|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Czyli można powiedzieć że siła exori zależy:
1) Od siły magi 2) Od eq trafianego 3) Od szczęścia Koniec tematu!
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
ludzie uwaga!!! SIŁA EXORI ZALEŻY OD LVL I EQ OSOBY ATAKOWANEJ, może też zależeć od mlvl ale tylko w małym stopniu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Przeczytajcie TO i przestańcie się kłucić. Jeśli ktoś twierdzi inaczej niech poda tutaj dowody i inny wzór na obrażenia. na tibia.com pisze, ze zależy tylko od lvla i eq osoby trafianej + rozbieżność.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() jak już wyjasniliscie ? to może blokniecie ten temat a nie bedziecie każdy pisał to samo i sie w dodatku kłócic
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Moja wersja: -Exori=lvl, skille, eq -UE=lvl i mlvl -SD=lvl, mlvl (gdzieś kiedyś przeczytałem że sd to atak fizyczny i teraz mi sie myli all ;]) -Dmg z melee=skille, lvl, eq. Ostatnio edytowany przez Mikelp - 08-09-2005 o 18:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Cytuj:
80 z możliwą rozbieżnością 20, czyli 60 - 100 pomnożyć <otwórz nawias>Cztery razy Level użytkującego podzielić przez sto<zamknij nawias> równa się = Tu wpisz wynik. 60 - 100 tzn. każda z liczb w tym przedziale daje w podstawieniu do działania wynik prawdziwy w sensie logicznym. Inaczej: X*(4Y/100)=wynik X należy do przedziału 60 - 100 Y należy do przedziału od 6 do nieskończoności Oczywiscie szansa na kazdy hit z przedzialu zalezy od Equip osoby trafianej, ale NIE zalezy od jej lvlu (najwyzej to czy ja zabije czy nie), ale z wlasnego doswiadczenia wiem: Przykladowe Exori na ludziach: Ja: Bez Eq - dostalem za 97 Kumpel Knight z full wypas eq: Golden armor, k-legsy, crusader itd. dostal za 91 @ Gremlin Nie sadze ze mlvl sie liczy poniewaz: Cytuj:
Confutatis maledictis, Flammis acribus addictis. Dies Irae Ostatnio edytowany przez Ozon18 - 08-09-2005 o 18:56. |
||
![]() |
![]() |