|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak już niektórzy z was zauważyli dziś po godz 6 czasu polskiego lider gildi 'Fear' został shackowany. Gildia rozpadła się ale czy to oznacza koniec problemów z jej byłymi członkami??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: KnW
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bamberr
Profesja: Paladin
Gildia: Crazzy Squad
Świat: Eternia
Poziom: 56
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 15
|
![]() Heh nareszcie dobra wiadomosc w tej zasranej wojnie ciesze sie ze go hackli moze teraz berath fire'hary lub mayestik
![]()
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2005
![]() |
![]() Teo czekaj czekaj i lecimy
![]() A co do tego że Gryko miał hacka sie nie wypowiadam...Jezeli ktos uwaza ze Fear nie powstanie od nowa to niech tak mysli a czas okaze ![]() Btw Hov miałbyś problem w zabiciu go. Skoro 70rp nie dal rady ![]() CHILLOUT sMall Ostatnio edytowany przez small - 22-09-2005 o 00:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Legnica, Tarninów
Gildia: Definitive Jux
Świat: Fortera
Poziom: 36
![]() |
![]() Ehh... no i znowu pie****i br zalozyli fear! Czy nikt nigdy się ich nie pozbędzie raz na zawsze?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Premia
![]() |
![]() A ja odswieze bo wczoraj na forum tibia.com niejaki Yoshimitzu czy jak to sie tam pisze, załozyl temat w którym oświadczył, że Khaos Montefori i jego rodzina są unhunted, aczkolwiek reszta min. Builit, Copit są nadal hunted. Po zmasowanej odpowiedzi prymitywnych członków fear na prymitywnym poziomie typu "Khaos unhunted? Never!", zapewne przestraszonych, Yoshi~zedytował posta i zamiast jego własciwej tresci widnieją tylo 3 kropki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Wroclaw/Fortera
Stan: Na emeryturze
Imię: Xenoth Franarka
Profesja: Knight
Gildia: DL
Poziom: 32
Skille: 69/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Przez Fear serwer sie rozlecial:/. Suki sie zrzeszyly i rozwalily serw:/. Normalnie nc. Pozdro dla paladyna czlowieka,orniasa,dekkera, neth retha,lorda lejo,zealous zaka,Piouego, nyaty, i calego DL. Zarabiscie sie z wami gralo i nigdy was nie zapomne. Retried 4ever. Milo wspominam fortere. To najlepszy serw na jakim gralem i nigdy go nie zapomne.
Ostatnio edytowany przez Xenoth - 25-09-2005 o 18:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
Imię: Mavina-Czarodziejka
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dark Angels of Destiny
Świat: Astera
Poziom: 23
Skille: 19/22
Poziom mag.: 37
|
![]() Xen masz wielką rację :/ Gnoje zgnoiły Forte .... Lepiej już nie grajcie na Forterze ... Zostało na niej bardzo mało cool ludzi :/ ( Przez Feary ^.- )
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Premia
![]() |
![]() A ja jeszcze powiem ze wczoraj, podczas ataku nieumarłych na darashie, Gargoth i inne #$$%^@#!! zlurowali Licha do centrum miasta, pod depo i strapowali tam Misticy Darkness magic wallami, uhając przy tym licha. Misticy padł. Załosne zachowanie. Pa sie szezy wszedzie. Mnie osobiście wczoraj zabił Lord Galadri'el z kumplami, też za nic... Załosne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Bytomka
Imię: Seth Di'vinci
Gildia: Di'vinci Family
Świat: Askara
Poziom: 18
Skille: 49
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() mam po dziury w nosie tej wojny zgadzam sie z wiekszoscia was ale Dl to Nie sa i nie byly pa poniewaz unikalismy jakiej kolwiek walki zawsze dzialamy w obronie wlasnej i na Askrze tez tak jest nie ma jak byc w rodzinie ktora cie zawsze rozumie
Ostatnio edytowany przez Karp Di'vinci - 29-09-2005 o 15:15. Powód: zaden |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() Dzisiaj na forterze byl atak na Ankrahmun scarabow i ancient scarabow.
Expie sobie poza miastem, a tu nagle... xD Ludzie z fear okrazyli miasto zabijajac wszystkie potworki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Bytomka
Imię: Seth Di'vinci
Gildia: Di'vinci Family
Świat: Askara
Poziom: 18
Skille: 49
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() przepraszam bardzo ale wszyscy co sa w Fear i sa polakami to sa cioty bo ja walczylem za cos... Zaje mi sie ze jedna osoba moze i 2 sa w "Fear"nie bedemieniac nazwisk ale dlamnie jestescie "nikim". czizys krecil film zenada miales sie bic a nie krecic jakis beznadziejny film zeby inni mogli patrzec na najwieksza porazke Nas calego swiata Vs Br i Venezuela. Karp paladino Lv 38 prof palek i walczylem a nie stalem jak osiol i patrzalem jak przegrywamy -.- dlatego nie bede juz popuszczac Br nastepni zgina
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Imię: Galaco Shao
Gildia: Exodus
Poziom: 86
Skille: 82/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Wes wogole wyjdz i nie wracaj co mial sie pakowac w tlum zeby walnac komus hita za 20 i zostac z trapwowanym? no prawda mogl walanc explo/hmm no ale z twoej jagadki wynika ze mial sie wjabc w tlum zbey kgoso tylko uderzyc wiem ze wogole nei mielsimy zgrania gdyby bylo zgranie i kom etc. nie uciekli mielibysmy szanse na wygranei a tak to nas tylko pokolei wybijali dobrze mi mowil maye przed wojna ze nic nie pomoge tylko dojdzie im kolejny frag ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2005
|
![]() powyzszy post - -.-
No wiec tak. Khaos Montefori znowu wypowiedzial wojne Fear. Doszlo do niego juz kilka osob, jednak Yoshimitzzu, sobie kpi, Mayestik zadowolony, a Breath Fire'Hary chwali sie ze znowu bedzie najlepszy we fragach... BURN THEM ALL!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2005
Lokacja: Edron
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Ja pamiętam jeszcze starsze czasy na Forterze sprzed pół roku
![]() Niestety dla mnie osobiście nie różniły się zabardzo od tych które są teraz... ![]() Ludzie zabijali bez powodu, wystarczyło tylko że napisało się przed depo "sell 3 bp hmm" a jakiś wyższy lvl atakował i krzyczał "give me one or hunted" -.- w jednym dniu zabiły mnie 4 wysokie lvle, każdy po razie ![]() Dlatego właśnie postanowiłam przenieść się na świat non pvp ![]() ![]() Jeżeli już miałabym grać na stałe na jakimś świecie pvp to był by to świat pvp enforced bo tam przynajmniej wiedziałabym za co ginę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: KnW
Imię: Bamberr
Gildia: Crazzy Squad
Świat: Eternia
Poziom: 56
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 15
|
![]() Karp ma racje czizys sie zachowal jak typowy 9 latek stal...stal...stal...az go zabili a ty galaco tez jakims pvp sie nie pokazales
Edit:Aha i jeszcze chcialbym cos dodac,zeby nikt mi nie powiedzial ze ja jeste lama itp poniewaz jak ja walczylem np.Duel z Sphiroth moon solider i nie balem sie od ded a do niektorych szkoda mi slow
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) Ostatnio edytowany przez Neth - 06-10-2005 o 23:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
|
![]() Ujrzałem dziś piękny napis:
07:19 You see a dead human (Vol:10). You recognize Breath Fire'Hary. He was killed by Khaos Montefori. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha narescie !!!!!!!
![]() Narescie się rozpadliscie buhahahahaha wiedziałem że tak będzie od samego początku hahahaha. Ale fajowsko
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 07-10-2005 o 08:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Legnica, Tarninów
Gildia: Definitive Jux
Poziom: 36
![]() |
![]() Cytuj:
Jesli ktos nie wierzy to tu podaje link na ktorym mam dowód http://www.tibia.com/community/?subt...th+Fire%27Hary |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Imię: Galaco Shao
Gildia: Exodus
Poziom: 86
Skille: 82/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Oct 07 2005, 07:13:23 CET Killed at Level 130 by Khaos Montefori Moze kup sobie okulary? Btw. Nowe fragi. Punisher of Fortera Oct 07 2005, 07:35:14 CET Killed at Level 108 by Gim Dropless and by Capt Ruin Gatusai Oct 07 2005, 13:19:36 CET Killed at Level 65 by Kfiat @Neth Oj ales ty mądry /knigth na wojnei jak ma sie pokazac pvp? mailem podbiegac do nich i walic ihz gsa po 20? czyz hmmow po 25?..... Ciekawe jakbys ty sie zachowal oj ciekawe :> Ostatnio edytowany przez Galaco - 07-10-2005 o 14:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() on by stanol i niewiedzial co robic tylko czekal na dead
![]() Jak jestes taki kozak to czemu Cie nie bylo na bitwie??:> |
![]() |
![]() |