Imię: Zapomniałem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vision
Świat: Furora
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Exiva "
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 40
Skille: 75/53
Poziom mag.: 15
|
![]() Mam fajna wiadomość throwing stary sa do kupienia na pacc area nie wiem u jakiego npc ale sa powiedzial mi to tutor
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: WuWua
Imię: Xarturo
Świat: Thoria
Poziom: 130
|
![]() huhu a na jaka cholere trenic palkiem huhuhuhu palkiem sie wogole nie treni huhuhu no jak kto woli ale to strata czasu bo w sumie skill rosnie w zastraszajacym tempie przy expie.. btw mam 5 dist na nowym serwie a nie trenilem nawet godziny :S tak wiec nie uwazam zeby trenienie palkiem bylo potrzebne :S
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Niegrający
Imię: Eternal Baal
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Z rotami tez nie jest tak pieknie szczegolnie na nowych serwerach... chyba ze znajdziesz sobie resp o ktorym wiesz TYLKO Ty- w co szczerze watpie... na NOWYM serwie low lvl sorckowie/druidzi beda strasznie oblegac respy rotwormow takze nie naexpisz/trenujesz sie za bardzo. Szczerze to nie mam pojecia co mozesz robic (na szczescie zrobilem sobie palla przed updatem
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Tibia ;>
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 20
Skille: 18/22
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Ok, teraz ja ^^ Opisze moj przypadek. Mam 64 dista i okolo 100 small stonesow w dp, na czym mam trenic i ile small stonesow potrzebuje, zeby dobic 70 dista ? >.<
/Ja xD
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() @topic
jesli masz pacca idziesz na edron na trolle, owinno tam lezec duzo spearow, a jesli nie to szykbo wylootujesz (jesli po wyjsciu z rooka nie masz to kup sobie z 5 w sklepie), a jesli nie masz pacca to cyba najlepiej bedzie w ab'dendriel. skillujesz wtedy tak do 40 dista, wtedy mozesz kupic sobie luk(w sklepie, od gracza, badz poprosic kogos ay ci pomogl w quescie) i kupujesz do full capa strzaly i idziesz expic (najlepiej na cycki- gdzie to juz twoj wybor) za zarobione pieniadze kupujesz nastepne strzaly i idziesz z nimi expic, powinno z lootu ci wystarczac na kolejne hunty, pozniej kolo 30 lvla mozesz sie przezucic na kusze i na guardy. tam juz sie na pewno zwroci ![]()
#31 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#32 |
eX Moderator
![]() |
![]() @karrith: jeszcze raz, specjalnie dla ciebie:
_wiem_ jak grac palkiem, probuje wykombinowac jak poradzic sobie z dojsciem do 40-50 dista przy pekajacych spirach i braku gotowki na kupowanie ich w sklepie @topic: testy: 1 spir wypada srednio co 5-6 trolli na discie 12 na zabicie 1 trolla poszlo 3 spiry nie ma mozliwosci bicia spirami caly czas jak na moj gust lepsza opcja jest zrobienie 10-11 levela z melee weapon, w tym czasie zbierajac kamienie z goblinow i znalezienie partnera do treningu( 11 lev, moze nawet 12 zeby przy treningu starczalo many na leczenie i robienie strzal ).
#33 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=902727 - petycja o nie lamanie sie spirow ;d chociaz watpie czy to cos da =(
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Rzeszów
Imię: Pandoria Hunter
Świat: Pandoria
Poziom: 51
Skille: 71/70=(
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Propozycja moja to...
po wyjsciu z rooka nabic fast 9 lev kupic czar na strzaly i na na poczatek ze strzalami na trole potrenic a potem co popadnie |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#36 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() Moj sposob prosty cwiczyc sword/axe/club a nie dystans
![]() |
![]() |
#38 |
eX Moderator
![]() |
![]() kazdy powod jest dobry zeby sobie ponabijac posty w powaznym temacie..
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Ja jakoś uporuje się z update
z powodu że elysia była za ciężka (3 letnia) to po 5 postaciach przeżuciłem się na Askare No i wyszło że wybrałem palladyna i znam sposób na zrobienie konkretniejszego dista i ogólne granie Gdy wchodzisz na main to pierwsze co kombinujesz to jakiś axe / club / sword starasz się ubłagać eq lub zdobywasz go sam. Starasz się wbić 3 m lvl i lvl 11 by zarobić na hmmach .. robisz 10 bp + kupujesz spike sword (niezly def) + p legi lub brass kupujesz bag of spears i bijesz dogodny dla ciebie dist ;] to jest mozolne ale powtarzając proces możesz zdobyć lvl 20 i skill 68 dista tak jak ja ![]() ![]() Więc błagam nie piszcie n00b postów jaka to tragedia .. wszystko da się zrobić .. tylko trzeba chcieć .. Teraz co mi zrobi 30 lvl knight ? jak się na niego rzucę to albo będzie zwiewał albo będzie próbowal zabic .. a przy dobrym pvp można wszystko xD Ostatnio edytowany przez Sevjij - 13-10-2005 o 18:47. |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Polska
Imię: Marcin Universal
Profesja: Paladin
Świat: Zanera
Poziom: 15
Skille: 46/37
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Cytuj:
2000*8 (8 kupek) = 16000 Unies to czlowieku @DOWN: wiesz jest duza szansa ze ktos ci podwali @DOWN DOWN: no racja nie doliczylem do tego woreczka ale moze macie racje. po prostu nie robilem nigdy lootbagow (dla mnie raczej niepewny sposob bo czesto mam lagi) ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Suverase - 14-10-2005 o 16:56. |
||
![]() |