Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-08-2005, 18:23   #21
Bloody claw
Użytkownik Forum

Bloody claw's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: \/r0c7l4\/

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 31
Poziom mag.: 43
Domyślny

albo mi sie wydaje, albo ktoś kupił konto od tego pana i tera ma bury do całego świata. Na policji to ci dużo nie zrobią, bo nie masz jak tego udowodnić -.-
Bloody claw jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-08-2005, 18:35   #22
Maxi skywarien
Użytkownik Forum

Maxi skywarien's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: BiaŁysToK ._.

Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Gildia: n0ne
Świat: n0ne
Poziom: 35
Skille: >.<
Poziom mag.: 52
Maxi skywarien ma numer GG 1238987 Maxi skywarien ma login Tlenu 0 Adres Jabbera do Maxi skywarien
Domyślny

up @ zgadles kupil to konto
edit @ niech jeszcze ludzie powyzywaja mnie to dopiero zoabczy jaki rook jest sympatyczny ;d

edit 2 @

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tequila
Opanuj sie niedorozwinięty dzieciaku bo Ci pikawa siądzie. Swoją drogą jesteś niezła szmata jak kradniesz.. zchęciabym Ci na***ał jak byś był ze Szczecina.. widać, że dawno w******* nie dostałeś.. laske to sobie sam możesz zrobić jak se żeber kilka wytniesz, zreszta i tak Ciebie nie będzie stać biedaku (kradniesz), a żadna laska Cię nie zechce więc Ci pozostaje tylko "ręcznie", no ale ile na ręcznym można.. osiagniesz rekord zapewne.. Sorry, ale mnie poniosło jak widze złodzieja to mnie krew zalewa.
Okazja czyni zlodziejem. (no cóż jesteś szmata i nie cofnego tego nawet jak bym miał bana dostać).
----
scisnij chlopaku na calmerze nikogo nie o***alem i tak nie gram juz tam oddalem w c*** itemow wartych z 400k ze ty bys to robil w 2 lata

-
zreszta jego problem prosil o acc oddalem pisalem na gg zeby dal mi eq na thorii to co qmepl zrobil proszebardzo nie odzywal sie trudno znalem maila itd.. zrobilem to co nalezalo przerzucilem eq w****ilem sie nooba jakiegos o***alem go bo vemazep nie odpisywal myslalem ze ignorowal to i dlatego to zrobilem

Ostatnio edytowany przez Maxi skywarien - 25-08-2005 o 18:42.
Maxi skywarien jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania