Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-08-2005, 18:09   #21
Crused
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Cieszyn

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=HuRu=-
@ 2 x Up: Przez takich idiotów jak ty rodza sie nastepni idioci to jest normalnie plaga, wchodzac na temat najpierw ściąga się film a potem dodaje komentarze ale ty pewnie należysz do tych co najpierw komentuja a potem dopiero oglądają film.
Ja wole poczytać najpierw czy nie ma jakiś keylogerów i czy film jest warty obejzenia..! A tu po co go mam oglądać jak już wiem jaki loot i, że zabili swojego Dsa ?! Więc na przyszłość nie zdradzaj loota i akcji!! PSUJESZ INNYM ZABAWE!
Crused jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-08-2005, 19:58   #22
-=HuRu=-
Użytkownik Forum

-=HuRu=-'s Avatar

Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: Na PrZeStrZeNi ZieMi ;d

Stan: Niegrający
Imię: Arthe
Profesja: Knight
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 47?
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 5
-=HuRu=- ma numer GG 6609057
Domyślny

@ Up: miałem komĘtować więc komĘtuje -.- a jak juz czytasz wypowiedzi to czytaj wszystkie a nie tylko wybrane bo tłumacze to juz 2'gi raz -.-

Cytuj:
(\_/)
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!
-=HuRu=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2005, 14:29   #23
Crused
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Cieszyn

Domyślny

@ Up cytat plx! A pozatym co tu tłumaczyć ?!
Crused jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2005, 09:11   #24
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=HuRu=-
@ Kamlot: Nie no wiesz przeglądając twoje wypociny przy kompie (posty) jesli nieQtóężnich można nazwać postami wcale nie dopatrzyłem się innech błędów i to z twojej strony każdy swoje ma za sQrą więc łaskawie skończ pie*****ć bo lepszy nie jesteś a pozatym nie chcesz to nie czytaj i jak juz powiedziałem skończ pie*****ć, myślałem że jesteś rozsądniejszy tródno pomyliłem się.
@ Edit: Edytuje specjalnie dla takich jak ty (chyba juz takiech nie ma) mylisz definicje n00ba z newbie ale takim jak ty to pewnie to przychodzi dość łatwo dopiero co zaczynam oglądać filmy i sam nagrywać nie mam dużo doczynienia z tibia Cam do tej pory starałem się jak mogłem a tu wystarczy jeden komentarz ze strony jakiegoś "mokotowieckiego chłoptasia" Sry za okreslenie by stracić chęci do pozostania na tym forum.
@ 2'nd Edit: Skoro twój Daniel się zbulwersował że streściłem mu Film to niech ma przynajmniej podniete odkrycia czy film jest ciekawy i niech nieczyta postów bo bedzie z góry wiedział czy jest warty obejrzenia czy nie.

Ty $@#$#@^$%^#$@ Główną frajdą z oglądania huntów necro jest to co z nich wypadnie a nie z patrzenia jak dostają po łbie z boltów/run. A posty innych użytkowników zawsze czytam żeby zobaczyć czy np: plik niejest skażony. A że są tacy jak ty obejżysz filmik i krzyczysz " AAAA ale frajda przewinełem film na max speed i na koniec loota zobaczyłem WOWOWOWOW ale zabawa" -.-' n/c

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?
-=DanieL=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2005, 10:44   #25
-=HuRu=-
Użytkownik Forum

-=HuRu=-'s Avatar

Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: Na PrZeStrZeNi ZieMi ;d

Stan: Niegrający
Imię: Arthe
Profesja: Knight
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 47?
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 5
-=HuRu=- ma numer GG 6609057
Domyślny

@Up: Dobrze że umiesz czytać A jak byś umiał czytać szybciej to przed napisaniem posta przeczytałbyś reszte postów Qtóre tu zostawiłem ale pewnie masz problemy z przewijaniem bądz coś w tym stylu.

Cytuj:
(\_/)
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!
-=HuRu=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania