|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Pabianice
Profesja: Knight
Gildia: Devil warriors
Świat: Isara
Poziom: 28
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]()
Blonane Aniantel The Knight SWIAT: Isara PROFESJA: Knight MIASTO: Kazo LVL: 27 SKiLLS : 65/65 MlEV: 4!! BEST HIT: 141 in slim and 132 in bandit Eq: W helmet f axe k armor p legs dragon shield and leather boots HAIL ISARA HAIL KAZO!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
Blonane Aniantel The Knight SWIAT: Isara PROFESJA: Knight MIASTO: Kazo LVL: 27 SKiLLS : 65/65 MlEV: 4!! BEST HIT: 141 in slim and 132 in bandit Eq: W helmet f axe k armor p legs dragon shield and leather boots HAIL ISARA HAIL KAZO!! Ostatnio edytowany przez Blonane - 04-09-2005 o 19:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() B. Ładne ss,y ale noś wiecej uhow to moja rada i prozba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wreszcie ktoś zkomentowal
![]() UHy bede nosil jak bede mial kase i zakupie w sklepie, bo na bp od drutow to raczej nie ma co liczcy MORE COMMENT PLX ![]()
Blonane Aniantel The Knight SWIAT: Isara PROFESJA: Knight MIASTO: Kazo LVL: 27 SKiLLS : 65/65 MlEV: 4!! BEST HIT: 141 in slim and 132 in bandit Eq: W helmet f axe k armor p legs dragon shield and leather boots HAIL ISARA HAIL KAZO!! Ostatnio edytowany przez Blonane - 04-09-2005 o 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
Blonane Aniantel The Knight SWIAT: Isara PROFESJA: Knight MIASTO: Kazo LVL: 27 SKiLLS : 65/65 MlEV: 4!! BEST HIT: 141 in slim and 132 in bandit Eq: W helmet f axe k armor p legs dragon shield and leather boots HAIL ISARA HAIL KAZO!! Ostatnio edytowany przez Blonane - 05-09-2005 o 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
|
![]() fajne sski 3maj tak dalej
![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kontynuacja razem z malym solo i lvlem
![]() ![]() Widok na qesta noble armor ![]() ![]() TUTAJ sski z dzisiejszego dnia ![]() ![]() ![]() ![]() i lvl 23 ![]() i last ss ![]()
Blonane Aniantel The Knight SWIAT: Isara PROFESJA: Knight MIASTO: Kazo LVL: 27 SKiLLS : 65/65 MlEV: 4!! BEST HIT: 141 in slim and 132 in bandit Eq: W helmet f axe k armor p legs dragon shield and leather boots HAIL ISARA HAIL KAZO!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() dosc ciekawe sski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg ja to nie wiem po co te ludzie screeny robia
gratuluja kazdemu skilli levelu i lootu w postaci 2 chain armorow taka postac sie robi w gora 2 dni i nie wiem co jest takiego super w biciu soldiera czy guarda -.- wstawiajcie screeny z solowania chocby dragonow (nawet nie marze o tym zeby zobaczyc solo DLa chociaz to tez nic ciekawego) .... forum albo schodzi na psy albo dopiero to zauwazylem |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Blonane spoko ssy masz zajedobre skille jak na ten lv.... dawaj wiecej ja tam w tibie juz nie gram bo mi sie znudzila ale do 40lv przynajmniej dobilem ![]()
Fajny łuczek nie? ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez panlol - 06-09-2005 o 19:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Pacc kupie jak zrobie 70/70 ;p
Świat: Harmonia
Poziom: 11
Skille: 55/55
|
![]() Pokaz lepsze twoje zdiecia jestem ciekaw
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak ja to powiadam:
"Unos pakeros wiechuros lameros" wożą sie bo maja jakis high lvle i graja dlugo w tibie a z mniejszych lvli sie nasmiewaja;/ DZisiaj mam zmaiar sie wybrac z kolega na draga moze nam jakos pojdzie Na szczescie nie kazdy high lvl jest noobkiem jak on
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja z kolega na 2 dragach loot byl extra tylko koniec nieciekawy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i na koniec "YOU ARE DEAD" to tylko moja wina bo nie zauwazyłem ze mam 83 hp i sie nie uhnolem;/
Blonane Aniantel The Knight SWIAT: Isara PROFESJA: Knight MIASTO: Kazo LVL: 27 SKiLLS : 65/65 MlEV: 4!! BEST HIT: 141 in slim and 132 in bandit Eq: W helmet f axe k armor p legs dragon shield and leather boots HAIL ISARA HAIL KAZO!! Ostatnio edytowany przez Blonane - 06-09-2005 o 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Krakow
|
![]() hmm.. szczerze mowiac to troche dziwny miales ten hunt... w 2 knightow... a co do d shielda to wydaje mi sie ze troche podrobiony :> bo przez caly czas masz d shielda a potem v shielda i do tego d shield w loocie
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No chcielismy sie sprawdzic na jednym dragu a poszlismy na drugiego malo szczesliwego ale co do d shielda to mala podróbka
![]() @DOWN nom uzywalem tibi gg przez 2 dni jak mi sie nie cchailo kupowac torchow (lol z ciebie)
Blonane Aniantel The Knight SWIAT: Isara PROFESJA: Knight MIASTO: Kazo LVL: 27 SKiLLS : 65/65 MlEV: 4!! BEST HIT: 141 in slim and 132 in bandit Eq: W helmet f axe k armor p legs dragon shield and leather boots HAIL ISARA HAIL KAZO!! Ostatnio edytowany przez Blonane - 07-09-2005 o 15:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Nie popisałeś sie, nie dość, że foty nudnawe, to jeszcze udowodniłeś, że używasz cheatów
![]() Btw, po co używasz gg, skoro ty mozesz se torche nosić, ja jedynie rozumiem palków ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Słupsk
Stan: Początkujący
Imię: Ciechan Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Goodfellas
Poziom: 114
Skille: 98/67
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() @Neztas:
Myślisz, że jak masz ~70 lvl to możesz krytykować gorszych? On się dopiero uczy grać w tą grę... Jeżeli nie podobają ci się jego zdjęcia to nic nie pisz. Jestes beznadziejny, idź się lepiej spotkaj z kolegami (ew. koleżankami, lecz wątpliwe czy jakiś połmózg ciebie lubi, chyba że jest taki jak ty). Ciao. Ostatnio edytowany przez Ciechan - 07-09-2005 o 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Z ekipa poszlismy na katedre ( nie zeszlimy na drugie pietro bo cos za slabo nam szlo z asasinem 2 dark monkami i wiedzma naraz gfb by sie przydalo)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Loot sadze był nienajgorszy (alek sie musial zmywac) a mam nadzieje ze Xeram ogladajac te sski dasz kommenta jakiegos ![]() ![]() I jak wracaliscmy tarzajac baga cali szczesliwi wpadlismy na mino maga po 2 hitach dobieglem do niego i dostal w dupe ![]() ![]()
![]() |
![]() |