|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() To sie nie mysli, to sie wie.
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Irod Torque nie uczestniczył w wojnie i padł za nic dopiero po tym jak przestał tam grać (czyli po tych dedach) czasem tylko sprawdzał teren... btw. może to śmieszne ale wal'dek się zachowuje jak Pażdzioch z "Swiata w/g kiepskich " xDDDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
Edit: Arion mowi że ze wsi jestem i zaczal sie chwalic swoja wiocha... 17:55 Reed rosse: buahahahah ja ze wsi? nisko 20tys. mieszkancow ****u Toz to na moim osiedlu wiecej mieszkaxDDDDDDDDD W tym Nisku to 3 chaty i 2 stodolyxDDDDDDDD
Madrid, cabron, saluda el campeon!!! Ostatnio edytowany przez Telupeje - 16-09-2005 o 19:41. Powód: Bo Nisko to wiocha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
I jeszcze spożywczy albo monopolowy xDDDDDdd
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
![]() |
![]() ja jestem z nowogardu! mamy 20k mieszkanców i mamy Netto, Lidla, Stokrotke i BIEDRONKE! mamy z 10 blokowisk i mamy dresów, blokersów, metali, fajne dupy i mnie! Prosze nie obrażać małych miast! fÓ xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol
nie mowcie ze poncek ma kilku ownerow bo nie ma ![]() @offtop u mnie na ośce tez jest wiecej niz 20 tys mieszkancow xD Łódź rox |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() a co to ma do rzeczy czy jest się z 20 domkowej wioski czy z miasta z milionem mieszkańców. Ja myśle ze lepiej mieszkac na wiosce kiedys moze tez to zauwazycie ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nic nie mam do malych miast (nie liczac Olecka i Niska xD) Ale jak wiesniak mowi ze jestem ze wsi to to troche przesada-.-
Madrid, cabron, saluda el campeon!!! Ostatnio edytowany przez Telupeje - 17-09-2005 o 01:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw. zaloze sie ze to Nisko ma 20 tys mieszkancow po tym jak doliczyles krowy, kurczaki, owce, konie i inne zwierzeta hodowlane.
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 17-09-2005 o 01:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to mamy, krowy, kurczaki, owce, kroliki, chomiki, szynszyle no i TABORETY
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() GG wygra ... bo corac wiecej ludzi ma dosyc DT ... po 2 .. nawet ludzie nie bedacy w GG czesto pomagaja GG ;]
btw. Devil Caff ... juz nie zyjesz... Ostatnio edytowany przez seedee - 18-09-2005 o 14:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mauzes
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ludzie Dt ma teraz 2 wojny na Isarze pare osób z DT pomaga Isaras Finest i na Beryli maja z GG gdzieś muszą zniknąć wkońcu raz na zawsze!! A co do miast to ŁODŹ ROX!
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Seedee
O tak na pewno wygraja...musieliby zdobyć 52 fragi żeby wyrównać Warstatsy ![]() ![]() Btw. Kto taki dobry niby do nich doszedł ?? Sampzor - gdyby był jak Liam Darkcrosser to bym się go bał, ale jedyne co on umie to ustawić wszystkie hotkeye na UE i sampowac nimi w każdego Tedrus - Bez Sampzora siedzi w Pz Saltsyra, Lycanith i spółka - Bez Sampzora i Tedrusa siedzą w Pz, chociaż ostatnio Vexmin i Lady Widuri rzucali się solo co skończyło się wyprawą pani Widuri do temple a pan Vexmin był już w progu jednak miał farta i uciekł. Tyle ~
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 18-09-2005 o 14:52. Powód: Literówka =( |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() kilka slow do frajera Althunus: jestes zalosny stary ile ty masz lat nie potrafisz dotrzymac slowa to morda w kubel najpierw mowiles ze nie bedziesz placil detrosom a teraz jestes z nimi hahaha to jest smiesznie zalosne szkoda mi cie walczysz z frajerami ktorzy po wojnie cie za sdkuja i dopiero wtedy bedziesz placil haha to tyle i jezeli myslisz ze detrosi cie beda kochac po wojnie i ze bedziesz sie z nimi wozil na hunty i bedziesz "gangsta" to jestes zalosny to samo do zalozyciela tematu tylko nie wiem czy on walycz w wa lub jna tak jak pan zalosny Althunus szkoda mi cie
srry za literowke Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 18-09-2005 o 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Cytuj:
Co do mojego deada (Irod Torque) to po pierwsze padlem na kicku i waldek tylko z hmm dobil i nawet w wojnie nie byłem-.- po 2 nie zapłacilem buhahahah nie ładnie kłamac a Wal'dek to ciota bał sie wyskoczyc zemna na solo wiec nie wypowiadac sie na moj temat bo ja w wojnie nie bralem udzialu nooby Nie gram juz na Beryli Hail Pandoria Hail Extazy |
|
![]() |
![]() |