| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  25-08-2005, 19:23 | #21 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 05 2005 Lokacja: \/r0c7l4\/ Wiek: 35 Posty: 59 Stan: Aktywny gracz Imię: Bloody claw Profesja: Master Sorcerer Gildia: Bad Angels with Red Eyes Świat: Calmera Poziom: 31 Poziom mag.: 43 |   albo mi sie wydaje, albo ktoś kupił konto od tego pana i tera ma bury do całego świata. Na policji to ci dużo nie zrobią, bo nie masz jak tego udowodnić -.- | 
|   |   | 
|  | 
|  25-08-2005, 19:35 | #22 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 01 2005 Lokacja: BiaŁysToK ._. Wiek: 34 Posty: 306 Stan: Niegrający Imię: Maxi skywarien Profesja: Sorcerer Gildia: n0ne Świat: n0ne Poziom: 35 Skille: >.< Poziom mag.: 52 |   up @ zgadles kupil to konto   edit @ niech jeszcze ludzie powyzywaja mnie to dopiero zoabczy jaki rook jest sympatyczny ;d edit 2 @  Cytuj: 
 scisnij chlopaku na calmerze nikogo nie o***alem i tak nie gram juz tam oddalem w c*** itemow wartych z 400k ze ty bys to robil w 2 lata - zreszta jego problem prosil o acc oddalem pisalem na gg zeby dal mi eq na thorii to co qmepl zrobil proszebardzo nie odzywal sie trudno znalem maila itd.. zrobilem to co nalezalo przerzucilem eq w****ilem sie nooba jakiegos o***alem go bo vemazep nie odpisywal myslalem ze ignorowal to i dlatego to zrobilem  
				__________________ Tibians against GAY UPDATE!   Ostatnio edytowany przez Maxi skywarien - 25-08-2005 o 19:42. | |
|   |   |